Şimdi Ara

Burak Yılmaz: Anamız ağlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray’ın önceki akşam oynadığı WS Bruxelles maçına futboldan çok yaşanan olaylar damga vurdu. Taraftarlar sahaya meşale attı, golden sonra tribünden inip futbolcularla sevinmeye kalkıştı. Ancak en büyük olay, oyundan çıktığı sırada Burak Yılmaz ile bir grup taraftar arasında yaşandı. Yıldız futbolcu, karşılaşma sonrasında bu konuyla ilgili basın mensuplarına dert yandı. Milli futbolcu, “Biz buraya onlar için geliyoruz. Günde çift idman yapıyoruz, anamız ağlıyor! O golü atsam ne olur, atmasam ne olur. Sonuçta hazırlık maçı. Bomboş pozisyon zaten. Ama bu kadar ana avrat küfretmeye ne gerek var. Küfür etmesinler” ifadelerini kullandı.

    ‘Canımız acıyor’

    Taraftarlar için, “Bizim canımız, ciğerimiz” diyen Burak, “Onlar böyle yapınca çok üzülüyorum, canım acıyor. İnsan bu ağır küfürleri duyunca sinirleniyor. Biz bunu, bu yapılanları hak etmiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Yaşanan bu olay nedeniyle morali fazlasıyla bozulan Burak Yılmaz’ı karşılaşma sonunda takım arkadaşları ve hocası Cesare Prandelli teselli etmeye çalıştı.

    Kaynak; Fanatik ama Milliyet vb sitelerde de var
    _____

    Ben ağır işte çalışanların iş yerinde şeflerinden çok ağır ana bacı küfür yeyip tekrar işe geldiklerine tanık oldum mecburlar. İyi para alıyorlar. Oda askeri ücretten biraz fazla olduğu için. Günde bilmem kaç atlet değiştiriyorlar yara bere cabası. Ben ona edilen küfürü savunmuyorum tabii ki ama Burak senin aldığın para belli, oturduğun ev belli araba belli, sosyal yaşantın belli günde 2 saat antrenman yapıyorsun nasıl anan ağlıyor. Gerçekten egosu çok yükselmiş haber doğruysa. Açıklama yaparken insanları da düşünmek lazım.







  • Kimsenin kimseye ana avrat küfür etme hakkı yok. Patron'un sana ana avrat küfür ediyor diye sende gidip başkasına aynısını yapamazsın. Bende şunu söyleyeyim dışarda birine adamlık yaparsın içerde sana 1000 kişiye kadınlık yaptırırlar. Herkes çizgisini bilecek.
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    Silah zoruyla mı aldı o kontratı? Bu seviyesiz yorumun sebebi nedir?
  • Belli konularda haklı olabilir ama " atsam ne olur atmasam ne olur. sonuçta hazırlık maçı" demek biraz garip geldi bana.

    Futbolcusun. Bu işten para kazanıyorsun. her maça aynı ciddiyetle çıkman gerekir. Ondan sonra kupada fontikspor a elenince laf ediyorlar birbirlerine.

    Sanmıyorum Barcelonalı futbolcuların dün yaptığı hazırlık maçında " aman atsam ne olur atmasam ne olur " dediğini. 6 tane gömdü adamlar.
  • Spectrum7 S kullanıcısına yanıt
    yok haklısın yazdıktan sonra bir daha okudum da biraz fazla kaçmış
  • 3 milyon euro tl olarak 9 milyon tl cukka ederken anan ağlamıyor ,adamlar 1000 tl icin can veriyor sen orda küfür yemişsin ne yazar
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen dikkat edelim. Burak her ne kadar beğenmediğimiz bir oyuncu olsa da bizim oyuncumuz ve maçı satan, koşmayan, çabalamayan bir oyuncu değil.

