Şimdi Ara

Düşünceme(detaylı) Mf4 Yardım Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene mf 4 te 50k da idim. Fakat ailem olsun akrabalar olsun bir sene daha tıp için kaldım fakat bu senede istediğim olmadı. Bu senede 41 bindeyim. Şimdi eskişehirde mühendislik falan düşünüyorum yada ne önerirsiniz merak ediyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Birde biz samsunda oturuyoruz. Ailem yanlarında kalmamı çok istiyor. Yazarsam eğer gerçekten çok rahat okurum araba da alırız dediler. İkna etmeye çalısıyorlar omü mimarlık için. Bu bölüm yeni açıldı. Nasıl olur sizde ? Kariyer planı olabilir mi ? İlk mezunlar olacağız ne de olsa. Kariyer için mantıklı diye düşünüyorum.



  • Hocam neden istediğiniz sıralama gelmedi bu sene? Sizce böyle olmasndaki en büyük etken nedir? Ben bu sene 48k dayım mezun düşünüyorum ama kararsızım.
  • hocam ister inan ister inanma. İyi bir anadolu lisesi mezunuyum ilk sene yatarak geçti. Bu senede öyle. ygs de 30 k da idim. Sınavlardan önce uyuyamadım. stres faktörü büyük Lys dede saldım. Sadece temel vardı. Denemelerde oldugu kadar işte. Kalma sakın sana tavsiyem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeqaLo

    hocam ister inan ister inanma. İyi bir anadolu lisesi mezunuyum ilk sene yatarak geçti. Bu senede öyle. ygs de 30 k da idim. Sınavlardan önce uyuyamadım. stres faktörü büyük Lys dede saldım. Sadece temel vardı. Denemelerde oldugu kadar işte. Kalma sakın sana tavsiyem.

    ilk seneyi anlarım da 2. sene neden yattın hocam? Hem 40k lardan 5k ya çeken adam da vardı forumda kafam karışık
  • kal ve dene o zman seneye görüşürüz :) sıkılıyor insan bir yerden sonra :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.