Şimdi Ara

BU SENE EN HIZLI NASIL GEÇER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu sene 120bin sıralamayla psikoloji hedefiyle mezuna kaldım fakat evde büyük bi stres var annem herhangi bölüm yazıp gitmedim diye abim aynı şrkilde. Yani şimdi canım sıkıldı desem daha bu sene çok sıkılcak canın herkes gitti arkadaşında olmuycak tüm sene evdesin diyor. Bu durum şimdiden boğuyor beni ve 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum. Şuan hedefim ege psikoloji hem istediğim bölüm olcak hemde tüm sevdiklerim bu sene izmir kazanıp gitti bilmiyorum napıcam bu 9 ayı hızlandıracak bir yok biliyor musunuz çünkü bu ev ortamıyla nasıl biter o kadar ay hiçbir fikrim yok...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Lord_Drizzt kullanıcısına yanıt
    Ders çalışırsan hızlı geçer.Ders çalışırken ailen gelip seni rahatsız etmez.Çalıştığını gördükleri için laf etmezler.Onlara çalıştığını hissettir.
  • Arada çalışmıyorum yine de çıkmıyorum odamdan zaten bir şeysöylemesinlerdiye ama yine de pişman değilim mezuna kaldığıma umarım sene içinde değişir düşünceleri

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutma onlara en iyi cevabı Boğaziçi psikolojiyi kazanarak verirsin :)Şimdi bizim evde herkes bana inanıyor tıpa inanıyor inşAllah :)Böyle kendimi motive ediyorum sende herkese inat daha hırsla kendini motice et senin gibi yapıp mezuna kalıp Boğaziçini kazanan adamlar yok değil yani :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışırsan nasıl geçtiğini anlamazsın bile. İyi çalışmalar.
  • olum sen yoksa ben misin? :)

    Ben de ege psikoloji için mezuna kaldım (sıralamam 110k falandı bu sene). Aynı sorun bende de var ama yapacak bir şey yok zaman hızlı geçiyor takma kafaya
  • Dediğim tek şey ben elimden geleni yapıyım sınav sonucum gelsin o zaman konuşuruz. Bi cesaretlendim mezuna kaldım şimdi moralimi bozup bu senemi de boşa atmak istemiyorum açıkçası.

    Olum? :d kızım ben :d
    Bakarsın seneye bu foruma ege psikoloji başlığı altına yorum yaparken buluruz kendimizi :d

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord_Drizzt

    Merhaba arkadaşlar bu sene 120bin sıralamayla psikoloji hedefiyle mezuna kaldım fakat evde büyük bi stres var annem herhangi bölüm yazıp gitmedim diye abim aynı şrkilde. Yani şimdi canım sıkıldı desem daha bu sene çok sıkılcak canın herkes gitti arkadaşında olmuycak tüm sene evdesin diyor. Bu durum şimdiden boğuyor beni ve 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum. Şuan hedefim ege psikoloji hem istediğim bölüm olcak hemde tüm sevdiklerim bu sene izmir kazanıp gitti bilmiyorum napıcam bu 9 ayı hızlandıracak bir yok biliyor musunuz çünkü bu ev ortamıyla nasıl biter o kadar ay hiçbir fikrim yok...

    Hocam, ben de çok yakınırdım hızlı geçsin bu sene diye. Sana söyleyeceğim birkaç şey var, ben 12. sınıfa geçtim ne kadar kaile alırsın bilemiyorum ama yazayım;

    Öncelikli olarak, ailene çalıştığını hissettirmen gerektiği konusunda doğru söylemiş cevap yazan arkadaşlardan biri. Fakat bu durum direk çalıştığını söylemekle olmuyor, klasik olarak uzun vadede görecekler zaten demeyeceğim çünkü bu senin şuan duymak isteyeceğin şey değil, doğruluk payı da var tabi ki. Şimdi bu nerden biliyor diceksin birazdan yazacaklarımı, ben bu sene Ankara'da otururken başka bir şehre taşındım sınav sürecini kolay geçirebilmek için, bu şehirde eğitim olanaklarımın daha iyi olacağını bildiğim için.
    Fakat içimi yiyen konu ise bu bir senenin hızlı geçip geçmeyeceğiydi. Tek düşünebildiğim buydu, hızlı geçsin nolur diyordum. Seneyi bitirmiş insanlara yani sınava girenlere soruyordum hep zaman hızlı geçiyor mu diye, %99u evet su gibi akıp geçiyor diyordu.Sen zaten bir sene yaşamışsın bu durumu, 2. sene daha da motive olursan çok daha hızlı geçer emin ol, çünkü çalışmak için zamanın olsun isteyeceksin, zamanın kahpeliklerinden biri de güzel geçiyorsa aynı zamanda hızlı geçmesi yani geçmesin zaman derken hızlıca geçip gitmesidir. İşte bu sene daha çok çalışayım, keşke daha çok zamanım olsa dediğin vakit su gibi akıp geçtiğini hissediceksin zaten. Diyeceğim şeyi dağıttım oraya tekrar geleyim, evet süregeliş uzun vade meselesidir ailene hissettirmek, fakat sen çalıştığında hakkını vererek çalıştığında daha doğrusu, üstüne olduğundan daha fazla bir olgunluk çökecek. Bilgi ve çalışma insanı olgunlaştırır, ve bunu da dışarıya yansıtırsın zaten. Bu psikolojik bir olaydır, fakat farkedilebilirdir de aynı zamanda.

