Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.885
Cevap
315
Favori
1.708.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Peşinatla, Taksit Eft'si farklı bildiğim kadarıyla onu bir kontrol edin isterse. Akbank veya işbank hesabınız varsa ordan yapmanızı tavsiye ederim.
  • ecthelion_tt kullanıcısına yanıt
    fluence 66k verene kadar 76k ya icin megan daha mantıklı. 10bin fark vermeye değer özellik var. fluence de iconda o radyo olmamalıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce gittim inceledim megan 4 icon dci edc 110. St icon, 18 inç jant, metalik renk, 8.7 ekran, stepne opsiyonları ile birlikte, oyak üye indirimi de dahil 88.500 fiyat verdi. Ayrıca elimde olan renklerden tercih ederseniz 3 gün içinde, başka renk isterseniz en geç ay sonuna teslim ederim dedi. Nerede kaldı oyak kampnya avantajı anlamadım aynı opsiyonlarla oyak kampanya fiyatı 86.900. kampanyadan 5 ay arabayı 1.600.tl için mi bekleyeceğiz bu nasıl avantaj.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteye eklenen katalogda Touch versiyonda Eller serbest Card sistemi standart görünüyor. OYAK kampanyasında Touch versiyonda yoktu.
    OYAK için gelecek Touch versiyonlarda olacak mı göreceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercan_kocak

    Biraz önce gittim inceledim megan 4 icon dci edc 110. St icon, 18 inç jant, metalik renk, 8.7 ekran, stepne opsiyonları ile birlikte, oyak üye indirimi de dahil 88.500 fiyat verdi. Ayrıca elimde olan renklerden tercih ederseniz 3 gün içinde, başka renk isterseniz en geç ay sonuna teslim ederim dedi. Nerede kaldı oyak kampnya avantajı anlamadım aynı opsiyonlarla oyak kampanya fiyatı 86.900. kampanyadan 5 ay arabayı 1.600.tl için mi bekleyeceğiz bu nasıl avantaj.

    Hocam hangi MAİS? gerçekten hızlıymış teslimat. Bu arada Oyak üyesi olmasanız kaça geliyordu yani üyelik ne kadar indirim sağladı,
  • Bana da bugun en sonunda gelmis mesaj. Yarin imzaya bekliyorlarmis.
  • midnightz M kullanıcısına yanıt
    Hocam oyak üye indirimi hariç fiyatı sormadım ama bana yakın yarın uğrar sorarım sizi de bilgilendiririm. Bu arada firma ANKARA AKBAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_kocak -- 7 Nisan 2016; 23:12:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksit icin yaptigim eft bir gun sonra hesaba gecti aksam da taksitten dustu ödemesini bu sekilde yapacaklar icin bilgilendirme olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5510gokhan

    Taksit icin yaptigim eft bir gun sonra hesaba gecti aksam da taksitten dustu ödemesini bu sekilde yapacaklar icin bilgilendirme olsun.

    Hocam 1 gün öncesinden mi eft yapalım öyleyse?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havale gununu odeme kabul etmis, ben ne olur ne olmaz böyle olacagini tahmin ettigim icin 1 gun onceden cekmistim, taksit günü eft cekmenin sikinti olmayacagi anlasiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın peşinat sözleşme imzalandiktan sonraki 5 iş günü içinde yatiriliyordu ama bana mesaj gelmesini müteakip 3 iş günü dendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elazigda olduğum için kartıyla bayiye gönderecekler ama peşinatı hemen istiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madozz


    quote:

    Orijinalden alıntı: 5510gokhan

    Taksit icin yaptigim eft bir gun sonra hesaba gecti aksam da taksitten dustu ödemesini bu sekilde yapacaklar icin bilgilendirme olsun.

