Şimdi Ara

iphone 5s ios 8 gm lag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün temiz bi şekilde cihazımı ios 8 gm a restore ederek sıfırdan geçirdim. Performans artışı oldukça iyi sarj süresi de mükemmel derece de iyileştirilmiş bana göre, 1 saat kullanımda %9 sarjım gidiyor fakat tek sorunum wifi de gözle görülür bicimde lag var. Whatsapp, facebook, instagram, twitterda bariz şekilde bi süre bekledikten sonra yükleniyor. İnternet hızında bi problem yok videoları 720p de cok rahat izleyebiliyorum fakat gecikme işi var. Acaba sizde de bu durum mevcut mu yoksa kişisel bi durum mu? Cevaplarınızı bekliyorum bu arada cihazım i5S A1457.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Facebook messenger da konumu actigim halde konumu karsi tarafa iletmiyor sorun bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj süresinde iyileşme olduğu konusunda ciddi misiniz ?
  • Aynen wifi da bu sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 2saat 12 dakika kullanım; en az 1,5 saatini oyunlarla geçirdim, 3saat 7 dakika da bekleme süresi ve şarjım %68. İos7yle tahminen şuan %30-40lardaydım, yanılıyor muyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle bi fark olmasi imkansiz insanlari yaniltmayin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan arkadaşa katılıyorum benim cihazda i5S A1457 ve cihazın şarj süresinde ve performansta gelişme var,auiyrıca 1 kere bile 7.1.2 de ısındığı kadar ısınmadı telefon.

    ancak wifi de bir sorun var wifi çekmiyor modem salonda ben yan odadayım 2 diş çekiyor yatak odasında ise hiç çekmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şarj süresinde aynı değerleri yakalayamadım malesef. İlk kullanımda 4.5 saatlik bir değer yalaladım. Şarj sorunu olduğu aşikar.. Bir ihtimal 8.0.1 ile düzelir. Ayrıca uygulamalar da henüz ios 8 ile uyumlu değil. Pazartesi den itibaren pekçok uygulamaya güncelleme geleceğini düşünüyorum bunların başında facebook messenger ve instagram geliyor.. Ayrıca benim 5s de tanılar ve kullanım bölümünde stacks+backboardd diye hata alıyorum.. Cihazın çalışmasını etkilemiyor ancak program uyumsuzluğunun buna sebep olduğunu düşünüyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi-Fi da kesinlikle sorun var.Whatsapp'ta mesajlar geç gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Benim de sorunum şu gereksiz takılmalar görmeye başladım ios 8 le birlikte. 7.1.2 de hiç bir şey yokken 8 de acayip hareketler olmaya başladı. Mesela dün akşam tuş kilidi açıkken telefon çaldı. çok basit kırmızı ve yeşil ikonlar var ben yeşil ikona defalarca tıklamama rağmen eski android telefonumda yaşadığım gibi telefon bir türlü açılmadı aynı anda telefon çalmaya devam etti ve cevapsız çağrı olarak kaldı. Bir de tuş kilitliyken telefon çaldığında cevaplayı kaydırıyorum telefonun açılması süre olarak 7 ye göre daha uzun sanki gereksiz bir kastırma var gibi. Ondan sonra çok gereksiz yerlerde tek diş çekiyor. olmadık yerlerde wifi gidiyor. hadi diğerleri birçok arkadaşta okuduğum sorun da bu telefonu açamamak canımı sıktı. sizce bu da ios 8 in bir sorunu mudur yoksa telefonumda bir şey aramalı mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustilucky -- 23 Eylül 2014; 9:03:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustilucky

    Merhaba arkadaşlar. Benim de sorunum şu gereksiz takılmalar görmeye başladım ios 8 le birlikte. 7.1.2 de hiç bir şey yokken 8 de acayip hareketler olmaya başladı. Mesela dün akşam tuş kilidi açıkken telefon çaldı. çok basit kırmızı ve yeşil ikonlar var ben yeşil ikona defalarca tıklamama rağmen eski android telefonumda yaşadığım gibi telefon bir türlü açılmadı aynı anda telefon çalmaya devam etti ve cevapsız çağrı olarak kaldı. Bir de tuş kilitliyken telefon çaldığında cevaplayı kaydırıyorum telefonun açılması süre olarak 7 ye göre daha uzun sanki gereksiz bir kastırma var gibi. Ondan sonra çok gereksiz yerlerde tek diş çekiyor. olmadık yerlerde wifi gidiyor. hadi diğerleri birçok arkadaşta okuduğum sorun da bu telefonu açamamak canımı sıktı. sizce bu da ios 8 in bir sorunu mudur yoksa telefonumda bir şey aramalı mıyım?

    aynen kilit ekranında arama geldiğinde bende kaydırarak cevapladığımda yaklaşık 2sn bekliyor öyle açılıyor telefon.sanırım ios 8'in buglarından biri..düzeltilir mutlaka 8.0.1 ile




  • 8.1 den önce yüklenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.