Şimdi Ara

Süper Mause Auto Clicker Kullanımı! 'ÖDÜLLÜ'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli arkadaşlar , Konu bahsi geçen programın arayüzünü pek anlayamadım, amacım şu; 2 aşamadan oluşacak belli zaman diliminde (5 sanayi) bir yere seri bir şekilde tıklayıp ardından durması ve akabinde hemen yine önceden tanımladığımız farklı bir alana 5 saniye tıklaması ve durması, bu program bunu yapıyor ama ben tam anlamıyla kullanamıyor, bu konuya zaman ayırıp odaklanan arkadaşa, 0 faturalı 120 gb samsung ssd yada 200 tl değerinde bir hediye, kimse yanlış anlamasın buradaki amacım emeği geçen arkadaşın hakkını vermektir şimdiden teşekkürler.
    (Ortak çalışma kabul edilir)



  • Arkadaşlar program internette free olarak bulunmakta, dediğimi yapıp video çekip bana atana ister 200 tl'yi cep bank yaparım ister elden gelir alır isterse o günün faturasıyla samsung 120 gb ssd'yi yollarım.
  • Programa 2 görevi düzgünce tanımlayabiliyorsun fakat senin istediğin gibi, tekrarlanma olmuyor. Mesela şöyle söyleyeyim.

    1 görev tanımladım. Bu 5 defa tıklıyor ve duruyor. Sonra 2. tanımladığım dosya 5 saniye sonra devreye giriyor ve o da 5 defa tıklayıp duruyor. Buraya kadar güzel. Sorun buradan sonra başlıyor. Bu görevleri aynı saniyeler doğrultusunda otomatik olarak tekrar etmesi gerekirken, etmiyor.

    Aynı görevleri sürekli ard arda eklenip çalışması sağlanabilir fakat bu bir çözüm değil. Sınırsızca aynı görevi kaydetmek mantıksız bir hareket.
  • Tam anlayamadım, 2 aşamanında otografını çekip bir atın bakalım.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdi gültekin -- 13 Eylül 2014; 12:49:09 >
  • Durum biraz karışık. Resimle anlatılacak gibi değil.


    Bence sen öyle bir ayar olduğuna emin misin bu programda. Bak kaç saattir kurcalıyorum öyle bir ayar göremedim.

    Yani senin dediğin gibi 5 saniye boyunca rastgele tıklasın dursun sonra başlasın gibi bir ayarı yok.

    Ama şunu yapıyor. mesela saniyede 1 defa tıklasın ve 50 defa tıklasın diyebiliyorsun.

    Valla kaç saattir uğraştım, yardımcı olmaya çalıştım fakat elimden bu kadar geldi demek ki. Ya ben tam anlamadım yapmak istediğini ya da sen tam anlatamadın istediğini. Ne için kullanacağını falan da detaylandırmamışsın. Mesela masaüstünde bir şeye tıklayacaksa program, başka pencere açtığın zaman dahi işlemi duruyor. Koordinatlar yeni sayfadaki bölgeye tıklıyor. Bu işi yaparken bilgisayara hiç dokunmamak da gerekiyor gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 13 Eylül 2014; 13:32:59 >
  • Program komutu 2 aşamadan oluşacak;
    1. 10 saniye sonra belirlediğim x ve y koordinatlarında herhangi bir yere hızlı bir şekilde yarım veya 1 saniye tıklasın ve bu komut dursun başka işlem yapmasın.!
    2.10'uncu saniyenin hemen ardından yine farklı bir x ve y koordinatlarında alana 1 veya 2 saniye tıklasın ve dursun, başka işlem yapmasın .!


    daha açık daha nasıl anlata bilirim bilmiyorum ama demek istediğim bu.
  • O arkadaşınız ile iletişime geçelim hemen.!
  • team viewer yükleyin pc ye yardımcı olayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.