Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
141.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    ayarlarda aynı kumanya tipi ne oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Yanlışlıkla istemeden ammo attım ne kadar hoş bişeymiş nasıl atılıyor bu ammo oyuna başladığım zamanlarda da yine istemeden yanlışlıkla löwe ile ıs-3 e ammo atmıştım onu unutmam hiç aklım durmuştu.
  • Pc de maus ve klavye ile cat diye vuran heriflerle aynı oyunda olmak istemiyorum seçeneği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevle alınan yeni tankın incelemesi arkadaşlar



    https://youtu.be/o5NMcw9TBL8
  • Kıza bak nasıl sandık açıyor.

    Çok derin analizlere dayanarak en güzel WoTB oyuncusu ilan ediyorum bu arkadaşımızı.








  • olamaz ulan olamaz kırk yılın başı kendimi aşmışım onu da 200 kadar canı kalmış bir pattonu üstünlük kipinde düşman 1000 puanı kazanmadan öldüremediğim için kaybetmemeliyim.

    Dayanamayıp victory aşkıyla 2 kutu açtım ve inanmazsanız çok mutluyum 2. Kutuda Victory geldi be oley be çok mutluyum be demek isterdim ama 300.000 kredi ve bir kutunun içinden bana bt.sv adlı inanılmaz çirkin TANK çıktı evet kutudan tank çıkıyor. Ulan en düşük 2 ödül herhalde. 6 standart açsam belki en azından daha çok kredi gelirdi. Neyse önümüzdeki kutulara bakacağız e-25 type 59 hatta cromwel b bile hatta t23e3 bile beni mutlu ederdi ama nerdeee?

    Yalnız bu pis şirketin şans oyunlarını keşfetmesi bizim için hiç iyi olmadı ben size söylim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 21 Aralık 2016; 0:55:30 >




  • valla ben bir actim cromwell b cikti sansa. sora 4. asamaya kadar olan biletleri standart kutuya harcadim sacma sapan seyler cikti.







    haritada flank yapayim derken dusmanlarin hepsi karsima cikti.bende kamuflaj ve teleskop takiliydi, dedim ayes etme de pc de ki gibi spotculuk yapayim







    4.2 k spot hasarı.spot yerine gidip kendim kesmeye calissaydim dandik topuyla takimimiz bu kadar rahat kazanamayabilirdi.




  • WG Adlı adi ve her geçen gün daha da adileşen şirketin yaptığını gördünüz mü? Geçenlerde kamuflajlardan ücret alınmayak demişlerdi ama haysiyetsiz arsız kalitesizler sadece altınla açılan kamuflajlar için yapmış bu iyileştirmeyi.

    Pc wotta bu kadar saçma hareketler olmuyor çünkü muhtemelen blitz'in gelirleri pc'nin çok altında kalıyor. Blitz'den daha fazla gelir elde etmek için bu tip adiliklere başvuruyorlar. Normal wotta yapmıyorlar bunlar çünkü gelirleri beğeniyorlar demek. Allah belanı versin WG.
  • kamuflaj cogu tank ve oyanyis stiline gore gereksiz bence kullanilmasa da olur.

    2k masrafi var desek 10 macta 20k, 100 macta 200 k maliyeti oluyor.

    mac basi zarar eden zaten kamuflajdan zarar etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada önemli olan nokta WG'nin yaptığı hareketin adilik olmasıdır. WG adilik yapıyor. Yoksa zaten kimse kredi ödememek için kalkıp her tankına 500 altına özel kamuflaj almaz alıyorsa o adam zaten para boktur para bok olduğu için krediyi de basıyordur. Buna istisna olacak iki elin parmakları kadar insan vardır bence. O yüzden yapılan hareketin oyuna bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Kimselerde özel kamuflaj görmedim ben bugüne kadar oyunlarda sattırmak için bir hamledir. Yani oyuna pek bir etkisi yoktur ama her ne olursa olsun yine de bu hareket adice bir harekettir. WG ye güvenip bu oyuna para yatırıyorum ben emek veriyorum. Bir kaç sene içinde WG nin para hırsıyla emeğimi ve cebimdekini verdiğim oyunu bok edip etmeyeceği şüphesiyle yaşamak istemem.

    Yarın kalkıp yüzde 250 kredi veren 10 tier tank çıkarmayacaklarının bi garantisi var mı? Dracula diye bir tank getirmişler o tankın 2. dünya savaşında gerçekten olmuş olmasının imkanı yok o aracı batman kullanıyor çok ileri teknoloji. Bu manyaklar para için yarın oyuna merkavayı da eklerler 11 tier olarak belki eklemeyeceklerinin bir kesinliği var mı? Kafalarına göre bufflar kafalarına göre nerfler ... ayıp ...




  • Oyun modu seçelim bari.

    Bayrak oyunu fena bayıyor adamı.Takip etmek vs. çok saçma zaten 30 saniye içinde bitiyor oyun.
  • Yalnız bir yanlışın var yada olayı yanlış anladın, eski sistem tamamen saçmalıktı yani her maç kamuflaj için para eksilmesi, su an en basta yapmaları gerekeni yani pc de olan olayı getirdiler. Bir kere alıyosun bir daha para vermiyorsun, pc de kredi 6 ay lik vs de alınabiliyor gerci. Bu konuştuklarım gold ile alınan kamuflajlar için geçerli, diğerleri hala aynı şekilde mac başı gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Bilet kullandım çıka çıka 2 defa 100000 kredi 1 günlük premium oda bitmeden sunucularda sıkıntı çıktı sanırımt am bilmiyorum güncelleme ile alakalıda olabilr tekrar 1 gün premium daha verdiler birde tier 2 tetrarch çıktı daha gün var ama ben tetrarch ı sevimli bulduğumdan sıkıntı yok


  • Sözün bittiği yerdeyiz sonra insanlara noob diye hakaret ediyorsunuz etmeyin alın aha da bakın zeka sıkıntıları var lütfen alay etmeyin. Sonra hayretle arkasından tankı delemeyen takım arkadaşlarımı izliyorum. Çocuğum olsa eldivenle severim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 22 Aralık 2016; 0:26:28 >




  • Bunun için çok geç kalındı. Oyun daha en baştan 0,59 gibi 2,00 tl gibi ufak bir ücretle markete çıkacaktı. Bütün gün facebook ta takılan bebeler bu duruma yol açmazdı

    Bu arada su-122-54 ü açtım yeni. 50 küsür maç yaptım. Top sürgüsü, havalandırma, bide kamo donanımı var. Erzak ta ise +%10 motor ve mürettebat birde +%3 mürettebat var. %78 mürettebat ile 7.0 sn de dolduruyor ortalama hasar 400 desek DPM uçuyor %100 mürettebatta ise 6.3 sn de dolduracak inş obj 263 ü merak ediyorum bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    e bu adamlar olmasa nasıl stat yapacaksınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet haklısında biraz da rekabet ortamı lazım. Oyunda herkes iyi olursa kendini geliştirmek için daha çok uğraşırsın. En azından karşındakinin iyi oynadığını bilerek oynuyorsun. Keşke xvm modu olaydı iyiydi :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    rakip iyi olsa yine bisey farketmez insanin kendisinde bitiyor olay.burda chronos reis vardi ben noob otesiyken en az kendi canin kadar vurmaya calis demisti.



    yani kendimiz farkinda olup biseyler yapmaya calismaliyiz.40 k mac yapıp tier 10 ile hala 1.5 k vuranlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine uyduruk olmayan tankları getiriyorlarkardesim o 47 nedir dracula nedir...
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.