Şimdi Ara

Microsoft Elmayı Nasıl Geçti? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Iphone ın sattığı telefon 2000lira Ms nin sattığı en pahalı telefon 2000lira. Herkes anlamıştır umarım. Sırf popüler diye çıktığı an alan bir çok tanıdığım var ve bunun sonu hiç gelmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa


    quote:

    Orijinalden alıntı: MR. H


    quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa


    quote:

    Orijinalden alıntı: MR. H

    Turbocore detected uğraşmayın beyler şununla

    Ne alakası var yeni cihaz alacak olsam Android alırım çünkü özelleştirme seviyorum. Ama WP gelişmiyor diyenlere de sinir oluyorum. Bu Turbo'luk mu oluyor






    warezcep forumuna gidip biraz admincilik oynasana sen



    />


    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 25 Temmuz 2014; 13:47:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: d35u


    quote:

    Orijinalden alıntı: Komi


    quote:

    Orijinalden alıntı: d35u


    quote:

    Orijinalden alıntı: Komi


    quote:

    Orijinalden alıntı: d35u

    Bence Wp standartları sağlamış bir platform gelişecek, gelişmesi lazım laflarına katılmıyorum. O pencereden bakarsak diğer platformlarında gelişmesi gerekiyor. Kim diyor android oldu tamam bu kadar yeter diye. Wp, şuan akıllı telefon kullananların %70 ihtiyacını karşılıyor. Yetmeyenler ekstra aradıkları için tatmin olmuyor. Kişiler istediği programı goremeyince hemen gelişmesi lazım diyor. Tabiki sürekli gelişmesi lazım tüm platformlarda olduğu gibi. İosta arkadaş 6-7 ay once tam hatırlamıyorum Bluetoothdan foto gonderemeyince çok şaşırmıştım. Şimdi ben kalkıp ios gelişmemiş mi diyeyim. Kim ne derse desin wp oturmuş bi sistem diğerlerine de hergeçen gün daha çok yaklaşıyor... Katılmayanlara saygı duyarım.

    Bence önce platformların neleri yapıp yapamadığını öğrenin ondan sonra diğerlerine yaklaştı yaklaşmadı yorumunu yapın.

    Satış rakamıyla geçse ne olur ki? Zaten hepsi düşük fiyatlı telefonlardan oluşuyor ve kaldı ki sadece 5 milyonu Windows Phone. Nasıl geçti diyebiliyorsun anlamıyorum.

    Öte yandan bir gün iyi bir seviyeye gelebileceği belli Windows Phone'un ama asıl sorulması gereken Windows Phone şuanki iOS ve Android'in geldiği noktaya geldiğinde iOS ve Android ne noktaya gelecek?

    Bir de ben bizim 920'lerin falan Windows Phone 9'u alabileceğini düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur.

    Arkadaşım ben telefon satışları ile ilgili hiçbirşey yazmadım. Benim yazımı alıntı yapmışsın da. Keşke telefon satışları ile ilgili başka bir cevap yazsaydın. Ayrıca genel cevap yazmışsın goruşune saygı duyuyorum ama cevabının içeriğini biraz doldursaydın. Sonuçta eskiden symbian vardı ama şuan ki sonuç çok farklı.
    Ayrıca ben platformları karşılaştırmadım daha dikkatli okusaydın wp nin oturmuş bir sistem olduğundan bahsettiğimi anlardın.
    Eğer platformları kıyaslayacak olursan; mağaza olarak wpde en iyi programlar yok. Birde kişiselleştirme seçenekleri androididden geri durumda wp.

    Benim senin için söylediğim kısmı ilk paragraf. Bunu açıkça anlayabilirsin. Diğerleri genel yorumlarım.

    Bende o yüzden dedim diğer yorumlarını başka cevap ile yazsaydın. Sonuçta alıntı yapıyorsun ve alıntı ile alakasız şeyleride yazıyorsun. Neyse görüşlerine saygı duyuyorum. Herkes aynı şeyleri düşünecek diye bir şey yok.

