Şimdi Ara

mazda 3 ankara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, bu aralar mazda 3 almayi dusunuyorum sifir. Ankarada ki bayii lansman fiyatinin ustune 1000 lira da plaka ve sigorta parasi istiyor fiyatta da 1 kurus indirim yapmiyor. Bu durum her sehirde boyle mi? Simdi bole yapan ileride bakim ve parca konusundada kazik atar diye korkuyorum. Bir de mazdalarin bakimi 6 ayda bir mi yapiliyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı bayiiye ben de gittim, aracı inceledim ancak fiyatlarda indirim yok. Beyaz bile tercih etseniz metalik beyaz olduğu için fiyat farkı alınıyor. 62küsür dediler motion manuel için. Garanti süresince bakımlar 6 ayda birmiş, bu da bi dezavantaj, yedek parça olayı da sanırım sıkıntı olabilir. Ama sırf şekli için alınabilecek bi araç. Mazda kalitesi sorunsuzluğu da cabası.
  • Merhaba ben motıon otomatik sedefli inci beyazı sedan aracımı izmirden geçen cumartesi herşey dahil(plaka+sigorta)65000 e aldım.
  • soldier1995 S kullanıcısına yanıt
    mrb... hocam aynı aracı almak üzereyim ama far ve yağmur sensörü var mı ? aynadaki alıcıların ne işe yaradığını anlıyamadım. test sürüşü yaparken far kısmında auto yazısını göremedimmm... siz net bilgi sahibi iseniz ya da deniyip sonucu bildirebilirseniz çok teşekkür ederimmm
  • EMRbrc2144 E kullanıcısına yanıt
    Araçta far ve yağmur sensörü yok.refleks ten itibaren standart.Aynadaki alıcıdan ne kastettiğinizi anlamadım. Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldier1995

    Merhaba ben motıon otomatik sedefli inci beyazı sedan aracımı izmirden geçen cumartesi herşey dahil(plaka+sigorta)65000 e aldım.


    pahalı değilmi?ben poweri 70 e aldım
  • Hocam ben izmirdeyim.tek bayii var ve indirim için bir hafta uğraştım alamadım.en yakın muğla ya sordum onlarda indirim yapmadı.Aracınız hayırlı olsun.
  • soldier1995 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben engelli raporu ile almaya çalışıyorum. bir sürü bayii aradım ve motion paketi için 46000 tl civarı fiyat verdiler. değerli bir abimin Kocaeli haldızlar otomotivdeki tanıdığı sayesinde reflex otomatik alüminyum gri 45000 tl fiyat aldım. arada paket farkı olmasına rağmen fiyatı düşük vermeleri bence iyi indirim anlamına geliyor. bu arada aynı renk bir power varmış ellerinde. isterseniz telefon ile ulaşıp pazarlık yapabilirsiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldier1995

    Hocam ben izmirdeyim.tek bayii var ve indirim için bir hafta uğraştım alamadım.en yakın muğla ya sordum onlarda indirim yapmadı.Aracınız hayırlı olsun.

    ben henüz almadım.ekim sonu diyorlar.kaporayı verdim beklemedeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.