Şimdi Ara

dunyahosting.com tekrar senol yönetimine devredildi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • layeredtech firması ile çalışan varmı aranızda? konu şu bir müşteri ödemeyi geç yaptı server ödemesini ve layeredtech serveri suspend etti, müşteri parasını yolladı geçde olsa bende layeredtech e ödeme yaptım sonra yeni bir fatura çıkardılar 50 $ unsuspend ücreti şeklinde. daha önce bu şekilde başına gelen varmı. bence mantıklı sonuçta ciddi bir iştir server yönetmek host gibi domain gibi değildir ödemeye uyulması lazımdır diye düşünüyorum ama yinede merak ettim bu şekilde bir durumla karşılaşan varmı? layered veya farklı dc de..


    ESKI BIR HIKAYE AMA HALA YAŞIYORUZ, YINE BIR HOSTING FIRMASI SAHIBI MUSTERILERINI GERIDE BIRAKIP, HIZMET ALDIGI FIRMAYA BORCUNU ÖDEMEDEN KAYIPLARA KARIŞIT.www.dunyahosting.net Firma Sahibi ŞENOL ÖKSÜZ Rizeli. 90 küsür host ve 5 e yakın reselleri geride bırakıp kaçtı.


    Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 19 Aralık 2006; 1:58:52 >







  • Layered techteki sistem şudur. Server ödemesi ayın 10 nunda olsun. Ayın 10 nunda ödeme yapılmazsa iki gün extra süre verirler. Eğer ödeme bu ikigün içerisindede yapılmazsa server suspend edilir. Açma ücreti olarak +50 $ alınır. Birde sahip olunan server sayısı X 25 $ ceza verilir.
    Bu yüzden ödemeleri çok iyi takip etmek gerekir.
  • evet bende layeredtech ile çalışıyorum ve layeredtech firması geciken ödemelerde 2 gün süre veriyor ve her ceza olarak siz bayisi iseniz layeredtech in her server için sizden 25 dolar ceza kesiyor 10 serveriniz varsa bu 250 dolar eder ki
    bu durumda ödemelerinizi zamanında ve gününde yapmak çok önemli
  • teşekkürler yorum ve bilgileriniz için..
  • .....................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 20 Ekim 2006; 3:27:42 >
  • Sonuç ne oldu kardeş?
    Müşteri ödeyecek mi şimdi o parayı?
  • ödicek tabiki tıpkı başkasının bana yaptığı gibi demekki o kişide başka yerden öğrenmiş aynı taktiği bize uygulamış neyse sağlık olsun der helal edelim o parayı.
  • sadece layerde değil hemen hemen tüm dclerde bu sistem böyledir
  • 177 $ aylık server ödemesi + 37 $ geçmiş borcu + 50 $ suspend + 7 makine için 7 x 25 = 175 $

    Toplam = 439 $ bir borç taktı takibinde sadece 100 YTL ödedi serverimi istiyorum diye tutturdu. şifre bende açıkcası madur olmasını istemiyorum o nedenle format attırmadım makineye zararı göze aldım sonuçta 88 tane host açık serverinde ve çoğu cidden baya ziyaretçisi olan forum sayfaları vb.. onlarada kıyamıyorum ama müşterinin yaptığı yanınada kalsın istemiyorum. YTL olarak 660 YTL ediyor, insanlarımız hala aylık 300 ytl ye çalışırken gece gündüz bir işyerinde neden ben enayimiyim başkasının 660 YTL sini ödüyeyim diye düşünüyorum ama tam kararımı vermedim sonuçta ödedim o pararı ve müşterinin ödeyeceğine inansam yine veririm serveri ama ödeyeceğini sanmıyorum.

    Kim sana bunu yapan firma diyeceksiniz ama isim vermek istemiyorum ama şunu söylim bu forumda üye olan biri. şu anda kararımı vermedim ama bakalım ne yapacam.




  • Ayıp ,Çok Ayıp.
    Çeşitli nedenlerden dolayı ödeyememiş olabilir ,hepimiz insanız ve hepimiz belirli dönemlerde maddi sıkıntılar çekmişizdir ,anlayış gösterilir. Hiç olmadı 2-3 parçada ödeseydi bari. 100 YTL vermesinin de bir anlamı yok ki ,sonuçta zarar 660 YTL.
    Bu borcu hakkı olmayan birine ödetmek günahtır ,terbiyesizliktir.

    Bunun üzerine ,senin o kişiyi açıklaman az bile kalır ki zaten halen idare ediyorsun. Sen yapman gerekenden fazlasını yapmışsın zaten
  • Ben Bu adamdan Host Almışım allahtan resel olarak aldım aylık ödemeler yapıyorum

    Ama Bu adamın yaptığı insafsızlık ve artık bu adamla ilişkimi kesiyorum buraya kadar

    byLiLattah nikli arkadaşımızla devam diyoruz

    (Ayrıyetten size teşekkür ederiz bize bildirim Servere formatlamadığınız için sonuşta mağdur olacak olan bizdik size teşekkürler bize anlayış gösterdiyiniz için saolun iyi çalışmalar)

    Hİç Kimsenin HAkkı Hİç Kimsede Kalmaz ....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aktifnet

    Ayıp ,Çok Ayıp.
    Çeşitli nedenlerden dolayı ödeyememiş olabilir ,hepimiz insanız ve hepimiz belirli dönemlerde maddi sıkıntılar çekmişizdir ,anlayış gösterilir. Hiç olmadı 2-3 parçada ödeseydi bari. 100 YTL vermesinin de bir anlamı yok ki ,sonuçta zarar 660 YTL.
    Bu borcu hakkı olmayan birine ödetmek günahtır ,terbiyesizliktir.

