Şimdi Ara

Hatırlayamadığım Filmler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
7.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • http://www.imdb.com/title/tt0099558/

    "Jackie Chan çöl gibi bir yere gidiyordu" filmi
  • http://www.imdb.com/title/tt0091431/

    "Vivident tarzı sakızlar" filmi ...
  • http://www.imdb.com/title/tt0117786/

    "büyük bir dozer gibi bir araç" filmi...
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Yahu diyorum ya, "adları konuda yazılan filmleri tespit edip, o konudan yazacağım" diye. Şimdilik işlerim olduğu için yapamıyorum, bu işi.

    Yok yahu, yüzlerce film var, tek bir film posterine bakarak nereden anlayacağım izlediğim filmin hangisi olduğunu? Burda 1 filmi en fazla 15 dakikada anlatıyorum ve onlarca film yazdım, hepsine bakmaya kalksam, ohooo. Yok yav, ben üşenmiyorum da, üşenmediğimden de değil, takıntıdan dolayı bu kadar uzun yazıyorum.

    Yahu, ben bir şey demedim ki orda, sen gereksiz yere, atar yaptın. Yok yok demem, merak etme.




  • Yazdığım mesajı dikkatli okusaydın, bu filmin adını @X@ndeR hocamın söylediğini görürdün. Yani boşuna aramışsın ama yine de sağol.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    La neyce bu filmin adı? 2. filmi de varmış, sanırım.

    Haa, tamam tamam. Operation Condor yazıyor, filmin posterinde fakat Google'dan "Kondor Operasyonu" diye aratınca "Tanrının Zırhı 2 - Kondor Operasyonu" filmi çıkıyor. Bundan sonraki linkini attığın filmde ise "Armour of God" yazıyor yani o "Tanrı'nın Zırhı" anlamına geliyor. Olay şuymuş. Film posterinde Armour of God yazan film, ilk film, Operation Condor yazan film de 2. filmmiş. Google'a isimlerin orijinallerini yazınca buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 8 Kasım 2014; 19:47:26 >




  • Bir film vardı, klozetin sivri dişleri vardı ve gece çocukla konuşuyordu "işerken pipini ısıracam senin" tarzı bir şey diyordu. O filmin adını hatırlayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raptak

    Bir film vardı, klozetin sivri dişleri vardı ve gece çocukla konuşuyordu "işerken pipini ısıracam senin" tarzı bir şey diyordu. O filmin adını hatırlayan var mı?

    Look who's talking too


    diğer sorduğun filmlerde fallen(1998) ve Inhabited(2003)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 19 Ocak 2016; 4:43:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    quote:

    Orijinalden alıntı: raptak

    Bir film vardı, klozetin sivri dişleri vardı ve gece çocukla konuşuyordu "işerken pipini ısıracam senin" tarzı bir şey diyordu. O filmin adını hatırlayan var mı?

    Look who's talking too


    diğer sorduğun filmlerde fallen(1998) ve Inhabited(2003)

    Eyvallah hocam, süpersin.
  • Geçen yılın bir filmi; 2 kişi karşılıklı geçip birbirine tabanca ile kurşun yağdırıyordu, üzerlerinde çelik yelek ile
    bulunduğu dairenin dışına çıkan bahsi kaybediyordu, seyircilerde bu bahise para yatırıyordu
    filmin garip bir ismi vardı , hatırlayamadım.

    bileniniz var mı?
  • Konuyu favoriye aldım aralarında bildiklerim var bilgisayara geçince yazarım. Koca yürekli adam konudan emek akıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okumadım belki bulunmuştur bazıları.

    Jingle All the Way

    Bir de bir filmde bir tane adam vardı, çocuğuna noel hediyesi olarak oyuncak almaya çalışıyordu, böyle robot gibi bir zırhlı insan fakat oyuncağa çok talip olduğu için oyuncaktan 1 tane kalıyordu, o adamla bir başkasının babası kapışıyordu oyuncağı almak için. En sonunda adam dayanamayıp, oyuncağı diğer adama veriyordu ve oyuncağı veren adam o oyuncağın kostümünü giyip, oğluna göz kırpıyordu. Oğlu da çok seviniyordu. Neydi bu filmin adı? Galiba bahsettiğim adamı Sylvester Stallone canlandırıyordu.


    The Frighteners (1996)

    Bir tane film vardı ve filmde Azrail vardı ve insanları, kalplerini sıkarak, nefessiz kalmalarını sağlayarak öldürüyordu ve bu Azrail birini öldürmeye çalışıyordu ve öldüremiyordu ya da bahsettiğim adam bu Azrailin peşine düşüyordu.


    Problem Child

    Bir tane film vardı, bir tane ufak bir erkek çocuğu, limonata satan iki kız çocuğundan bir bardak bedava limonata istiyordu, kızlar da kabul etmiyordu ve limonata doldurmak için birbirleriyle kavga ediyordu. Daha sonra bu çocuğa eğer sürahiyi limonatayla doldurursa bir bardak limonata vermeyi kabul ediyorlardı ve çocuk da sürahiye işiyordu.