    Forumda Burak'a bel altı vurmak için bekleyen çok sayıda boş insan var. Bunlara ortam hazırlamayalım.
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    Sana yakışmadı hocam. Mesajı sildir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunde maksimum 4 ya da 5 saat antrenman yapiyor. Ve en sevdigi isi yapiyor. Bu laflari etmeye hakki yok. Gun gectikce batiyor farkinda degil.


    Bu konuda Mourinho nun bi konusmasi var. Burak'in izlemesi lazim eger izlemediyse. Bir mac sonrasi gazetecinin oyuncular yorgun muydu sorusuna 'sabahtan aksama kadar calisip eve ekmek goturen baba yorgun olur. Futbolcular olamaz'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la yılda 10 milyon lira alıyosun şurda karın tokluğuna calışan adamlar 800 lira için kimin ağız kokularını çekiyor.bide diyoki çift antreman yapıyoruz anamız ağlıyor ya abi şaka gibi ya.benim baba sabahtan akşama kadar yüruyor kurye kendisi sıf ek gelir olsun diye yetmiyo çünkü adam cumartesi bile çalışıyo bu sıcaklarda aldığı para 800 lira şimdi ben bu cümleleri görünce gerçekten yani sinirlenmemek elde değil ya.la 10 trilyon alıyosun yılda hadi vergiyi çıkar en kötü 5 milyon yazık gerçekten.bide alt tarafı hz maçı diyo atsam nolur atmasam nolur buna güldüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Para alıyorsun bırak da millet anana saydırsın." mantığınıza tüküreyim sizin beyler,kusura bakmayın.

    Hayatta her şeyin para olmadığını ve onur,namus gibi kavramların var olduğunu umarım birgün anlarsınız.Yok anlamazsanız da imzanıza falan ne kadar para kazandığınızı yazın da ona göre sövelim biz de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kufur konusunda hakli kimse kimseye kufur etmeml fakat tasmi tasiyorsun insaatami caliyoraun agirlaginca para kazaniyorsun ona gore konussa daha dogru olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ****ye bak ya anasinin hatrina oynuyor idman yapiyor sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet adam çok para kazanıyor diye hepizin ana avrat küfretmeye hakkı var. Onun işi bu. Hatta futbol oynamasın gelsin saha kenarına 90 dakika en pis şekilde küfredip stres atalım Burak üstünde. Mükemmelsiniz. Kafa yapınızı ....
  • Kuyt in aciklamalari vardi.
    Cok calisip maclarda surekli kosmasi, profesyonellegi ile ilgili
    bir röportajında babam balikciydi bize bakmak icin aksama kadar calisiyordu her aksam eve cok yorgun geliyordu diyordu.simdi ben ondan cok daha fazla para **** sevdigim bir isi yapiyorum bir macta 90 dk kosmusum cok mu demisti.

    Burak ve benzeri futbolculardan boyle bir is ahlaki beklemek hayalcilik olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık kampının gereği bu çift idman normal ne mızmızlanıyorsun. Yurtdışında böyle diyen bir futbolcu var mıdır acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık 3m euro alıp bir de duygu sömürüsü yapıyor.Şunun gibi adamları 3 ay asgari ücretli bir işte çalıştıracaksın görsün o zaman anası ağlamak nasıl oluyormuş
  • Burak'a fazla para alıyor diye küfür etmek kimsenin harcı değil zaten. Futbol piyasası bu, onun içinde çalışan herkes çok para alıyor çaycısı dahil. Beni üzen günde çift antrenman yapıyorum,anamız ağlıyor, atsam ne olur atmasam ne olur lafları. Bir açıklama yaparken diğer insanları da düşünmek lazım. Bu kendisine de yarar.Neden; bu tür açıklamalarla antipati yaratıyor da ondan.
  • İyi bizde mülakatlara don atletle gidelim, nasıl olsa asıl iş başı değil..
  • Ulan futbolcusun futbolcu ne yapacaktın baska bilgisayar basında program mı yazacan ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.