    Bunun üzerine ,senin o kişiyi açıklaman az bile kalır ki zaten halen idare ediyorsun. Sen yapman gerekenden fazlasını yapmışsın zaten



    elbette çeşitli nedenlerden dolayı ödeme sorunu olur ki bilmediğiniz şey bu makine çift işlemcili bir makine ve kampanya idi ve kampanya son günü idi ağustos 10 gibi bir tarih di ve yarın ödeme yapacam abi sen kartınla al dedi ve yarın dediği 5 gün sonra oldu yani en başta başladı buna, ikinci ay geç ödedi hatta üstte ilk mesajım o geç ödemesi ile ilgili idi geç ödedi 37 $ eksik ödedi. buda 3. ay ödemesi idi ne geçmiş ödeme ne şimdiki. ve asıl sorun şu forumda bir çok müşterim var bilirler beni hosting reseller ödemesini takmam fazla yeterki kişi bilgi versin, bu miktar firmanın karıdır kardan taviz veririm ama server apayrı bir şey kendisi kampanya fiyatını gördü siteden 1 $ bile eklemedim direk aldım hiç bir karım olmadan verdim ve onun ödeyeceği para direk layered e gidiyor bana kalan bir şey yok. ve 2-3 ay içinde 1 gün bile bana abi server dondu serverde sorun var demedi hizmetindende çok fazla memnundu. ama görüyorum ki kimse yanlış anlamasın ama bir müşteriye sıcaksamimi bir yakşaşım sergilediğinizde sanki artık sizi kullanma hakkı kazanıyor gibi. en azından bende hep böyle oldu. bu cümlem yanlış anlaşılmasın lütfen ama genelde böyle oldu..




  • Ayıptır yaa gerçekten bu kadar vurdum duymaz olunmaz..!

    Gerçekten byLiLattah çok iyi sabretmiş ve halada ediyormuş hemde idare edip bu kişinin hesaplarını silmemiş walla çok iyi niyetli bir insanmışsın sen arkadaş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D!Gé -- 21 Ekim 2006; 1:50:10 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DannyOceans

    Ben Bu adamdan Host Almışım allahtan resel olarak aldım aylık ödemeler yapıyorum

    Ama Bu adamın yaptığı insafsızlık ve artık bu adamla ilişkimi kesiyorum buraya kadar

    byLiLattah nikli arkadaşımızla devam diyoruz

    (Ayrıyetten size teşekkür ederiz bize bildirim Servere formatlamadığınız için sonuşta mağdur olacak olan bizdik size teşekkürler bize anlayış gösterdiyiniz için saolun iyi çalışmalar)

    Hİç Kimsenin HAkkı Hİç Kimsede Kalmaz ....



    Ben teşekkür ederim zaten tüm mesela bu serverde barınan 90 a yakın sitenin madur olmaması. yoksa ben enayimiyim servere ödeme günü gelmeden 2 gün önce kapatma verirdim ne borç çıkardı ne bir şey. makine kapanırdı 90 site yedeksiz ortada kalırdı.

    Evet kimsenin hakkı kimsede kalmaz bu doğru sanırım ama şuda bir gerçek mesela kesinlikle para değil param olsun isterse 4000 $ boşa gitsin sorun değil ama peki ya bu tutarı layered faturalandırdığında günlerden c.tesi idi sanırım ya kredi kartımda limit olmasaydı? sadece dunyahost değil 7 server kapanacaktı p.tesi ne kadar. işte asıl zoruma giden bu oldu. allahtan her zaman acil bir şey için bir kenarda bir limitim var ama olmasaydı diğer serverlerinde sorumluluğunu alabilecekmiydi bu arkadaş.

    @DannyOceans arkadaşım senden ricam sen bunu yapan firmayı biliyorsun onlardan hizmet almıştın çünkü ama burada isim açıklama lütfen sonuçta bir gün pişman olur iyiniyetle dönerse sonuçta dürüst olduktan sonra ekmek yesin oda bu işten. bu nedenle bende isim vermiyorum lütfen sizde vermeyin..

    Not : Hala o firmayı korumam ise acaba enayilik mi? yok sadece sen insanlar madur olmasın diye kendini madur etmişsin diyecekleri duyuyorum ama buda enayilik değilmi? ada nebilim aklım karıştı




  • Bu karmaşık bir durum aslında.
    Maddi konudan enayilik olarak düşünebilir bazı arkadaşlar ancak senin durum karşısındaki davranışın kaliteni ,iyi niyetini ve farkını yansıtıyor.
    Bu sebeple buna kesinlikle enayilik olarak bakmıyorum. Çünkü saygı duyarak yaptığın ve emek verdiğin işinde bu tarz sorunlarda bile yine aynı yaklaşımı sergiliyorsun.

    işte bu yüzden sana saygı duyuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 21 Ekim 2006; 1:59:46 >
  • çok teşekkürler desteğiniz ve düşünceleriniz için..
  • Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim destekleriniz için. Saolsun bir çok server sahibi kişi msn ye geldi ben olsaydım böyle yapardım dedi. sanırım ortak fikir serveri devam ettirmek ve mevcut müşterilere durumu bildirip 5, er 10 ar $ alıp zararı çıkarmak müşteriyide madur etmemek olsa gerek.

    Tekrar teşekkürler bir çoğunuzun fikirleri çok önemliydi benim için..

    Saygılarımla..
  • "Müşterilerimin yedeklerini vermiyorsun o zaman bana 1000 YTL yolla ben birdaha seni aramim sormim müşterilerde senin olsun" diyor şimdide bana.

    Şimdi anladım katil olmak aslında çokda zor değilmiş
  • Nasıl yani?
  • hani kendi kayıplara karıştı borcu bırakıp ödemiyorya diyorki birde makine senin olsun içindeki hostlarla birlikte bana 1000 YTL yolla diyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.