    Big Stan

    Bir tane film var, filmde adam hapisanede ve orta boylarda ve 1.90-2 metre civarı dazlak ve iri bir zencinin dişlerini tek yumrukta döküyor. Zenci, kalıbına güvendiği için adama dikleniyor ve bu adamdan önce de hapisanede güçlü olan, güçsüz olanı eziyor fakat bu adam hapisaneye adaleti getiriyor. Daha sonra filmin sonlarına doğru bu adamın hocasından dövüş eğitimi almış, Bruce Lee'ye benzeyen, birisiyle dövüşüyor bu adam ve bu kişiyi alt ediyor. Adı ne bu filmin? Ve bu adamın sevdiği kız da, bu adamın hocasından eğitim almış ve bu adamın hocası bu kız için "en iyi öğrencim" diyor. Bu adamın dövüştüğü öğrencisi içinse "en iyi 2. öğrencim" diyordu galiba. Ya da bu adam için "en iyi öğrencim", bizim eleman içinse "en iyi 2. öğrencim" diyordu.


    Tanrının Zırhı - komik filmdir ( süpermen geliyoooorrr gelemiyorr :D)

    Birinde Jackie Chan çöl gibi bir yere gidiyordu, bir tane tekerlekli sandalyede oturan yaşlı bir adam vardı ve onun sandalyesini tutan adama "embesil" diyordu. Adam da "bir daha bana embesil deme" diyordu. Sandalyede oturan adam da "sen de doğru düzgün iş yap o zaman" diyordu. Filmde kocaman bir pervane ve zincirlere bağlı bir uçak vardı ve bir yerde külçe külçe altın vardı. Filmin sonlarına doğru o yer patlıyordu ve Jackie Chan "gelmiyor musunuz" diye soruyordu. Adam da "hayır, ben burada kalacağım" gibi bir şey diyordu.


    Spiderwick Günceleri

    Bir de başka bir film daha geldi aklıma. Bir film vardı ve o filmde bir ev vardı. O evin etrafında taşlar vardı ve bu taşlar büyülüydü. Bu filmde yaratıklar vardı ve bu evin etrafındaki taşların dışında olanlar o yaratıkları görebiliyordu ve bu yaratıklar o taşlardan geçemiyordu. O taşların dışına çıkanlar o yaratıkları göremiyordu. Onun dışında bir de filmde bir kitap vardı.


    Arthur ve Minimoylar

    Bir üstteki filmle mi alakalı bilmiyorum fakat bir karınca çukuru gibi bir şey vardı, o filmdeki çocuğun dedesi orada altın olduğunu mu ne sanıyordu veya o tarz bir şey vardı. Daha sonra o karınca çukurundan çocuk düşüyordu ve ufalıyordu.

    Bulabildiklerim-bildiklerim bunlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    Sorduğun iki filmin adını yazayım biri Warriors of Virtue diğeri Steel(1997)

    Jingle All the Way
    Öylesine bakayım dedim çocukken izlediğim filmi buldum sağol :D
    Pardon Warriors of Virtue olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 19 Mayıs 2016; 1:16:44 >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Koca yürekli adam dediğin kim acaba?

    Bu arada beyler bir film daha vardı(ben konu sahibi). Çocuklu adamlı. Çocuk adamın peşinden gidiyordu, annesi bu durumdan hoşlanmıyordu. Adam Arnold Schwarzenegger idi, çocuk da 6. His'te oynayan çocuktu diye hatırlıyorum. Neyse başka karakterler vardı, bunlar birden kayboluyordu. Işınlanmak gibi. Bir sahnede arabanın içindeki adam kaybolmuştu. Tipi kayık, güçlü, psikopat bir karakter vardı. Bu adam tiyatro balkonu gibi olan 2. kat bir yerden tiyatro perdesi gibi bir şeyin yardımıyla iniyordu. Bu adam yenilip "Dönüşüm muhteşem olacaaaak." demişti. Bu filmde 3 memeli bir hatun vardı sanırım ama o filme baktığımda bu elemanı ve Arnold Schwarzenegger'ı bulamadım. Bu filmin adı "Total Recall" imiş.

    Bunlardan çoğu -belki de hepsi- cevaplanmıştı zaten ama teşekkür ederim. Çok makbule geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 10 Nisan 2017; 18:13:14 >




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi için demiştim. Yaklaşık 1 sene önce
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Aha ben.
  • Merhaba. 90 sonları yada 2000 başlarıydı sanırım. Amerikn gençlik filmiydi. Filmin başında bir çocuk asansörde vir kızla ilişki yaşıyordu ama kızı görmüyordu filmin devamında kızlar yurdunda bu kızı arıyordu çeşitli bahanelerle yurda girerek. Sonumda buluyordu. Çocugun sorunlu bir oda arkadaşı varsı eğlenceli bir filmdi tekrar izlemek istiyorum bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.