Şimdi Ara

Rank Girmeye Korkuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rasqutin

    Evet şu anda TR serverında Gold 4'üm. Geçen sezonu Gold 5 bitirdim.İlk 10 maçta 6/4 yaptım gold 3'e atmıştı. Rank oynamadığım için 4'e düştüm.Neyse

    Konuya gelecek olursak.Rank oynamaya çekiniyorum.Nasıl diyeyim kötü oynarsam sürekli diye bir çekinme var.Kendine güvenmemek mi desem bilemedim.Ama hani kötü oynarım da düşerim gibi bir korkum yok.Gold silver şu bu çok da umrumda değil. Normal oyun da olsa hiç oyun trollemem ya da bilerek feedlemem.

    Görüyorum ufacık çocuklar sürekli rank oynuyor ve kötü oynayan da çok.Var mı böyle korku yaşayan ? Ya da daha önce yaşayıp atlatan.

    Şu eski sezon bir bitsin Öyle gir ranked'a . Şuan her oyunda en az 1 tane booster'a rastlarsın. Çekişmeli maçlar atamazsın. Karşıya booster senin takıma da boostlu eleman geldi mi oyun 10. dk dan önce bitmiş olur 10 dk daha boşa beklersin. Yada tam tersi. O nedenle ligden düşmemek için ayda 1 kere gir rankeda. geri kalan sürelerde normal game atarak kendini her lane'de geliştirmeye bak. rankedda istediğin lane'i alamaya bilirsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga277

    Bendede aynı sorun var . Ben şundan korkuyorum . Diyelimki dereceli girdim ve şanssızlık , kötü oyun, kötü takım kompozisyonu vs. çokta iyi olmayan bir lige girdim . Ardından sürekli kalitesiz maçlar ve şansa dayalı düşüp çıkmak . Şimdi bazı arkadaşlar diyecektir . Bronze 5 den 2 haftada golda çıkaranlar var vs . İşte o adamlar hep çok üst düzey liglerde oynayan oyuncular . Mesela ben Gold seviyesinde oynuyorsam bu oyunu Bronze dan çıkmam kolay olmayacak ancak ben Diamond seviyesinde oynuyorsam çok rahat bronze 5 den çıkarım . AFK feeder umursamadan .
    Belki saçma olabilir ancak nedense bende böyle bir düşünce var .

    Baya önce bu düşüncemi kırayım dedim ve bir maça girdim . ADC olarak . Top lane kaybetmeyi bırakın ağır feedlemiş . Hani lane i kaybedersin anlarımda 5-6 kere ölünmezki ard arda . Temkinli oynama diye birşey yok . Ward atma yok . Adam karşısındaki adamdan o kadar geride hala lane ittiriyor ardından rakip bir girince ölüyor .
    Jungle ımız geride güçlendirmeleri vs çaldırmış . Gank i filan geçtim zaten . Geri kalmasada yeter . Mid lanede arkadaşım vardı oda baya feed iyi durumda .

    Maçı zorla taşıdık . Top laneden gelen ölümsüz Gareni durdurduk . Çok uzun sürdü gerçekten maç . Savaşa girmeyede korkuyor iki tarafta . Oyundaki 8 kişide unranked olunca dereceli tecrübesi az hata yapmak istemiyor kimse. Neyse bir kaç tf vs sonunda en sonunda maçı alacak aşamaya geldik . Başlardaki TF de baya yenilmemize rağmen . Midden inhibitör ümüz açıkta hatta 1 nexus kulemiz yok . Yani yapılacak hata direk oyun demek . Dk larda ilerledi Katliam alan bitirecek. Katliam almayı başardık sadece 2 kişi öldü takımdan . İnhibitör kulelerini , inhibitörlerini aldık maç rahat bizde altta rakipte gg filan yazıyor . Ancak kuleye benden başka vuran yok . Arkadaşımda ölü olduğu için yok . 3 kişiyiz Nexus kulelerine vuran ben varım diğerleri dans ediyor adamların nexusunun yanında . İşaret ediyorum spamlıyorum ancak sallamıyorlar . Sonra ikiside 1 kil için içeri atladı öldü . Tek başıma kaldım . 2 kuleyi aldım. Nexus a vuruyorum ancak bayada vakit geçti adamlar doğdu doğacak . Minyonlarda rakip minyonlarla uğraşıyor Nexus a vurmuyor . Tam Nexus canı %20 civarlarında rakibin hepsi doğdu . Beni kovalıyorlar . Tristana oynuyorum . Flash attım W attım . Ulti ile uzağa attım hepsini vs kaçtım . Vuruyorumda bu sırada . 1 vuruşluk tam 1 vuruşluk canı var nexus un . Öldüm neyseki koruyucu melek vardı . Belki minyonlarda bitirirdi ancak çok riskli . Herkes full olduğundan süper minyonlarıda rahat temizliyorlar .
    Koruyucu Melek var hepsi başımda toplandı . Nexus a vurdum tam patlerkende üstte öldüğüm yazdı . 1 saniyeden az bir zaman diliminde gerçekleşti diyebilirim . Anlık belkide vuramadan ölecektim ve adamlar maçı kazanabilecekti belkide .