    Evet geçen seneki arkadaşların olmayacak bu sene, arkadaşlardan kopmak nedir bilirim, fakat olan olacak olan bu hocam elden ne gelir. Senin bu seneki hedefin arkadaşların gibi kazanıp çekip gitmek olsun. Kendini 1 sene sonrasını düşünerek motive et, unutma ki şuan psikolojik olarak kötü hissediyor olsan da bir avantajın var, konular. Üstüne düşmüş de düşmemiş de olsan bir kere en az gördün onları. Bunu lehine çevirmek için neyi bekliceksin? Rakiplerin yani bizler konuyu öğrenmeye çalışırken neden sen o konuda kendini daha da geliştirmeyesin? Arkadaş konusu ne kadar üzücü bir şey olsa da bunun da iyi yanını görmeye çalış, hem hırs yapman için bir sebep olsun hem de zaman kaybı dicektim fakat öyle demem yanlış olur, şöyle diyim, arkadaşlarınla zaman geçireceğin sürede kendini daha çok hazır edebilirsin sene sonundaki 4 sayfaya :)

    Diceksin ki ee rakibin,yani biz dedin, rakibimsen neden bunları yazdın yardım ediyorsun? Çünkü ben belki sana psikolojik bir katkıda bulunurum, bu da benim sevabım olsun, umarım istediğin yerleri daha iyilerini kazanırsın, insan öyle bir oluşum ki kendini neye şartlarsa onu yapabilecek bir şekilde, herşeyin başı da sağlıktır Allah'tan çok şükür ona da sahipsin o zaman seni tutacak hiçbirşey yok. Yılma bu yolda, ben daha 2 saat önce fizikten yakınıyordum, yılmadım üstüne gittim ve o konuyu öğrendim sonunda. Bu sene zevkli geçmicek olsa bile hızlı geçecek emin ol, benim dershanem ve derslerim başladı günün nasıl geçtiğini anlayamıyorum bir de bunun kışı var okul zamanıyle beraber. Ha, zevkli geçmicekten kastım eğlence anlayışına göre de değişir tabii ki. "Yine gezip tozarsın fakat aşırı yapma" gibi klasik bir şey demiyeceğim, bir sene de zaten yaşadın bu süreci, en iyi şekilde nasıl geçirebileceğini en iyi sen bilirsin hocam.

    Allah yardımcın olsun, yolunu açık eylesin. Emek verdikten sonra tevekkül etmeyi unutma, insanı mutlu ve umutlu eder, bir dayanak noktan olur.




  • Ege psikoloji de emek isteyen bir bölüm denebilir.9 ay nasıl geçer psikolojisiyle olacak gibi değil sınava 1ay kaldı şu kadar konum kaldı günlerini herkes yaşar,sen yaşamamak ve huzurlu bir şekilde gitmek istiyorsan bunları aş artık
  • Ben de geçen sene 61k ile kalmıştım, dershaneye gitmedim; evde hazırlandım. Sonuç ege psikoloji.

    İstemediğiniz yerde okumayacaksınız, bir yıl okul yokken rahat rahat geçer.

    Mis gibi bir yıl...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ailenin seni dusunmesi iyi bisey.
    Benimkiler hic sallamiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya çok istediğim bi yer İzmir beni kendine bağlayan tüm insanlar orda yanlarına gitmek ve en önrmlisi psikoloji okumak çok istiyorum azimliyim bu konuda ama yine de sürekli böyle bir tepki almak ister istemez yoruyor insanı. Ama pes etmek yok plan program her şey hazır çalışmalar başladı yani :)
    Uuuupuzuun yazan rakibime çok teşekkür ediyorum bu arada gerçekten okuduğumda bana çok iyi geldi sonuna kadar haklı.Umarım bu sene senin için de en iyi şekilde geçer :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyla pek alakası yok da anlayamıyorum lalelim erkek LORD_Drizzt kız

    -Lord
    -lalelim



    Hesapları değişin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 8 Ağustos 2014; 21:42:30 >




  • teşekkürler:)
  • Başka biri kullanıyordu sonra değiştiremedim bir türlü kaldı öyle yeniden uğraşmakta zor geldi kaldı öyle

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord_Drizzt

    Dediğim tek şey ben elimden geleni yapıyım sınav sonucum gelsin o zaman konuşuruz. Bi cesaretlendim mezuna kaldım şimdi moralimi bozup bu senemi de boşa atmak istemiyorum açıkçası.

    Olum? :d kızım ben :d
    Bakarsın seneye bu foruma ege psikoloji başlığı altına yorum yaparken buluruz kendimizi :d

    Bakalım seneye göreceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.