Şimdi Ara

Silinen dosyayı geri almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın bilgisayarı açılmıyormuş , bilgisayarcıya götürmüş harddiski almışlar dosyaları yedeklemek için d ye atmışlar ama kısayol olarak hepsi bu arada o önemli dosyalar gizli dosyaymış hepsini atmış gizli dosyada dahil hepsi kısayol olarak gözüküyor. C yi silmiş formatlamış. Şimdi o kısayol olan dosya lazımmış önemliymiş ama bir türlü bulamadık geri yükleme noktalarına baktık oda bugünün tarihini gösteriyor geride yüklenmiyor ne yapmalıyız ? Kurtarmak için bir program vs. varmıdır acaba ? Şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: FancyDevil

    Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın bilgisayarı açılmıyormuş , bilgisayarcıya götürmüş harddiski almışlar dosyaları yedeklemek için d ye atmışlar ama kısayol olarak hepsi bu arada o önemli dosyalar gizli dosyaymış hepsini atmış gizli dosyada dahil hepsi kısayol olarak gözüküyor. C yi silmiş formatlamış. Şimdi o kısayol olan dosya lazımmış önemliymiş ama bir türlü bulamadık geri yükleme noktalarına baktık oda bugünün tarihini gösteriyor geride yüklenmiyor ne yapmalıyız ? Kurtarmak için bir program vs. varmıdır acaba ? Şimdiden teşekkürler.

    pm atınız.

    bu arada abuk sabuk sözüm ona veri kurtarma yazılımları kullanmayınız. Ayrıca veri kurtaracağınız bilgisayarı açmayınız.

    Çünkü bilgisayar verileri gelişi güzel sektörlere yazar. Veriler yüzeysel silinsede aslında ayna görüntüsü halen kalır. Taki siz bilgisayarı açık tutana kadar. işletim sisteminiz tesadüfen o sektörlere veri yazarsa kurtarma şansınız azalır..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.