Şimdi Ara

Amerikadan Hangi Kargo Hızlı Ve Güvenilr Getirir?? YArdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Amerikada Arkadaşım Var Türk..Bu MOTO 360 aldırttım..bana kargo ile gönderecek...acaba hangi kargo daha iyidir..PArası Önemli değil yeterki gelsin cunku gumruğe takılma vsvs sorunları varmıs devlet kargolarında...UPS yada DHL kargoları var diye biliyorum..birde bu saat akıllı saat oldgundan gümrüğe takılma ihtimali varmıodır...ne yapmamız gerekli..Teşekkürler



  • USPS yani devlet postasını kullanın. sakın DHL, FEDEX gibi özel kargolara bulaşmayın. bunlarda takılma şansı hem çok daha yüksek hemde takıldığındaki prosedür/masraflar illallah dedirtir. devlet 30-40tl vergi alacak diye sizin cebinizden 200-250tl masraf çıkar. 1-1.5 tam iş günü uğraşmanız da cabası. özetle bu. detay istiyorsanız internette aratın. onlarca hikaye ve deneyime ulaşırsınız. tekrar yazmaya gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melrock

    USPS yani devlet postasını kullanın. sakın DHL, FEDEX gibi özel kargolara bulaşmayın. bunlarda takılma şansı hem çok daha yüksek hemde takıldığındaki prosedür/masraflar illallah dedirtir. devlet 30-40tl vergi alacak diye sizin cebinizden 200-250tl masraf çıkar. 1-1.5 tam iş günü uğraşmanız da cabası. özetle bu. detay istiyorsanız internette aratın. onlarca hikaye ve deneyime ulaşırsınız. tekrar yazmaya gerek yok.

    anladım hocam fkat ptt kargoda kayıplar ve geç gelme sorunları var...ne kadar surede geliyor bu devlet kargosundan
  • sirpeqa S kullanıcısına yanıt
    Kargo yoluyla Türkiye'ye telefon sokmak artık çok zor. Kaldı ki, Fedex ya da DHL ile göndertirsen gümrüğe takılma riski çok daha yüksek. Hangi kargoyla göndertirsen göndert telefonun yüksek ihtimalle gümrüğe takılıp gerisingeri gönderilecektir.

    Edit: Android telefonlar bölümüne açılınca telefon sanmıştım, akıllı saatte durum nedir bilmiyorum,açıkçası. Sim girişi ve imei numarası yoksa sorun çıkmaz büyük ihtimalle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Eylül 2014; 21:12:14 >
  • UPS, DHL 2 günde getirir. Getirdikten sonra en az 2 günde gümrükten çekmek için bizzat kendiniz uğraşırsınız. yada ücreti karşılığı vekalet vererek firmanın kendi müşavirinden hizmet alırsınız. ister kendiniz uğraşın ister vekalet verin cebinizden 200-250tl'den aşağı para çıkmaz.

    Devlet postasıyla takip numaralı gönderilirse 10-30gün arası bir sürede gelir. takip numaralı bir gönderi şayet TR'ye giriş yaptıysa kaybolmaz merak etmeyin. Direkt evinize gelme ihtimali yüksek. Şayet gümrüğe girerse 2-3 saat zaman ayırıp gümrüğe gidersiniz. 50tl civarı vergiyi orda peşin ödeyip paketinizi alırsınız. kafanız da ağrımaz. olay budur.
  • Telefon gümrüğe takıldığında vergisini ödeyip alamıyorsunuz. Vergisini ödemek isteseniz dahi kargo yoluyla gelen telefonlar gümrüğe takıldığı takdirde gerisingeri geldiği ülkeye iade ediliyor. Kargo yoluyla telefon getirmek yasak.

    Edit: Android telefonlar bölümüne açılınca telefon sanmıştım, akıllı saatte durum nedir bilmiyorum,açıkçası. Sim girişi ve imei numarası yoksa sorun çıkmaz büyük ihtimalle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Eylül 2014; 21:14:04 >
  • Ups

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadas gift olarak gonderecek. Ve faturasi yok ustune 70 € diyecek... Bir sknti cikmaz umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.