Şimdi Ara

TEKNOSA BANA KAZIK MI ATTI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. Temmuz ayında 55H7000 Tv satın aldım. Bazılarınızın da bildiği gibi o dönemde kampanya vardı ve Teknosa da stok zar zor oluyordu. Ben de takip ediyordum sürekli ve stoklarda var yazısını gördüğüm an satın aldım, zaten 3 saat sonra yine stok bitmişti. Daha sonra tv geldi ve kurulumunu yaptırdım, fakat içerisinden çıkan faturaya hiç dikkat etmemiştim. Fatura 13 temmuzda başkasının adına kesilmiş, ayrıca ben 26 temmuzda satın aldım. Yanında aldığım başka bir ürünün içinden çıktı benim faturam. Belli ki teknosa bu tv yi başkasına satmış ve o kişi de ya almamış ya da iade etmiş. Fakat tv nin kutusunu detaylı incelemiştim, önceden açıldığına dair hiçbir iz bulamadım, ayrıca kutusundan çıkan malzemeler gayet düzenli yerleştirilmiş görünüyordu, fabrikasyon havasındaydı. Tv için eksik gedik var mı diye inceledim, ne bulutlanma, ne ölü piksel, ne banding vb. bir sorun göremedim. Sadece tv nin alt çıtası ile ekran arasında yaklaşık 3 cm ve 2 cm eninde ufak iki açıklık var o da ancak tvye yaklaşıp üstten bakıldığı zaman ışık yansıdığı için belli oluyor. Sizlere sorum sizce bu ürünü iade etmeli miyim, ileride tvde sorun çıkar mı diye kıllanıyorum ancak iade edersem (tabi kabul edilirse) bu kez de yeni gelecek tvde yeniden acaba ölü piksel vb. sorun çıkar mı diye endişeneceğim. Acaba şu anda göründüğü kadarıyla sorunsuz olan (o açıklığı sorun olarak düşünmedim nedense) tvmi hiç göndermesem kullanmaya devam mı etsem, siz olsanız ne yapardınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrahasan -- 19 Ağustos 2014; 16:10:34 >







  • Aynen kardesimin teknosadan aldigi tv nin kutusundan baskasi adina kesilmis fatura cikti. Aliskanlik yapmislar demekki. Biz tv'yi detaylica inceleyip iade vermedik neticede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: splater

    Aynen kardesimin teknosadan aldigi tv nin kutusundan baskasi adina kesilmis fatura cikti. Aliskanlik yapmislar demekki. Biz tv'yi detaylica inceleyip iade vermedik neticede.

    Zaten kutu açılsa içerisinden faturayı mutlaka alırlardı diye düşünüyorum, ben de değişim düşünmüyorum açıkçası, sonuçta ürün temiz çıktı ve uğraşasım yok umarım sende de bende de ileride bir sorun çıkmaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.