Şimdi Ara

PC Sıcaklık Ölçümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle şimdiden yardım edecek veya bilgi verebilecek tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. MSI Ge60 0ND 453TR dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarımda son dönemde bir ısınma sorunu yaşadığımdan dolayı sıcaklıklar konusunda biraz bilgi isteyecektim. Aşağıdaki resim AIDA64 ile ölçmüş olduğum bilgisayarın dengeli modunda ve boştayken olan sıcaklık ölçümüne aittir. Fan üzerinde veya çevresinde toz olabileceği konusunda da şüphem bulunuyor fakat laptopun kasasını açarak garantiyi bozmak istemiyorum ya da garanti kapsamında servise gönderip 35$ +KDV gibi saçma ve gereksiz olan bir ücreti ödemek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Sıcaklıklar ne derece normaldir veya ne derece anormal bir durumdadır? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

     PC Sıcaklık Ölçümü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin1925 -- 28 Temmuz 2014; 17:50:38 >







  • konu yeri yanlis ama cevap vereyim sicakliklar normal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tam olarak nereye açmam gerektiğini bulamadım yani konuyu açtığım sırada bir bölüm seç uyarısında açabileceğim bir yer görememiştim. Yardımın için teşekkür ederim. Peki bu sıcaklıklar ne dereceye kadar normaldir? Bazen CPU Package ve Çekirdeklerin 80 derecenin üstüne çıktığı durumlar oluyor ama yüksek performansta oyun sırasında öyle bir sıcaklık alıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raistlin1925

    Konuyu tam olarak nereye açmam gerektiğini bulamadım yani konuyu açtığım sırada bir bölüm seç uyarısında açabileceğim bir yer görememiştim. Yardımın için teşekkür ederim. Peki bu sıcaklıklar ne dereceye kadar normaldir? Bazen CPU Package ve Çekirdeklerin 80 derecenin üstüne çıktığı durumlar oluyor ama yüksek performansta oyun sırasında öyle bir sıcaklık alıyor.

    su havalarda dizustu bilgisayarda oyun vs oynadiktan sonra 80 derece abarti degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.