    Hocam 1 gün öncesinden mi eft yapalım öyleyse?

    kredi taksit ödemesi için eft yapacak arkadaşlar için geçerli yazacaklarım.

    taksit ödeme gününüz her ayın 25 i olsun örnek olarak. 25 inden önce ödeme yaparsanız parayı sizin bakiyenize atıyor ve 25inde çekiyor parayı. yani 15 inde gönderdin 15 inde ödemiş olmuyorsun. havuzda bekletip 25 inde yani ödeme gününde çekiyorlar.

    eğer 25 inde eft saatleri içinde eft yaparsanız kredi ekranında o gün ödenmiş görünmüyor gönderdiğiniz para ama 26sında muhasebeleştirirken 25 i olarak ödeme yaptınız günü işliyorlar. o yüzden son gün eft saatleri içinde ödeme yapsanız bile bir sıkıntı oluşmuyor.




  • kesgici K kullanıcısına yanıt
    Normalde aranip takip numarasi verildikten 5 gun sonra pesinat yatirilacak yaziyordu kampanya aciklamalarinda.
    Ama ankara maisteki arkadaslar sanirim sikistiklari icin bu sureyi 3 is gunune dusurmusler. Benim param hazir olmasaydi bu olaya itiraz ederdim.
    Bir de persembe oglen mesaj atip cuma 17 ye kadar gelmeniz gerekiyor diyorlar. Sanki isimiz gucumuz yok kosa kosa imzaya gidecegiz. Bulusacagim arkadasima bile cok daha onceden haber veririm ben.
    Insallah teslimdr ilgileri daha iyi olur. Simdi yogunuz deyip geciyorlar.
  • Bugün Kadjar için kredi imzasını attım. Ankara Mais'te hemen yanına megane'ı koymuşlar. Detaylı incelemedim ama onun da içinin tasarımı çok hoşuma gitti, ben beğendim. Her ne kadar opsiyon meselesi can sıkıcı olsa da alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
  • Bende bugun hem talisman 160 bg hemde megane g-line test sueusune ciktim mais ankarada aracin bakimini beklerken.
    Ilk izlenimim talisman gercekten motordsn bekledigim performansin max %60-70 ini karsiladi. Keza megane daha iyiydi 1.4 ton olmasina ragmen. 3 sene bekler talismanin fiyati yariya düşünce belki alirim.

    Birde vakit bol olunca incelemek icin cok zaman oldu. Talismanin cizgileri bile yerinde degil.geçişlere dikkat edin kaporta daki aciklik ve sureklilikte bir sürü hata var. Rezalet fransiz montaji iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Altaylı Megane test yazısı.

    Yazıdan bazı alıntılar :

    "Doğrusunu isterseniz kusursuza yakın bir dış görünümü var. Önden Renault’nun son dönem dizayn anlayışının ürünü. Captur’da, Talisman’da, Kadjar’da gördüğümüz ön tasarımla aynı çizgileri taşıyor. Renault da artık “Kimlikli” bir tasarım anlayışına sahip olmuş durumda. C şeklindeki gündüz ledleri mevcutların en güzeli gibi. Yandan baktığınız zaman da kusursuz. Audi A3 Hatchback, VW Golf’ü andırıyor. Açık söylemek gerekirse onlardan biraz daha güzel, biraz daha modern. Arkadan ise alayına beş basar."

    " Hızlanma çok çok iyi değil ama elastikiyet, yüksek tork nedeniyle gayet iyi. 6 ileri şanzıman gayet başarılı. Adaptif cruise kontrol sistemi Mercedes S Klasse’den sonra gördüğüm en iyisi. Hatta sonra lafı yanlış olabilir, onun kadar iyi."

    Yazı linki:




  • Vekalet isini halleden var mi? Sureli vekalet mi verdiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben oyak tarafından yapılan kampanyayı kaçırdım. önümüzdeki sene yeni bi kampanya ihtimali var mıdır sizce ??
  • DEMİRCAN_0707 D kullanıcısına yanıt
    her yıl yapılır evlat
  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.