Şimdi Ara

Galaxy Note 2 Garanti Gitmeden 4.4.2'den 4.3'e geçirmek downgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Eğer Samsung Galaxy note 2'de 4.4.2 kitkattan memnun değilseniz 4.3'e garanti gitmeden geçebiliyorsunuz. Bizzat denedim, sayaç artmadı, sorun yaşamadım.

    Garanti nasıl gitmez rom atıyoruz derseniz, sizin kurduğunuz orjinal Türkiye 4.3 rom u olacak, yani samsungun kış aylarında verdiği orjinal güncelleme. O yüzden sayaç arttırımı, root ihtiyacı vs. olmayacak.

    Ben size rom nasıl atılır onu anlatmayacağım. Zaten internette note 2 için odinle rom atmak nasıl olur yazarsanız onlarca video-fotoğraflı anlatımla karşılaşırsınız.

    Ama benim tavsiyem herhangi bir şekilde rom atmayı bilmiyorsanız odin ile, hiç bulaşmayın. Telefonunuz bozulabilir, bundan sorumlu değilim kesinlikle, biliyorsanız yapın.
    Önceliklehttp://www.sammobile.com a üye olun. Ardından orjinal Türkiye Note 2 4.3 rom u buradan indirin.http://dl2.sammobile.com/Ol9YQ1krLD0gICRGLCZeRURYJjk_NjopVDExIiFGEx0EUlNBX0FBUQ../N7100XXUENA1_N7100OJVENA1_TUR.zip

    Bunu indikten sonra odin ile romunuzu kurun. Rom kurulduktan sonra eğer Samsung yazısında kalıyorsa telefona güzelce hard-factory reset yapın.

    Ve hayırlı olsun, telefonunuz sorunsuz bir şekilde 4.3'e geçmiş bulunmakta.

    Benim kitkattan 4.3'e downgrade yapma sebebim bataryayı nedense, bir çok kişinin dediğinin aksine çok çabuk tüketmesiydi. Her türlü çözümü aradım, en sonunda çareyi 4.3'e geçmekte buldum. Umarım sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.