Şimdi Ara

ÖSYM'ye Dilekçe hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar babamın zoruyla kpss'ye başvurduk. Daha doğrusu o kaydetmiş beni de. Sınav 20'sinden sonraymış. Babam benim adıma gidip bir merkezden başvuru yaptırmış. Ama bilgiler önceki bilgiler tabii. Yani sınav için Amasya'da olmam gerekiyor. Ama 15'inden önce gidip, sonra da dönmeyeceğim, Antalya'da üniversiteye başlayacağım.
    Daha önceden dilekçe yazan oldu mu? İnternette değişik dilekçe örnekleri var ama onlar farklı bilgiler istiyor. Ben adres bilgilerimin değişmesi için genel amaçlı dilekçe yazsam kabul edilir mi?



  • Genel amaçlı dilekçe örneğini alacaksın(Ösym' nin sitesinden indirip çıktı al) isteklerini yaz dilekçeye ve Ösym Başkanlığı, Bilkent /Ankara adresine yolla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahbaz061

    Genel amaçlı dilekçe örneğini alacaksın(Ösym' nin sitesinden indirip çıktı al) isteklerini yaz dilekçeye ve Ösym Başkanlığı, Bilkent /Ankara adresine yolla.

    Hocam emin misin?
    http://osym.gov.tr/dosya/1-29299/h/dilekce.pdf

    Adres değişikliği değil ama bunu mu kullanmamız gerek acaba? Benim sadece sınav merkezim değişik olacak. Çünkü Antalya'da eğitim göreceğim. Ayrıca acaba nasıl bir yazı yazmalıyım? Uhh...




  • http://www.osym.gov.tr/dosya/1-69762/h/dilekceson.pdf sınava gireceğin adresi değiştirmen için buraya bu dilekçeyi doldurup göndereceksin ama fazla oyalanma belirli tarihler arasında adres değişikliği yapabiliyor ÖSYM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.