Şimdi Ara

Kaza yaptik(fotograflar icerde) bir kac sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar,


    üç gece önce ankara'da babam trafik kazası yaptı. arabada 4 kişi eryaman'a doğru orta şeritte giderken, makas atarak gelen bmw x3 sol arkadan çarpmış. çarpmanın etkisiyle direk lastik patlamış, haliyle direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. sağa sola savrulduktan sonra bariyerlere sürttürerek durabilmiş. arkadaki araçlardan yardıma gelenler olmuş hemen. can kaybı veya yaralı yok, fakat çarpan x3 hiç durmadan direk kaçıp gitmiş. arkadaki araçtakiler plakasını almış. sorgulattık bir inşaat şirketine ait olduğunu öğrendik.


    benim merak ettiğim kasko süreci nasıl işliyor? şöyle bir durum var, kaza gece 1 civarında olmuş fakat babamlar akşam 6 gibi alkol almışlar. polis geldiğinde promil 0,31 çıkmış. yani yasal sınırlar altında. polis ehliyete falan el koymadı ama kasko durumunda da sınır aynı mı? 0,50 mi? yoksa kaskolarda o sınır farklı mı?




    bir diğer merak ettiğim konu da şu ki, şimdi bu çarpıp kaçan elemana ne olacak? karakol'a suç duyurusunda bulunduk, fakat benim tahminime göre ya sarhoştu ya ehliyetsizdi. iki ihtimalden de kurtuldu böylelikle. sarhoşsa bile artık sarhoş değil, ehliyetsizse bile başka birisini geçirebilir yerine. kanıt olarak illa ki güvenlik kameraları vardır ama x3'ün bütün ön ızgara evde duruyor şuan. kanıt olarak yardımcı olur mu?


    x3'ün parçaları:http://imgur.com/QSjVszj
    bizim araba 1:http://imgur.com/ZvVWpkb
    bizim araba 2:http://imgur.com/FagzBxU




    son bir husus da şu ki, aracı servise çektiler. expert bekliyolarmış. araç pert büyük ihtimalle dedi ordaki bayan, fakat airbag'ler açılmamış, önden darbe yok? bu halde pert olabilir mi? pert olursa neler oluyor?


    cevaplar için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Evet pert olabilir. Takla attık bizde ama hava yastığı açılmamıştı. Pert raporu ile paramızı almıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç pert olmaz.

    Diğer sorularınızın cevabını daha sonra editleyeceğim
  • pert olma ihtimali yüksek, geçmiş olsun, pert olursa aracın piyasa değerini verirler
  • Bu arac pert olmaz bence. Gecmis olsun. Konuyu takipteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Karakolda plakayı verip can güvenliğimizi tehlikeye attı, ölümden döndük kazada yaralandık ama çarpan araç direkt kaçtı " denilip de savcılığı da gidilsin. O zaman mahkeme söz konusu olacağı için çarpan araç sürücüsü ehliyetsiz bile olsa yerine ehliyetli birini bulacak saf bulması lazım çünkü iş ciddi.
    Bence de araç pert olmaz ama ön tarafını göremedik.geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu araç pert olmaz. çok fazla bir hasar yok gibi. tabi fotolardan görüldüğü kadarıyla
  • pert olabilir aynısı bizim arkadaşta yaşadı 2006 focus yetkili servis 18 bin fatura çıkardı işçilik hariç onda bariyere sürtmede yoktu.

    yazık günah pertten sonra adam arada 4 bine cillop gibi yaptırdım dedi alan kişi yazık günah kasko şirketleri vrya ahh ahh
  • Şimdi burda çarpıp kaçan için direkt bazı şeyleri yazamıyorsun. Kısaltmayla yazamıyorsun. Bazı harfleri araya nokta koyarak falan. Dolayısıyla içinde kalıyor.

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz araç pert oldumu olmadımı derdinden önce çarpan ibinenin peşine düşün .bu olay benim başıma gelse arabayı felan düşünmem kazaya sebep olan elemanı pişman etmeye bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosbaa çocuğunun yaptığına bak. Sakın yanına bırakmayın kaçtı ise, makas atıyorsa cana kast var resmen. Araba takla atar biri ciddi yaralanabilir di Allah korusun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Pert olmaz bencede.
  • Karakolluk işiniz yok direkt savcılığa gidip şikayet dilekçenizi verin.karakol zaman kaybı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin. Ülkedeki adalet sisteminden dolayı o bmw sahibi ya da sürücüsü her ne itse hiçbir şekilde zarar görmez fazla beklentiye girmemek lazım.
  • Geçmiş olsun.Polis tutanaktutmuş zaten bir avukata danışın dava açmak istiyorsanız.Aileniz zarar görmemesi çok büyük bir şans tahminim bariyer olan bir yolsa hız sınırı yüksektir.O hızlarda bariyer vs.çarpıp zarar görmemeleri büyük şans.Yalnız nasıl oraya çarptı da zıgaralar düştü?
    Bu arada ne kadar hızlı bulursanız o kadar iyi.Afam arabayı yaptırmadan bulursanız kanıt olarak ön ızgara ve diğr parçalar sunulabilir.Allah'tan cana bir şey gelmemiş.
    Bu arada İş bitince ön ızgarayı kargo bana ait şekilde ücretsiz yollarmısınız? Hatta diğer ızgara da varsa.X3'ümüz yok ama duvara assam hoş durur
    Ya da siz duvarınıza asabilirsiniz.

    (Koyun can kasap et derdin deye döndü ama)

    Bu arada aracı Resmi Renault servisine çekin sanayi usrası düzeltirim der boyar vs. Perte çıkmaz araç.Ama Renault 2 kapı + soldaki 2 çamurluğu değiştirip boyar.Buna ek olarak tamponları boyar.Sol arka çamurluk ve zarar gördüyse kapı değiştirir.Alt mekanik ve ön düzend sıkıntı çıkmış olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 8 Ağustos 2014; 20:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha sonra aracım maddi olarak değer kaybına uğradı bende manevi olarak zarara uğradım diye dava açabilirsiniz
  • Alkol işi olmasa iyi bir avukat sağlam para koparırdı. Dikmende kuyumcunun teki bmw ile arkadaşın arabasını perste çıkardı , sigortası da yokmuş adamın, arkadaş kaskodan aldığı haricinde kuyumcu sus payı 11000 verdi 4 sene öncesinin parası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.

    Orası en önemli yollardan biri. Malum memurlar işlerini yapmıyorlar. Sadece Eryaman sonrası veya öncesi soteye yatıp av bekliyorlar. Biz sürekli teğet geçen arabalar görüyorsak gezip onlar da görmeli. Hiçbir işe yaramıyorlar... Yalandan 82 gibi saçma bir sınır koyup neyin düzelmesini bekliyorsunuz ki!
  • Şu çarpıp kaçanlardan küçüklüğümden beri nefret ediyorum.Babam acemi iken şehirler arası otobüs firmasının bir aracı 3 şeritli yolda babam sollamaya geçti otobüste babamı sollamaya geçmiş koca otobüsle binek aracı solluyor bizim aynayı kırmış babam o heyecanla hakimiyeti kaybedip yolun dışına çıkmış durmadan basıp gitmişler içeride ki yolcular bile birşey dememiş galiba karşılaşılaşırlar artık öteki tarafta babamla hesaplaşırlar yapıcak birşey yok


    Sizede geçmiş olsun hocam.Alkol sorun yaratmıyorsa dava açın ki ehliyetsizse başkasını getiremesin bu çarptı diye
  • Yetkili servisin çıkaracağı faturaya göre pert olur...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.