Şimdi Ara

SAKIN TOSHİBA ALMAYIN TÜRKİYE SERVİSİ BENCE KÖTÜ !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İğrenç bir teknik servisleri var hiç bulaşmayın derim. Hdd yanmıştı gönderdim daha düşük bir işlemci ile geri gönderdiler klavye sorunluydu gönderdim ramim 8den 4e düşmüş.
  • ömür törpüsü servistir. toshiba ürün olarak iyidir ancak servis için aynı şeyi söyleymem.
  • TNB Toshiba Teknik Servis BERBAT ÖTESİ HİZMET VERİYOR. Qosmio x870-11T modeline sahibim PC'ye gözüm gibi bakarak kullandığım halde 8. ayında durup dururken kapandı (yük altında veya yüksek sıcaklıklarda değildi) ve birdaha açılmadı. Servise gitti 1 hafta içinde geldi. Ekran kartı,Anakart,2x4gb ramlerden bitanesi değişmiş ve ekranda oluşan gölgelenme sorunu giderilmiş. Buraya kadar herşey iyi güzel aradan 1 gün geçti 10 dakikada bir mavi ekran yemeye başladı PC. İşte bu kadar kaliteli servisiniz var TOSHIBA. Yapmam gereken bir dünya işimden geri kaldım sizin yüzünüzden bunun zararını kim ödeyecek ????
  • upp herkes görsün toshiba alınmaz kalitesiz bir markaya hem de fazla bir fiyat veriliyor acer bile toshiba'dan iyi bir markadır en azından daha ucuzdur.
  • en kralı 1000 tl eder

    10 senedir söylüyorum toshiba asla alınmaz
  • Keşke bu postu toshiba satellite c55d-c-120 modelindeki laptopu almadan önce görseydim. Allah o bimekste çalışan, 'aabi bu canavar seni yarı yolda bırakırmıı yaaa ,ayıpsın' diyen şarefsizlerin bin belasını versin. Sene boyunca en az 30 defa ısınma problemi yüzünden kapandı laptop. Proje deadlinelarında beni hep yarı yolda bıraktı. Bunun yanında donma problemleri ve fiyatına göre vermesi gereken performansı vermemeside bir başka sorun. 2300 lira verdim şu salak laptopa ihtiyacımın kalmadığı günden itibaren bıraktım rafta mışıl mışıl duruyor. Naparsanız yapın ama toshiba almayın çünkü bilgisayar piyasasından çekiliyormuş kendileri. Bu yüzdende ne ürettikleri ürünün kalitesi ne de müşteri memnuniyeti umurlarında değil. Ha bu arada amd a8 7410 bir tasarımcı için iğrenç bir işlemci. Ayrıca amd r5 m330 da berbat bir ekran kartı. Space engineers bile kasarak çalıştırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.