Şimdi Ara

Diablo 3 Karakterlerinizi Platformlar Arasında Taşıyabileceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Diablo 3: Ultimate Evil Edition sürümü ile birlikte yeni nesil konsolların kapısını çalan Diablo 3, platformlar arasında karakter taşımanıza imkan tanıyacak.
     
         19 Ağustos'da PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için çıkış yapmaya hazırlanan Diablo 3: Ultimate Evil Edition, Xbox 360'taki karakterinizi PlayStation 4'e, PS3'teki karakterinizi Xbox One'a taşımanıza fırsat verecek.
     
         Kayıt dosyalarınızı taşıyamayacak olsanız da, karakterinizin seviyesi ve eşyaları direkt olarak yeni nesil konsolunuza gelecek.




  • Halla şu para tuzağı çakma diablo 3 ü oynayan varmı ya bu gerçek diablo değil arkadaşlar, çakma geçirmasyon sıradan bir motor üzerine yapılmış bir telefon oyunu, gerçek diablo çıktığında oyun dünyasına yenilikler getirir yıllarca adından bahsedilecek yaratıcılıklar ve atmosfer getirirdi sizce bu böyle bir oyunmu :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @Tunahan Bey, platformlar arasında karakter taşıma işlemini nasıl yapacağız acaba bu konuda açıklama yapıldı mı? bilgi verebilir misiniz lütfen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    @Tunahan Bey, platformlar arasında karakter taşıma işlemini nasıl yapacağız acaba bu konuda açıklama yapıldı mı? bilgi verebilir misiniz lütfen?


    Bu işlemi battle.net üzerinden yapacagimiz söyleniyor. Site uzerinden PSN ID'nız ve gamertag'inizi birbirine bagliyorsunuz ve oyunun diskini takip giriş yaptığınızda import diye bir seçenek çıkacak ve böylece karakteriniz oyuna eklenecek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost-BSC

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>@Tunahan Bey, platformlar arasında karakter taşıma işlemini nasıl yapacağız acaba bu konuda açıklama yapıldı mı? bilgi verebilir misiniz lütfen?</blockquote><br><br>Bu işlemi battle.net üzerinden yapacagimiz söyleniyor. Site uzerinden PSN ID'nız ve gamertag'inizi birbirine bagliyorsunuz ve oyunun diskini takip giriş yaptığınızda import diye bir seçenek çıkacak ve böylece karakteriniz oyuna eklenecek.


    Teşekkürler açıklama için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.