Şimdi Ara

Arma 3 Altis Life Role Play Game [facTclan]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,




    Arkadaşlar Arma 3 " Altis Life Role Play Game " serverımızın kapatılması gibi bir durumla on iki ay boyunca karşılaşmayacaksınız çünkü dediğimiz gibi on iki ay boyunca server kiralanmıştır.


    Server TÜRKÇE ye çevrilmiştir. Dil desteği bizim için çok önemliydi çünkü Role Play tarzı olduğundan ve serverın sizlere karşı en iyi şekilde hizmet verebilmesi için ilk planımız TÜRKÇE dil desteğini çözmekti büyük uğraşlarımızın sonucunda bunuda hallettik ve %95 TÜRKÇE dil desteğini servera ekledik. Sunucuda yöneticiler 7/24 değiştiremediğimiz kelimeler hakkında sizlere TÜRKÇE çeviri desteği vereceklerdir.


    Altis Life Role Play Game şuan 80 slottan ( 80 Kişilik ) oluşmaktadır. " 80 kişi olmaz Role Play için yeterli değildir " gibi yorumlar alacağımızı bildiğimiz için serverın 80 slotunun 80 sininde dolu olduğunu gördüğümüz dakika da server slotu otomatik 150 slotluk hale çevirilecektir. Bu konu hakkındada playerlarımıza %100 garanti verebiliriz.


    Altis Life Role Play Game sunucumuzda takımımızdanAltis'de ön planda tuttuğumuz bir unsurda " Role Play " kalitesidir. Her Role Play sunucusunun kendisine has bir kalitesi vardır bizlerde bu uzun ömürlü sunucumuzda bu kaliteyi yakalamak için en uygun ortamı kurduk. olsa bile hiç kimseye ekstra bir yardımda bulunmak kesinlikle ve kesinlikle yasaktır. Herkesin eşit olduğu emeği ile bir yerlere geleceğini çok net göreceksiniz. Bu konuda içinizin rahat olması için her türlü plan ve programı yaptık.


    Herkesin baş belası olan PİNG/LAG sorununu çözdük bunun için Almanya'dan sunucumuzu temin ettik. En ufak bir kasma, gecikme, donma vb. şeyler kesinlikle yoktur.



    Altis'de gerçekcilik ve emek için ALIM/SATIM ücretleri gözden geçirilip sıfırdan hazırlandı. Karakterlerin bir iki günde milyarder olma olasılığını geniş zamana yaydık.


    Role Play kurallarımızı uzun toplantılarımız sonucun da maddeler haline getirebildik. Arkadaşlar şunun altını çizmek isteriz ki Role Play Game demek gerçek hayatta ne yapıyorsak veya ne yaşıyorsak onu oyuna yansıtmaktır ve bunun için oyuna en iyi şekilde gerçekçilik ve akıcılık için en uygun kuralları düşündük. Kuralların pozitif ve negatif yönleri üzerinde çok düşünmek zorunda kaldık ama sonuç olarak bu konuyu da en uygun ve doğru şekilde sonuçlandırdık.



    Emek demiştik bu konuyu burada açmak gerekirse Altis Life da kimse bir haftada veya iki haftada milyarder olup kimseye ahkam kesemeyecek para kazanmanın ve bunun sorumluluğunun ne kadar zor olduğunu sunucumuzda hep beraber göreceğiz. Bizler verilen emek için en uygun ortamı hazırladık. Sunucu sahibi olsak bile gerekirse en kötü yerlerden başlayıp sizler gibi emek vererek hak ettiğimiz yerlere gelmeye çalışacağız.


    Ayrıca, sunucuda günleri belli olmayan EVENT ler olacak bu günler sunucu sitesinden duyurulacak.



    Şimdilik server hakkında sizlere aktarmak istediğimiz bilgiler bu kadarla kısıtlı kalıyor. Server hakkında güncellemeler ile bilgilendirmeyi yapacağız.



    Sunucuya ve ekibimize ait sitemiz var bu konu hakkındada bilgilendirmede bulunmak istiyoruz. Sitemizin amacı sahip olduğumuz serverlar hakkında güncel bilgilendirme yapmak, Oynadığımız oyunlarda ki etkinliklerimiz, videolarımız, başarılarımız ve bunun gibi bir çok şey için dizayn edilmiştir. Sitemiz şuanda yapım aşamasında sıfırdan bir dizayn gerektiği için arkadaşlarımız bu konu üzerinde çalışıyor. Sitemize forumumuzuda ekledik burada playerlar diledikleri bir çok şeyi ayrılmış olan bölümlerde paylaşabilecekler.



    Sizlerle hayallerimizi, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Her player gibi en iyi ortamlarda en iyi kalitede oyun oynama zevki sunmaya devam edeceğiz. İlginiz ve alakanız için hepinize ekibim ve kendi adıma teşekkür ederim. Keyifli forumlar dileriz :)



    [facT] Clan Sitesi .....: http://www.factclan.net




    Arma 3 " Altis Life Role Play Game " sunucu İP : 134.255.217.21:2654




    na sistemlerimizin %90 ı bitmiştir. Bu sistemlerimizin başında paranızı kaydetmek, skinler, genel save vb. unsurların %90 nını bitirdik. Son durumumuzu sizlere süreklihttp://www.factclan.net de bilgilendirmede bulunacağız. Şuan serverımız da rahatlıkla Role Play inizi yapabilirsiniz. Bazı arkadaşlarımız bütçe yaparak clan/takım kurmaya başladılar.
    Bizlerde size buradan bir anons yapmak istiyoruz. Role Play yapan arkadaşlarımızı veya clan/takımlarımızı serverımıza davet ediyoruz.


    clan lar icin Özel bölgeler var ( sayili ilk gelen alir )

    POLIS ARIYORUZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.Deniz -- 29 Haziran 2014; 15:07:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.