    Maçı 14 - 8 - 8 bitirdim . Ölümlerin 2-3 ü katliam verdiğimiz tf de . Bir kerede bireysel hatamdan yakalandım . 1 kere Jungle gank geldi 3v2 de 2 kil aldım ama support umla beraber öldük vs . Geriye kalan 3 üde hatırlamıyorum . Ancak genel olarak o saçma yakalanmam dışında pekte bir hatam yoktu . Maçta açık ara en çok hasarı veren bendim . İstisnasız her TF de en son ölenlerdendim tabi Tristana oynamanında etkisi var bunda kaçış mekaniği çok iyi .

    Dedim Nexus a vurmayı bile akıl etmeyecek adamlar varsa bir dahada girmem . O Günden sonra girmedim . Şuan 300 normal winim var . Hala kendimi geliştirmeden girmeyi düşünmüyorum . Bir oyunu tamamen tek başıma ne zaman taşıyabilirsem o zaman gireceğim . İyi oynayıp kaybetmek istemiyorum .

    Ek olarak bundan daha önce bir arkadaşın dereceli maçını izliyordum . (Silver 1 di ozaman ) Rakip katliam yaptı . Yasuo kaldı sadece rakipte elini kolunu sallayarak bitirebilir ancak Nexus yanında flüt çalmaya başladı . Minyonlar zaten vuruyor diye. Ardından inhibitör çıkacak uyarısı geldi sallamadan devam etti . İnhi çıkınca aklı başına geldi hemen koştu inhi açmaya ancak onuda açamadan öldü . Ardından arkadaşın takımı 4v5 tf ye zorladı ve maçı kazandı . Onu gördükten sonrada bu maçta iyice heyecanlandım zaten .

    Bi yandan bakınca haklı bi yandan bakıncada boşa bir uğraş seninkisi kardeşim,

    Bizde 2 arkadaş senin gibi düşündük. İkimizde sürekli normal oyun attık 30 olduktan sonra damlamadık direk derecelilere. Benim normal 450 win sayım oldu normal ata ata. Arkadaşımda iyi biliyor uyumluyuz baya oyunda. Dedik 2 kişi taşırız alırız ama hedef sadece gold. Bu sezon gelecek ödüller bizim için çok önemli hani çerçeve olsun kostüm olsun falan. Kendimizi gold a atalım dedik ve başladık dereceli atmaya.

    Düşün 450 win yaptım ben normal oyunda, dereceli çok önem veriyorum hani. İlk oynadığımız 6 maçı taşıyarak kazandık. 7. Maçta oyun karşımıza yüksekleri vermeye başladı adamlar açık ara ezdiler 8. maçtada aynısı oldu elimiz kolumuz bağlıydı. 9. Maçta sığırın biri botta lucian oynadı. Feedledi feedledi feedledi, Ulan hadi feedledin ? AFK niye kalıyon ? Gitti afk kaldı, ve oyun gitti. Eger o AFK kalmasaydı oyun % 100 bizeydi. 10. maçımızıda aldık ve 10da7 tamamladık. Gümüş 1 attı ikimizide. Yani eger o lucian olmasaydı, adc den az anlayan biri olsaydı şuan hedefledigmiz yerde olacaktık ve istedim yaptım diyebilecektim.

    Şuanda ise ikimizde gümüş 3 düştük. Bi kere gümüş 1 düştüm 1 çıktım. Bi kere 3 düştüm 2 çıktım. Şuanda 3 deyiz. Ve kaybttigmiz maçlara aklım almıyor. Düşünüp duruyoruz nerde hata yapıyoruz diye. Lane alıyoruz minyon sayımız oldukça yüksek diğer lanelere yardım ediyoruz ama yok. Burda biri yazmıştı cidden hak veriyorum. Hayatında ömründe görmediğin görsende oturup bi masada çay içmiyecegin mondofonlarla bir oyuna giriyosun düşün ! Bu oyun % 75 şanş. Ben bu kanıya vardım. Ne oyunlar kaybettik oturup izlesen ağlarsın.

