Şimdi Ara

G2 kararsızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • By Efendy B kullanıcısına yanıt
    Batarya performnsinin dusmesi sorun saniyorum,ben henuz oyle bi kayıp yasamadim,lg nin g2 de duracell muhendisleriyle arge calismasi yapmasi olumlu sinuc vermis,zaten 1000kez dolum garantisi gibi birbyazi okumustum yurtdisi forumlarda ondan sonra az az dusmeler yasanacaktir,ki hergun sarj ettigini varsaysak yime 3.yilda batarya dusmeye basliyor demektirki,zaten gayet iyi samsunglarin iki yilda bataryasinin cortladigini dusununce hayli hayli iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam sorum buydu. Batarya zamanla bitiyor siz böyle bir fark görmediyseniz tamamdır hocam demekki arge çalışmasını iyi yapmışlar.
    Hazır sizi yakalamışken bir sorum daha olacak, 32gb alacağım ama aklıma takılan birşey var, hafıza 32gb (25kullanılabilr) bize mi ait direkt yoksa 5gb+20gb şeklinde vs. mi ayrılmış durumda. Buna benzer durum tabletimde mevcut 8gb (5gb kullanılabılır) fakat onu da 1gb+4gb olarak bölmüşler marketten indirilen 1gb alana iniyor sonra onu 4gb olan alana taşımak gerekiyor malum her uygulama taşınamıyor,aslında kendi verdiği alan ama sd kart gibi taşımak gerekli .G2 32gb da böyle bir durum varmı taşı vs. sorunu,yoksa direkt tek alana tüm uygulamalar kuruluyor,bu şekilde mi?
    Teşekkür ederim iyi forumlar.
  • Forumun G2 fanboylari yine is basinda. Alma kardesim. Foruma uyup aldim G2 yi hemde iphone 5 i satip aldim. Yok soyle yok boyle anlata anlata bitiremediler telefonu. Ilk 1-2 hafta iyi sonra kasmalar cokmeler basliyor. Alt tarafi dh mini ye giriyorum tarayici kitleniyor o oluyor bu oluyor.

    Isletim sistemi disinda 5C den daha iyi demis bi arkadas. Guldum gectim tabi. Ne kamerasi,ne donanimi,ne ses cikisi acisindan hicbir sekilde daha iyi falan degil. Bos yere ip5 i satip aldim cihazi sonra satip tekrar ip5 aldim ettigim zarar yanima kaldi. G2 yi sehvetle oven arkadaslar sanirim baska cihaz kullanmamis. Gelsin eksiler fanboysunuz ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • By Efendy B kullanıcısına yanıt
    Neyse daha oncede dedıgım gıbı htc fanboyu ve nexuscu tayfanın G2 ye gommesıne karsı senı haberdar etmestım,he dıyıp gecemz lazım.

    ındırmler ıcın bır alan kısıtlaması mevcut degıl yada bolunmus yer falan yok kalan 25 ı ıstedıgın gıbı kullanıyorsun.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam cevap için teşekkür ederim.
    Merak etme hocam senin gmd döneminden beri forumdayım takip ediyorum . Fanboy vs bakmam ihtiyacımı karşılayan g2 gibi duruyor bayramdan sonra alacağım kısmetse. Almadan önce yine birkaç soruyla meşgul ederim sizleri,iyi forumlar
  • Teşekkürler hepinize
  • hcdhcd kullanıcısına yanıt
    hocam aldınız mı telefonu?
  • elma ile armut gibi olmuş. iphone farklı bir dünya g2 ayrı bir gezegen. işletim sistemine karar verdin mi tercihin teke düşer.
  • 5C ile karşılaştırma biraz abes olmuş.
    Android L'yi alıyor, stabilize konusunda sıkıntıniz olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.