Şimdi Ara

Sneijder bey ne zaman gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yarın dönüyor ve siz sanirim adam hergün denizde mekanda saniyorsunuz, antrenörle calismalara devam ediyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirik koyt ne zaman dönerse o zaman doner

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Hacı valla nerde gördüğümü hatırlamıyorum evde değildim ama böyle bir şey görmüştüm. Gerçi doğruluğu da kesin değil.

    Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı'yla şampiyonluk kazanan Mesut Özil, Lukas Podolski ve Per Mertesacker'in takımın antrenmanlarına yeni katılmaya başladığını ve Beşiktaş karşısında forma giyip giymeyeceklerinin netlik kazanmadığını belirten Miles, "Belki tam kadro olmayacağız ancak kaliteli bir takımımız var. Eminim güzel olacak" dedi.

    Arsenal Kulübü Sekreteri Miles.Ayrıca EPL başlıyor haftaya oynayacaklarını düşünüyorum.
  • Pacasindan art niyet akarcasina saldirmasan duzgun cevap verirdim de neyse ben gene veriyim. Bahsedilen oyuncular ya tatil yapiyor ya da sezonu bizden erken aciyorlar ya da hollanda arjantin almanya ve ya brezilya'da oynamiyordur/ az oynamistir. Halen tatil yapan oyuncular mevcut. Cok ekstra da degil 2 aya yakin tatil yapiyor ki dunya kupasina katilmayanlar da bu kadar yapiyor, ortaligi velveleye vermenin alemi yok, gelir aslan gibi oynar topunu. bu arada kendini bey diyince noldum saniyorsun bilmiyorum ama baska bir sey olarak gorulucegine eminim.
  • paşagönlü ne zaman isterse.gelir süper kupada şovunu yapar rahat olun.
  • Bahsettiğin adam Sneijder , belli seviyede bir adamı Ahmet,Mehmet'le bir tutamazsın.
    Yedekte bütün sene yatan adam 2 ay tatil yapıcak,Sneijder gibi takımın dinamosu bir adam ligin hemen ardından Milli takım antremanları,hazırlık maçları sonrasında Dünya Kupasında yarı finale kadar ilerleyecek , sen de bu adamı 1 hafta sonrasında kampa mı çağıracaksın. Halısaha da 30 dk koşamayan adamlar gelip şurada yorum yapmasın mümkünse.
    Yukarıda James Rodriguez demiş birisi baksın bakayım kamplara ne zaman katılmış bilmeden konuşunca komik duruma düşüyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Solert

    Tatil yapmayacak mı falan diyorsunuz da Dünya Kupasında son maçta oynayan Schürrle bugün Chelsea'de ilk 11 başladı. Bizim yönetim fazla sıkmayalım demiş herhalde tatili biraz abarttı.

    O devamlı oynamadı. İkinci yarı girdi.

    Bizim şino gruplarda en çok koşan 18. yarı finale kadar sanırım 1. oyuncuydu.
  • Sneijder Mourinho'nun Chelsea'sinde olsaydı bu gece ki Soma kupasında Kadıköy'de olur muydu olmaz mıydı? Gerçekçi konuşalım arkadaşlar. Oscar'da son maça kadar oynadı Brezilya'da. Hazard'da Belçikanın tüm maçlarında oynadı. Schürle'de Drogba'da oynadı. Sneijder Chelsea'de olsaydı o da bugünkü maçlarda kadroda olacaktı. Sneijder bence Türkiye liginin en iyi oyuncusu şuanda ama kendisine bu olay biraz abartılı bir şekilde yansıtıldığı için Eylül'de bile gelse ilk 11 oynayacağını biliyor adam.
  • gün geçtikçe daha da saçma konular açmaya milleti kışkırtmaya devam ediyorsun troll . çık dışarıda biraz nefes al hadi

    @il buono 10
  • Sanane?
  • bakın beyefendi bana karşı verebileceğiniz örnekler varsa gelin troll mroll ne demek bilmiyorum anlayacağım dilde konuşun asosyal herif
  • Senin formalara para verdigin her macinda destekledigin takimin paralarini tatilde yiyo

    Boyle bi cevap filan mi bekliyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingiltere ligi Turkiye liginden iki hafta once basliyor. Van persie den, Schürrle den örnek verirken bunuda göz önünde bulundurun.
  • Tatil yapmazsa kımıldayamaz lan. Hatta daha cok bile yapsın. Adam 11 ay aktif futbol oynadı resmen. Bu kadar yüklenmeye hem mental hem fiziksel olarak dinlenmezse, kampın 2.gününde surantre olur zaten
  • forumun tescilli trollerindensin de bari sus. milleti kışkırtacak konular açıp durma. açtığın şu konular futbol bilginin düzeyinin kanıtı zaten. SANANE ÇOCUK SANANE? koskoca gs kulübü düşünmüyor senin gibi bir liseli dert etti bunu. ya adam gibi konu aç yada dışarı çık hava al anladınmı. bıktık senin gibi tescillilerden. gs forumunu berbat eden bir numaralı elemansın . çık biraz sosyal hayat yaşa hadi

    @il buono 10
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.