Şimdi Ara

DotA 2 Turkey Masters Duyuruldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DotA 2 severlerin ilgisini çekecek turnuva serisi Turkey Masters’ın kayıtları başladı. SoA Esport olarak Türkiye’de DotA 2 topluluğu için çalışmalar yürütme kararı aldık ve Turkey Masters’ı hayata geçirmeye karar verdik.

    DotA 2 Turkey Masters nedir?

    Turkey Masters her hafta, haftada bir gün oynanacak olan turnuva serisidir. Haftalık turnuvalarda dereceye giren takımlar hem aylık finalde ödül için yarışacak, hem de Türkiye’deki takımların sıralamasını gösterecek olan Türkiye Genel Sıralaması için puan toplayacaklardır.

    Turkey Masters ile ilgili tüm duyuru ve haberler sitemizwww.soaesport.com üzerinden paylaşılacaktır.Aynı zamanda turnuvayla ilgili bağlantı kısayolları aşağıdaki gibidir:

    Genel ve Aylık Sıralama –http://www.soaesport.com/turnuva-puanlari/

    Turnuva Kuralları –http://www.soaesport.com/turnuva-kurallari/

    Turnuva Tablosu –http://www.soaesport.com/turnuva-tablosu/

    Başvuru Formu –http://www.soaesport.com/turnuva-basvuru/



    Turkey Masters Twitch.tv’de!

    Turkey Masters gün boyunca canlı olarak resmi kanalımızdan yayınlanacaktır. Böylece tüm DotA 2 severler’e gün boyu dolu dolu vakit geçirteceğiz. Yayının yapılacağı resmi kanalımızın bağlantı kısayolu aşağıdaki gibidir :

    Resmi Yayın Kanalı http://www.twitch.tv/soaesport
    Turkey Masters’ın ilk ayağı 2 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak. Turnuvanın kayıtları açıldı. Sizler de kendinizi göstermek ve bu büyük etkinliğin bir parçası olmak için başvuru yapmayı unutmayın. İşte karşınızda takımınızla beraber Türkiye’nin en iyisi olmak için bir fırsat!



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.