Şimdi Ara

Emlakadresim.com Uşak ve Türkiye'nin Emlak portalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konut ihtiyacı, insanoğlunun yeryüzünde bulunduğu ilk andan itibaren gerekli bir unsur olmuş olup ve barınma ihtiyacı olarak uluslar arası sözleşmelerde bile korunma altına alınmıştır. Bu bakımdan insanlar için mühim bir konuyu teşkil etmekte olan mevcut konut problemi, herkesin üstünde düşündüğü bir mevzuudur. Emlak ofisleriaracılığıyla kendilerine yeni yuvalar bulabilen insanlar, oturacakları evlerin de bittabi yaşanılır ve ailelerine uygun olmalarını öngörmektedirler. Oysa bazı durumlarda gerek emlak ofisi ve çalışanlarının eksiklikleri gerek de bireylerin kendi yanlış bilgi ve tecrübesizliklerinden yanlış evler, yerleşim için tercih edilebilmektedir. Bu gibi durumlarda yanlıştan hemen dönmek de pek mümkün olamamakta, çünkü nihayetinde ev için belli bir kapora verilmiş ya da evin depozite ödemesi yapılmış olmaktadır. Bu da ciddi bir miktar ettiğinden, tutulan evden kolayca vazgeçilememektedir. Üstelik kirası peşin verilen evlerin olduğu da düşünülürse bu iş, içinden iyice çıkılmayacak bir hâl almaktadır. Bu gibi durumların yaşanmaması için ya bir ev sahibi olunmak gerekiyor ya da kiracı iseniz ailenizle birlikte oturacağınız evi tutmadan önce ince eleyip sıkı dokumanız gerekmektedir. Tüm bunlar, kiracının yanı sıra emlak ofisi ve çalışanlarının da özverileriyle yapılması gereken işlerdir. İki taraftan biri sendelerse, ortaya çıkan mevcut alışveriş potansiyeli yanlış bir şekilde yorumlanabilir ve alıcı tarafı memnun etmeyebilir.

    Günümüzde emlak ofislerinin yerini yavaş yavaş internet bazlı çalışan emlakçılar almakta ve bu işi düzgün, sabırla yapanlar da geleceğin parlayan ofislerinden olmaktadırlar. Tüm bunlar, iyi tetkik ile görülebileceğinden, tecrübesizce bu işe girilmemesi de gerekmektedir. Biz de, uzun süren fizibilite araştırmalarımız neticesinde internet tabanlı emlak uygulamalarındaki sorunları ve yetersizlikleri gördük ve bunlara binaen yepyeni bir sistem tasarladık. Hem ev, konut, işyeri, arsa gibi metalara ihtiyacı olan internet kullanıcılarının kullanabileceği, hem de elindeki gayrımenkulları satmak isteyenlerin ilân verebileceği bir internet sitesi ile sizlere hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. Sitemiz, temel olarak Uşak emlak ilânlarını yayınlayacak olmasına rağmen, yer yer ulusal çapta ev ve işyeri, arsa ilânı da görmeniz mümkündür. Tüm bunlar, emlakAdresim.com adresli sitemiz üzerinden erişebileceğiniz özelliklerdir.

    Ergonomik tasarımı ve kolay kullanımı ile sürekli, online olarak hizmet veren internet sitemize iki türlü üyelik kabul etmekteyiz. İster bireysel üye olarak ilanlara bakabilir, şahsen ilân verebilirsiniz; isterseniz de kurumsal üyelik açarak başta Uşak ilimiz olmak üzere tüm Türkiye’ye ofisinizin ilânlarını internete taşıyabilirsiniz. Tüm bunlar, EmlakAdresim.com ile artık mümkün hâle gelmiştir. Siz de hemen sitemizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

    Ayrıca sitemizde, konut’tan işyerine, işyerinden arsaya, arsadan diğer bilumum emlak ilânlarına kadar her türlü ilânı bulabileceksiniz. Sitemizi Facebook, Twitter ve Google Plus gibi sosyal paylaşım platformlarında da takip edebilirsiniz. Böylece eklenen her yeni ilândan ilk sizin haberiniz olur. Unutulmamalarıdır ki Uşak emlak ve kiralık ev gibi unsurlar, en kolay ve hızlı EmlakAdresim.com aracılığıyla sizlere ulaşmaktadır. Sitemize, ücretsiz bir şekilde üye olarak ilân verebilirsiniz ve elinizde gayrımenkulleri kısa süre içerisinde kiralayabilir yahut satabilirsiniz. Aynı zamanda sitemiz üzerinden çeşitli emlak haberlerini okuyabilir ya da emlak ofisleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Sitede ayrıca yapılmış ve yapılacak olan konut projeleri ile ilgili de haberleri bulabilirsiniz.

    Tüm bunlar artık EmlakAdresim.com adresinden ulaşabileceğiniz internet sitemizden erişebileceğiniz özelliklerdir. Siz de şimdi hemen sitemizi ziyaret ederek üye olun ve yeniliklerden anında haberdâr olma fırsatını yakalayın. Uşak emlak portalı olarak hizmet vermeye başlayan Emlak Adresim, sizleri davet ediyor.

     Emlakadresim.com Uşak ve Türkiye'nin Emlak portalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltersm -- 8 Ağustos 2014; 18:58:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.