Şimdi Ara

samsung garanti servisi bulamıyorum acil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,
    laptopumu garantiye vereceğim fakat garantiye verecek yeri bulamıyorum. Mecidiyeköy ve beşiktaştaki yerler garanti dışı ürünlere bakıyormuş. çağrı merkezinin numarası ise garip bir şekilde meşgul çalıyor. samsungun sitesinde de harita gibi birşeyler var servis noktası için. oradan bakıp Mecidiyeköy ve beşiktaşa gittim ama garanti dışı yerlere bakıyorlarmış. yardım edebilecek var mı?



  • Benimde faturalı Samsung notebook'umda bir arıza meydana geldi.. Kendim işten dolayı gidemedim, kardeşimi ben de beşiktaş ve mecidiyeköydeki serivislere gönderdim. İkiside almamış.. Demişlerki Kadıköy'deki servis alıyor.

    Şimdi kendim bizzat bir boşlukta Kadıköy'e gidicem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 23 Eylül 2014; 14:50:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilidian

    Benimde faturalı Samsung notebook'umda bir arıza meydana geldi.. Kendim işten dolayı gidemedim, kardeşimi ben de beşiktaş ve mecidiyeköydeki serivislere gönderdim. İkiside almamış.. Demişlerki Kadıköy'deki servis alıyor.

    Şimdi kendim bizzat bir boşlukta Kadıköy'e gidicem.



    biraz geç oldu kusura bakmayın... fakat Mecidiyeköy cevahir alışveriş merkezinde teknosanın üst katına laptopu teslim edebilirsiniz. orada samsungun bankosu var, kendileri yolluyorlar ve laptopu da yine aynı yerden teslim alabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.