Şimdi Ara

Steam Kredi Kartı Doğrulama Sorunu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
32.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Paranın üzerine yatma gibi bir durum yok. Yaptıkları işlem çok sıradan her firma yapıyor zaten. Çektikleri miktarı neye göre ayarlıyorlar bilmiyorum ama. Apple 1 dolar çekiyordu doğrulamak için. Kartı kayıt etmek yerine her alışverişte elle girmek daha güvenilir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende bir oyun aldim isbankasi kredi karti ile, odemeyi mastercard ile yaptim

    kredi kartindan cekilen miktar, cekilmesi gereken miktardan yaklasik yuzde 3.5 daha fazla. cok bir sey degil ama,

    bir komisyon alma durumu mu var kredi karti ile oderken.
  • 1 gün önce bende yaşadım aynı sorunu. Yapılan şeyin saçmalık olduğuna kanaat getirerek iade talep ettim. Onlarda 1-2 saat içinde geri iade ettiler.Mail ile bildirdiler iadeyi. Alışverişi Visa ile yapmıştım. Ancak sizlerinde dediği gibi iki küçük tutar daha çekilmiş gözüküyor. Bununla ilgili bir dönüş olmadı. Bu arada 200 tl nin iadesi gerçekten yapılıp yapılmadığını bankaya iletişim yolu ile yazılı olarak sordum. Henüz bankadan bir ileti gelmedi. O iki küçük tutar önemli değilde 200 tl'de sorun çıkmaz umarım.

    İşlem esnasında ise steam yükledi 200 tl'yi ama pazarı kapattı 5 gün, doğrulamaya çalıştığımda ise doğrulama rakamlarına yanlış dedi. Oysa internet bankacılığından bakarak yazdım, yani yanlış değildi!. Steam güvenlik işinin cıvkını çıkarmış, insanları kızdırmaktan başka bir işe yaramıyor yaptıkları uygulama. Banka alışverişten sonra beni aradı ve onaylıyormusunuz diye sordu üstelik! Bende evet dedim. Buna rağmen steam efendi 5 gün pazarı yasakladı. Zaten ben bıçağı ucuz bulmuşum hemen alıcam sen tutuyosun 5 gün bekle diyosun. Bende sana hadi ordan deyip para mı geri iade alıyorum :) Alan razı satan razı sana ne oluyor? diyesi geliyor insanın :) Bu sistem yüzünden bir daha steam dan yükleme yapmayı düşünmüyorum. Bu aralar güvenlik işi için akıllı telefona yüklenen bir uygulama ile onay kodu işine girmiş steam. Ondan sonra steam'a her giriş çıkışta uğraş dur kodla :) hani biz sıvadık tüy dikme zamanı diyorlar. Sözde müşteriyi koruyalım derken mağdur edip bezdiriyorlar.




  • Sanırm internet bankacılığını kullanıp doğrulatmayı sorunsuz yapabilen yok. Kardeşim dün miktarları doğru yazmasına rağmen kabul etmedi.
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar. Steamin sizden istedigi iki kucuk miktar, bankanin provizyon islemlerinde ve orada gorunen miktarlara banka komisyon eklemis durumda. Haliyle steam sizden kendi cektigi miktarlari yazmanizi istiyor. Bankayi ariyorsunuz ve o iki miktarib komisyonsuz halini istiyorsunuz. Afiyet olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antonio_Amca

    Sorunu çözdüm arkadaşlar. Steamin sizden istedigi iki kucuk miktar, bankanin provizyon islemlerinde ve orada gorunen miktarlara banka komisyon eklemis durumda. Haliyle steam sizden kendi cektigi miktarlari yazmanizi istiyor. Bankayi ariyorsunuz ve o iki miktarib komisyonsuz halini istiyorsunuz. Afiyet olsun.

    Hocam hangi bankayı kullandığını sorabilir miyim ? Aynı şeyi söylemesem de benzerini geçen gün İş Bankası yetkilisine söyledim, dedim benim kartımdan 2,43 ve 2,65 TL iki tane kesinti var provisyonda, doğru mu doğru, peki bu USD'den falan mı çevrilip de kesilmiştir yani nihai rakam bu mudur dedim budur benim de gördüğüm dedi. Doğru kelimeler "komisyonsuz rakam" olmalı sanırım Şansımı deneyeceğim tekrar.




  • arkadaşlar benimde başıma benzer bir durum geldi. doğrulama için 10 tl kadar bir miktar alındı toplamda fakat bankaya soruyorum para çekilmiş diyor steam desteğe soruyorum para çekilmedi diyor. Ne olacak şimdi bu durum parasında değilim fakat bi 10 tl için koskoca steam çamura yatıyorsa ben daha nasıl güveneyim bu platforma. Para mühim değil ama prensip meselesi iade için ne yapmam gerek destek bölümüne durumu nasıl izah edeceğim.
  • Sorunu çözebilen var mı,son hakkım 3 gün beklemek istemiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antonio_Amca

    Sorunu çözdüm arkadaşlar. Steamin sizden istedigi iki kucuk miktar, bankanin provizyon islemlerinde ve orada gorunen miktarlara banka komisyon eklemis durumda. Haliyle steam sizden kendi cektigi miktarlari yazmanizi istiyor. Bankayi ariyorsunuz ve o iki miktarib komisyonsuz halini istiyorsunuz. Afiyet olsun.
    Kral
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Clk

    Paranın üzerine yatma gibi bir durum yok. Yaptıkları işlem çok sıradan her firma yapıyor zaten. Çektikleri miktarı neye göre ayarlıyorlar bilmiyorum ama. Apple 1 dolar çekiyordu doğrulamak için. Kartı kayıt etmek yerine her alışverişte elle girmek daha güvenilir bence.

    Mis gibi de yatıyor. Yapı kredi banka kartım ile alışveriş yaptım ban yedim doğrulama yaptım ama 1 yıl oldu hala geri yatırmadılar doğrulama için çekilen parayı. Az önce de iş bankası kartım ile alış veriş yaptım 3 gün banı çaktı doğrulama yap diyor yapar mıyım o bir kere olur. O kadar steam desteğe mail attım ama hiç oralı bile olmadılar koskaca steam 10 liranın üstüne yattı haram zıkkım olsun rezillik yani. 3 gün bekleyeceğim ban açılsın doğrulama vs hayatta yapmam.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.