Şimdi Ara

Arkadaslar evde hazirlanacagim,nasil calismaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir baslayamadik ya..Mtok muhendislik istiyorum fazla temelde yok hangi kitaplari almaliyim,internetten calissam konu anlatimlara gerek kalir mi ? Kacar tane almaliyim? nasil bir calisma yontemi izlemeliyim? Vallahi cok karisti kkafam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bi disiplin olusturmalisin Psydia vardı mezunken sabah tan aksama kadar çalışmış aksam ise istediğini yapmış boyle yapabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler cevabin icin daha ayrintili yanit vermek isteyen varsa buyursun bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bende evde hazırlanıyorum.Bende sayısaldım ama eşit ağırlıtkan girmeye karar verdim.Evde hazırlanıcam birde okul hafta sonu kurs açıcakmış onlara gideceğim.Sana tavsiyem hemen başlaman Mtok istediğin için öyle çok yüksek bir puan almana gerek yok 300 civarı alsan yetiyo sanırım.Sana bir kaç öneride bulunacağım şimdi.İlk önce matematik temelini sağlamlaştırmalısın ki fizik ve kimyayı iyi çözebilesin.Sana önerim Şenol Hocayı en baştan oturup izlemek.Temel kavramlardan başla.Bir tane defter tut örnekleri yaz konu anlatımı bitirdikten sonra matematik soru bankasından o konuyla ilgili soru çöz.Ygs Lys fizik için Tekno Fem'den izle videoları anlarsın.http://www.youtube.com/channel/UCgtpen8ltf9LZ8i5TFF2vqw burada bütün videoları bulabilirsin.Ygs kimya biyoloji için biraz ezber gerektiriyor.Ama Lys biyoloji ve lys kimya gerçekten zor.Benim sayısalım bırakma nedenim :)Onlarıda tekno fem'den halledebilirsin sıkı bir çalışmayla.İlla konu anlatımlı bir kitap istiyosan fem simetri gayet iyidir. :) Düzenli bir çalışma ile mtok kazanabilirsin,umarım başaralı olursun dostum bol şans.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anarhcy

    dostum bende evde hazırlanıyorum.Bende sayısaldım ama eşit ağırlıtkan girmeye karar verdim.Evde hazırlanıcam birde okul hafta sonu kurs açıcakmış onlara gideceğim.Sana tavsiyem hemen başlaman Mtok istediğin için öyle çok yüksek bir puan almana gerek yok 300 civarı alsan yetiyo sanırım.Sana bir kaç öneride bulunacağım şimdi.İlk önce matematik temelini sağlamlaştırmalısın ki fizik ve kimyayı iyi çözebilesin.Sana önerim Şenol Hocayı en baştan oturup izlemek.Temel kavramlardan başla.Bir tane defter tut örnekleri yaz konu anlatımı bitirdikten sonra matematik soru bankasından o konuyla ilgili soru çöz.Ygs Lys fizik için Tekno Fem'den izle videoları anlarsın.http://www.youtube.com/channel/UCgtpen8ltf9LZ8i5TFF2vqw burada bütün videoları bulabilirsin.Ygs kimya biyoloji için biraz ezber gerektiriyor.Ama Lys biyoloji ve lys kimya gerçekten zor.Benim sayısalım bırakma nedenim :)Onlarıda tekno fem'den halledebilirsin sıkı bir çalışmayla.İlla konu anlatımlı bir kitap istiyosan fem simetri gayet iyidir. :) Düzenli bir çalışma ile mtok kazanabilirsin,umarım başaralı olursun dostum bol şans.

    Ohooo cok guzel aciklamissin dostum eyvallah evet 300 yetiyo..Şenol hocayada bayılırım zaten Birkaç sorun var Şimdi günde kaç ders ve kaç konu çalışmalıyım mesela bir sözel bir sayısal günde 4 konu ? Ve hangi derslerin konu anlatım kitaplarını alayım hangilerine gerek var,hangileri internetten halledilir ? Fizik,kimya,biyoloji olarak hangisinden başlayayım fizikten mi ? Tekrarları nasıl yapmalıyım unutmamak için biraz unutkanımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence masanın karşı duvarına küçük not kağıtları yapıştır unutkanlık için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sözelim ama şöyle bir yol izledim:konuların listesini çıkardım sonra çalıştım bu yolu izleyipte kazanamayan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi bir defter tut ve çalıştığın konuları oraya yaz ve hergün 10-15 dakka tekrar et, kesinlikle unutmazsın.Günde 1 sayısal 1 sözel yaparsan daha etkili olur ygs için.Fizik için kolay bir soru bankası al ve teknofem'den çalış bence.Biyoloji için güvender ygs lys biyoloji iyidir.Kimya içinde aynısı geçerli.Bence önce ygs kimyadan başla ygs kimya basitir.Ardından ygs biyoloji ve fiziğe geç.Tabi fiziğe geçmeden önce mat ve geo temelini sağlamlaştır.Mat2 kimya 2 fizik 2 için ise çok çalışman gerekicek zor konular var çünkü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.