    Yorum kirliliği olmasın diye yapmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1184587

    Bu haberide paylaşmak istedim. Tüm platformların sonuçta gelişmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boru değil Microsoft an bahsediyorsunuz,adamlar 90 larda Apple batırdılar,şuan Apple onlarda mali olarak büyük olsa da,Microsoft gibi kök salmamışlar her yere ,nokia bu sektöre girmek için değil,Windowsu korumak için aldılar,telefonlar ,tabletler birer pc oldular,Windows için tehlike çanları başladı. Onlarda tüm cihazlar için tek bir işletim sistemi tasarlanak için tablet ve telefon sektörüne girdiler. İncik boncuk renk ve gereksiz uymamaları arayorsanız gidin android kullanın Windows Phone temel özellikler barındırıyor buda bana yetiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes kendi kullanışına göre yorumlar yapıyor. Neden konuyu genellemiyorsunuz?

    Şuanda piyasada kapışan 3 sistem var ve hepsinin fanları oldukça fazla. Şuanda kullanılan telefonların sayılarına bakılsa bile bu iyiliği tam olarak karşılamaz. Neden mi?

    Apple, son kullanıcılar telefonlarını sadece 2 yönden övebiliyor. Hızlı ve şekil...
    Android, özelleştrilebilir, bedava marketi çok.
    WP, Daha fazla özelleştirme, daha fazla market.


    Bugün iphone 5 kullanan bir kişi gidipte 5s aldığı zaman "neden değiştirdin" diye sorulduğunda size ne cevap veriyor? işlemcisi yüksek rami yüksek. Peki son kullanıcıya baktığımız zaman kaç tanesi telefonların özelliklerini dibine kadar zorluyor? Telefon bağımlılığının yaş ortalamasına baktığımız zaman genç yaşlar olduğunu düşünürsek telefonlarda en çok kullanılan özellikler ne? facebook, instagram, twitter, foursquare ve kamera. iphone 5 te bunları yapamayan 5s te de yapamaz 6 da da ve ya s3 te yapamayan s5 te. Türkiyede telefon kullanışının çoğunluğunun gösteriş amaçlı olduğunu düşünürsek bukadar detaylı tartışmalara girmeye gerek yok.

    Teknolojinin hergün arttığını düşünürsek yarın ne olur?

    Apple, Değişiklik yapmama politikasını sürdürürse sonu symbian gibi olacaktır. Donanımını geliştiren yazılımını da geliştirmek zorunda. İphone 5 ten sıkılıp 6 alanlar raminin düşük olmasından dolayı almıyor,

    Android, Android ios a karşı tek tutunduğu dalı özelleştirilebilir olması idi. Windows çıktıktan sonra basit değişiklikler ile bir yere kadar gidebilir. Ama android ios kadar katı değil kendini geliştirceğine emin olabilirsiniz.

    Windows, daha android yok iken windows bu işi yapıyordu. Şuan geride kalmalarının tek sebebi piyasaya yeni girmiş olmalarıdır. Gelişim konusunda apple den de iyi bir firma olduğunu düşünürsek ki androidi saymıyorum bile, kendi yerinde saymıcağına emin olabilirsiniz. Microsoftun başına gelen ceo Satya Nadella Windows NT den beri microsoft ta görev yapan biri ve NT den windows 8 e kadarki gelişmeleri bilenler bilir.


    Sonuç olarak. O daha iyi bu daha iyi diye birşey yoktur kişinin kullanımına göre iyilik vardır. Piyasaya yeni birinin girmesi diğer firmaların kendilerini geliştirmesini tetikliceği için iyi fakat bu rekabet çok kısa zamanlarda çok daha fazla yeni ürünün çıkmasına neden olacaktır. Buda bizim ülkemizde sürekli telefonunu değiştirme çabasına girenler için oldukça tehlikeli bir durum olacaktır.




  • Bundan 5 sene sonra WP diyorum başka birşey demiyorum
    Ama şuan ki halini ne androidle ne de iosla kıyaslamayın komik
    Güncelleme muhabbeti de saçma olmuş tüm firmalar bir tarih verir genelde de sarkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben WP için en büyük yatırımın oyunlara yapılacağına inanıyorum. Microsft oyun ve oyun platformu konusunda tecrübeli bir isim. Nvidia mobil teknolojiyi bir üst seviyeye taşıdı. Eğer microsoft bu teknoloji üzerine gidip kendi oyunlarına başlarsa piyasada olmayan bir yere yerleşir. Bu da oyun severler için büyük bir şans olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.