Şimdi Ara

Lise de Boy Sıkıntısı.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • lisede uzun da var kısa da kafana takma benim boyum erken uzadı liseye geçtiğimde 1.80 e yakın boyum vardı kendi yaşıtlarımda 2. en uzundum okulda enden daha uzun çok öğrenci de yoktu sonraki 5 yılda 2 şer cm daha uzadım mezun olduk 2 sene 2-3 cm daha uzadı şuan 1.92 felanım ama ortaokulda kısa olup da lisede birden boy atan arkdaşlarım vardı 1.80 uzerine çıkan bende tam tersi oldu

    niye böyle yazdım bilmiyorum yanlış anlaşılmayalım sadece örnek verdim bide kendini beğenmiş felan demesinler

    bir de kızlar konusunda sıkıntı olabilir sanki kendileri 1.75-1.80 de neyse sıkıntı yapma bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mode03 -- 18 Ağustos 2014; 23:27:28 >
  • Sadece Mühendis kullanıcısına yanıt
    hocam lise sonuncy sınıfta yani 17 yaşında hiç uzadınız mı yoksa bitmiş miydi uzama? benim boyum 1.70, 75 olsam yeter ama çok yavaş uzuyorum, son 4-5 ayda 1-1.5 santim falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sakın yanlış anlama ama benim boy 195 ve çok da güzel bir yanı yok. Kötü hissedecek bir şey yok. Boyun lisede uzamasa bile ileride karşılaşacağın sorunlarla birlikte anlayacaksın ki boy kısalığı takılacak bir dert değil. He kızlar açısından uzun boy bulunmaz nimet doğrudur ama insanları duymaya çalışırken kamburun çıkmaz benim gibi. Bel sırt ağrıları çekmezsin benim kadar. Bir yerlere sığamama gibi bir durumun olmaz. Benim üniversitede essay konularımdan birisiydi uzun boy. Hoca okuyup gülmüştü hakikaten bu kadar sorun yaşıyor musun diye ki öyle. Uzun boy güzel görünse de problem. He diyebilirsin ki 1.80 ideal, doğru ama neyin ideal neyin ideal olmadığına kim karar verebilir ki? Boşver sakın takılma boyun kısa diye dert edinme kendine.

    Tavsiye istersen de boy uzatmaya yardımcı egzersizler var. Artı olarak da git basket oyna uzasın uzayabileceği kadar diyorsan. 45 numara ayak, kürek yerine kullanılabilecek ellerim var. Yatağıma sığmıyorum diye yeni yatak aldık. Kanepelerde yatamıyorum. Toplu taşımalarda (ben küçük bir şehirde olduğumdan dolayı otobüsler de küçük) tavana kafam değiyor. Şehirlerarası otobüslerde sığamıyorum. Keşke biraz kısa olsaydım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ensene surekli saplak indirip ezikleyecekler şamar oglani olacaksin. Okuma bence sanayiye gir çaliş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseden arkadaş aramızda en kısamızdı şimdi 2.en uzun. Maddi imkanları ve genetik yapılacak her şeyi zorladı. Şuan benden uzun. Maddi imkanda sıkıntı yoksa bol spor ama sadece yağ yakımı için ve bol bol basketbol.
    Ben 1,74 arkadaş 1,80-1,83 falan vardır şuan. Lise 2 de 1,60-1,65 falandı. Yaş:25

    Ben lisede de aynıydım şimdi de aynıyım ama herkes bir olmuyor. Benim lise de sakalım vardı arkadaşın yoktu. Gelişimini erken tamamlayıp tamamlamamaya bağlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.