    Daha dün serilerdeydik. ilk maçımız bot pre gittik arkadaşla. Vayne ve Karma vardı karşımızda, adamları öyle bi ezdikki chatten ağlamaya başladılar bakıyoruz skorda biz baya öndeyiz. Bi tf girmeye başladık, patır patır ölüyoruz. Sonradan fark ettimki jung leesin 7-0, Mid cassio 8-1 ve solo jax 7-3... Dicek hiç bişey yok. Senin yazdıklarını okuyunca belki kafanda daha iyi bi yer oluşur diye benim yaşadıklarımı yazmak istedim




  • kanka sen ne korkuyorsun , sen 10 numara oynasanda diğerleri batırıyor zaten ben de gold 3üm 1 oyun kazanıyorum 2 oyun veriyorum ama oynuyorum kasıma kadar da oynycam plat 5 btirmek istiyorum 44 winim var bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahseer898

    quote:

    Orijinalden alıntı: FlashKill

    5 - 6 ay boyunca ranked atmadım.Dün gece 5 oyun attım 4 lose yedim.Takımıma gelen herkes birbirine dalaşıyor küfür edenleri bloklasam bile nafile.Dün yeminlen gece 3:30 da pc yi kapatim yatim dedim elim ayağım titreti sinirden.
    Türklerle ne yazıkki ranked oynanmıyor ciddiyim.EU ya gecmek istiyorum ancak rünler filan silinmese düşünmeden geçiçem.

    neden silinsin ki ? hesabınız doğrudan aktarılıyor her şeyiyle. yoksa ben mi yanlış biliyorum.

    Bildiğim kadarıyla rünlerin siliniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rasqutin

    Evet şu anda TR serverında Gold 4'üm. Geçen sezonu Gold 5 bitirdim.İlk 10 maçta 6/4 yaptım gold 3'e atmıştı. Rank oynamadığım için 4'e düştüm.Neyse

    Konuya gelecek olursak.Rank oynamaya çekiniyorum.Nasıl diyeyim kötü oynarsam sürekli diye bir çekinme var.Kendine güvenmemek mi desem bilemedim.Ama hani kötü oynarım da düşerim gibi bir korkum yok.Gold silver şu bu çok da umrumda değil. Normal oyun da olsa hiç oyun trollemem ya da bilerek feedlemem.

    Görüyorum ufacık çocuklar sürekli rank oynuyor ve kötü oynayan da çok.Var mı böyle korku yaşayan ? Ya da daha önce yaşayıp atlatan.

    Ben eskiden kötü oynuyordum ve ilk 10 oyunumda 5/5 yapmıştım (hep taşımışlardı çoğunda feedlemiştim ) gümüş 4 atmıştı sonra gümüş 5 0 lpye düştüm ve bronz olacağım diye o kadar korkmuştum ki hiç ranked atmıyordum en sonunda arkadaşlarım beni zorla ikna etti 1 kez girdim kazandım sonra dedim ki 0 lp olana kadar oynayacağım 0 lp olursam bir daha oynamam öyle öyle o gazla gold 5 oldum . Ve ilk 30 olduğumda direk ranked girmeye başlamıştım hep feedlemiştim sövüyorlardı kızıyorlardı report diyorlardı direk blokla hatta ben oyun başlar başlamaz herkesi blokluyorum .




  • tek çaresi normal veya aram girip trollemek sonra bir bakmışsın ranked girince oyun umrunda olmayacak sadece eğlencesine bakacaksın takımına solotop ap kha'zix gelince adama destek vereceksin o derece rahatlayacaksın inan bana (w ile güzel can yeniliyor bide liandry çıktınmı w+pasif ile hasar verebiliyor)
  • TR sunucusu düşük elo soloQ girmek işkence
  • oyunda senden çok daha kötülerini göreceksin o yüzden oynama sadece haftada 1 maç filan at...west de rahat solo girebiliyorum ama tr bu sefer nasıl bir 4 lü ile karşılaşacağım diye düşünüyorum... bu sezon gümüşte başladım hala gümüşteyim. 1 çıkıyorum sonra 3 4 tekrar geri sonra tekrar 1 e filan bir gold olamadım. öyle sağlam duo da bulamadım ( sürekli birlikte gireceğim) west e çok sonra başladım gold 3 üm suan sırf tr de sezonu gold yapcam diye west plat olamıyacagım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 24 Eylül 2014; 11:53:17 >
  • Çelincır tayfa tavaiye veriyor plat altı adamların akıl vermesi sorunsalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laech kullanıcısına yanıt
    LanetLee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.