Şimdi Ara

Çocukluk arkadaşım bana karşı bir şeyler mi hissediyor beyler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar öncelikle.

    Yaklaşık 10 yıldır arkadaşız, hiç bir zaman onun hakkında hiç bir şekilde yanlış şeyler düşünmedim. O benim arkadaşımdı. Hemen karşımızda oturuyordu. Gözümün önünde büyüdü resmen. Arada bir kopukluk olsa da şu aralar yine takılıyoruz. Eskiden bahçeliydi bizim evler sonra müteahhitler yıkıp, apartman yaptılar. O esnada 2 yıl görmedim hiç ama sonra yeniden taşındılar yani geçen sene. Benden 1 yaş küçük sadece. Beraber evcilik oynadığımızı, sek sek oynadığımızı hatırlarım. Neyse konuya gireyim beyler fazla uzatmayayım.

    2 hafta önce annesi ile birlikte bizim eve gelmiş. Ben o zaman işte çalışıyordum saat 5 gibi işten geldim. Sonra elimi, yüzümü yıkadım. Sonra annesinin elini öptüm, bununla tokalaştık. Mutfağa geçip bir şeyler atıştırdım o esnada yanıma geldi. Nasılsın, nasıl gidiyor, üniversite falan derken iyice daldık sohbete. Balkona çıktık. Sigara çıkarttım ve ona da verdim. O da sigara içiyordu ve annesi biliyordu sıkıntı yoktu o yüzden. İyice daldık sohbete yaklaşık 1 saat falan oldu. Her söylediğimiz bir cümle, diğer söylediğimiz cümlenin kapısı gibi bir şeydi o yüzden uzuyordu sürekli sohbet. Sonra manita konularına geldik. Onun yokmuş bana sordu bende yok dedim. Sonra bir şey sordu orada yutkundum; " Sen hiç bana yan gözle baktın mı ? " dedi. Bende bilerek nasıl yani falan dedim. O da " Bas baya hoşlandın mı ya da sevgili oluruz gözüyle baktın mı ? " dedi. Valla yalanım yok hiç bir zaman öyle bir şey düşünmedim. Çünkü biz kardeş gibiyiz dedim. Bence değiliz dedi. O an nasıl yani ? dedim. Ya işte hiç görüşmüyoruz ya ondan diyorum dedi de o anlık şoku atlattım. Neyse biraz sohbet derken bunun annesi kalktı Facebook'u aç dedi, bende tamam Gizem dedim. Gizem çok güzel bir kızdır, zamanında az sevgilisini görmedim kız aslında kaşar gibi bir şey ama buna rağmen niye buna karşı yan gözle bakmadım ben bile bilmiyorum.

    Facebook'da öyle sohbetler olmadı, normal sıradan. Hiç uzatmadan bugüne değineyim. Dünden konuşmuştuk bugün beraber takılacaktık. Neyse aldım evinden Gizemi arabayı da aldım ve çarşıya falan çıktık. Sonra Kent parka gittik Eskişehirliler bilir. Orada kafeye oturduk. Konuşmaya başladık. Sonra bana tuhaf bir soru sordu; " Çay getiren garsonla çıkmak istesen çıkar mısın ? " diye. Bende hoşlanmadığım kişiyle boş yere çıkmam dedim. Peki benle de mi çıkmazsın ? dedi. Bu çıkma teklifi mi oluyor yoksa meraktan mı soruyorsun dedim. Yanlış anlama meraktan soruyorum. Önceden de sana dediğim gibi biz kardeş gibiyiz, hiç öyle bir gözle bakmadım sana o yüzden çıkmam dedim. Hmm. öyle yani. Ben senle çıkardım ama dedi, o an baktım gözümü büyüterek sonra da " Tabii 10 yıl arkadaş olmasaydık çünkü yakışıklı çocuksun " dedi kikirdeyerek. Bende güldüm. Sonra kalktık parktan arabayı güzel bir yere bıraktıktan sonra bir mekana oturduk. Bira söyledi bende ona uyum sağlamak için söyledim. Eski sevgililerinden bahsediyor, baya bir konu açtık yine. 2-3 saat vakit geçirdik ve Gizem 5 benim ise 6. bardağımdı. Bunun başı dönmeye başladı. Ne oldu dedim. Ne bileyim bir tuvalete gideyim dedi. Bekledim, bekledim 5 dakika oldu 10 dakika oldu 20 dakika oldu kız yok piyasada. Tuvaletin oraya doğru gittim. Kızın biri giriyordu içeriye girerken " Afedersiniz. İçeriden Gizemi bulur musunuz, 20 dakika içeride, arkadaşın merak etmiş eğer kabinde değilse bir görünsün bana de " dedim. O da tamam dedi. Sonra bekledim dışarıda 2 dakika sonra içeriye giren kız beni çağırdı. Ne oldu dedim arkadaşın bayılmış dedi. Buraya getiremez misin içeride kimse yok mu dedim, kimse yok gelin bir şey demez kimse dedi. Girdim içeriye baktım Gizeme kabinin içinde ve birden zebahniye dönüştü. Ondan sonra o kızda zebahni oldu. Sonra klozeti kaldırdılar ve beni onun içine attılar . Burası zindahndı. Neye uğradığımı şaşırdım bir an. Başım dönmeye başladı, ne oluyor lan dedim.

    Sonra Gizem yanıma geldi. Her şey bu kadardı dedi ve gitti. Şimdi ne yapacağım beyler düşünüyorum bu kız acaba benden hoşlandığı için mi böyle yapıyor yoksa ego tatmin etmek için mi ? Yol gösterin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 27 Ağustos 2014; 3:47:48 >







  • Okurken uyurum diye korkuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet.
  • ZEBHANİ VAR DİKKAT
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuck Me

    ZEBHANİ VAR DİKKAT

    sondan basladim zaten okumaya benjamin button gibi oldu butun forum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum sakin okumayin zebhani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN ZEBHANİ
  • OKUDUM ZEBANİ VAR YEMİŞİM GİZEMİ YA
  • Ulan 5.bardağa kadar okudum zebaniyi gördüm bari adam gibi bitirin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın Zebhani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONUNDA BEDDUA ETTİM. OKUMAYIN!

    ÜŞENMEMİŞ DE HİÇ!
  • Uf yeter ya sondan baslamayi unutuyorum hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm konu CSB olmasa bile kimse okumaz belki 3-5 kişi okur. Hiç mi üşenmedin bunu yazmaya?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uykum gelir diye okumuyorum (Zaten zebaniymis sansa bak)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 27 Ağustos 2014; 3:56:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum
  • Ulan yeter be hep mobilde buluyo şunlar beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzeldi la klavyene sağlık
  • Zebhani var yorumları görmeden okudum
  • Bayadir bu kadar gerçekçi zebani hikayeai okumamistim bravo valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde blocku basardım da beğendim csbni ilerde kendini birqz daha geliştirmeye çalış bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.