Şimdi Ara

Iphone almasaydınız ne alırsınız ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayazgecem

    quote:

    Orijinalden alıntı: viktory..

    quote:

    Orijinalden alıntı: maximumpower

    quote:

    Orijinalden alıntı: viktory..

    quote:

    Orijinalden alıntı: maximumpower

    quote:

    Orijinalden alıntı: viktory..

    quote:

    Orijinalden alıntı: maximumpower

    quote:

    Orijinalden alıntı: viktory..

    quote:

    Orijinalden alıntı: maximumpower

    quote:

    Orijinalden alıntı: viktory..

    htc one m8 suan 5s ten bile daha stabil olmasıyla fazlasıyla dikkat cekiyor

    http://www.youtube.com/watch?v=PyNIp7PKiAE


    Bu m8'mi 5s'ten hızlı :D O çok güvendikleri ramlerin çekirdeklerin hepsi faso fiso . İzleyinde görün ;)

    benchmark testlerini cok onem veriyorsanız ayrı , basit kullanımlar içinhttps://www.youtube.com/watch?v=UdkEPIO9ki0
    ben 5s kullanıcısıyım zaten fakat kabul etmek gereken bişey varki m8 gayet başarılı ve ne derseniz diyin sense arayüzü en az 2-3 sene kasmadan götürecek . çünkü çok başarılı ram kullanımı ve çok basit yapıda calısan arayüzü var. iphone dan sonra ilk alınacak telefon 5s almasaydım m8 alırdım işin özü

    Bench testi ? Bench testinn üzerine iOS arayüzünün ve sistem çalışma hızını bi koy bakalım o zaman neler oluyor . Aynı forumda başka bir konu açtım az önce android'in en iyi cihazlarıyla bi normal kullanım videoları 3 tane. hem benchte hemde normal açama kapama process sürelerinde iPhone resmen eziyor daha ötesi varmı ? arayüzü istediği kadar gitsin 2 yıl sonra güncelleme almayacağı için zaten çöp olucak. Tekrar soruyorum nerde o çekirdekler ramler hani ? Yok öyle birşey .

    verdiğim linke biraz baktıysanız orada da bariz m8 in üstünlüğü var eze eze . yani internetteki videolar çok kabul edilebilir değil. en yakın arkadasım m8 kullanıyor zaman zaman benden daha hızlı fakat zaman zaman da 5 s eziyor . 2 sene sonra güncelleme desteği yeni kalkmış olacak en güncel surumu barındırmıs olacak o süre boyunca ve bu da hemen hemen 2.5 yıllık bir güncel kalma süresine denk gelir bi iphone değil belki güncellemede fakat gayet yeterli 2.5 yıl. ki ben 5s silver kullanıyorum yani taraf filan değilim htc ye sadece gördüğümü söylüyorum

    Tek profille gelde kim olduğunu anlıyım bilader. Kaç yerden kaç şekilde yazdığın belli değil . 2.5 demedim 2 dedim ayrıca 2 yıl güncelleme çokmu zannediyorusn ? bak iPhone 4 2010 da çıktı ve yıl 2014 hala güncelleme alıyor . Ve android gibi bi tarafından ter akmıyor ;) Ha ayrıca birşey sorucam arada 2 3 saniye geçiyo yada bi browser testinde 5 saniye fark attı diye bu matifetmi ? Bunu neden söylüyorum 2 katı ram ve 2 kat işlemci çekirdeğiyle bunu zar zor başarıyorlarsa bu başarı değil BAŞARISIZLIKTIR. İnternet hızı 5s ten bi parça iyi çünkü orda kafa tutup geçmesi normal uygulama olarak bak aynı videoya ? 5s'in arayı nasıl kapattığını görürsün o zaman .Hadi iyi forumlar

    zaten tek hesap .2.5 yıl demememin sebebi her gün yeni android sürümü cıkmıyor. ayrıca iphone 4 suan ölümüne can çekişiyor herhangi bir firmanın fanı zaten değilim ve iphone 5 s kullanıcısıyım yani kendi telefonuma bok atmak gibi dertlerim yok . sonuç şuki iphone daha az hardwere sahibi olarakk daha iyi diyorsunuz . daha iyi değil bu bir . ikincisi de kimse öss 1. olmus adama ne kadar çalıştın da oldun demez adam birincidir . ne kadar zeki diye sorgulanmaz . ios iyidir hoştur az donanım ister ama suan htc one m8 en az 5s kadar stabil kendinizi avutmayın fanlık yapmayın sacma sapan suclamalarda da bulunmayın her yere yazmakta özgürüz kendinizce cıkarımlar yapmayın .

    Sen kafamısın ya ? Yazdığın şeyi yarısına kadar okumam ne kadar bilgisiz olduğunu görmeme yetti . Git diyorum konuma bak izle videoları öyle konuş kendi telefonun falanda değil sallama burda çnkü 5s i kullansaydın aradaki farkı zaten kendin anlrdın böylede manasız yorumalr yapmazdın . iOS az sistem ister evet ve başka yazılardada belirriğim gibi kompakttır , android gibi geçiş ekranı yükleme ekranı yoktur ee bu ne demek demkki az sistemle bile daha hızlı şeyler yapabiliyor bu videolarda açıkça belli Adamlar tüm menüyü açarak hız tesi yapıyorlar ve o 8 çekrdekli 3 gb ramli çok güzel dedikleri telefonlar 15 20 saniye fark yiyor kör değilsen hız farkını görürsün zaten Adamlar 2 kat ram koyuyo yine geçemiyo napıcaz ;) geekbench testinde 5s yine gömüyo m8 e onu napıcaz ;) 2 çekirdekli A7 4 çekirdekli snapdragonu hemde 801 i kafalıyo napıcaz biladerrrr ? ;) Yazı yazın htc ye samsungada 10 çekirdek falan koysunlar belki yakalrlar A7 yi o zaman ;) Bu kadar laftan videodan testten sonra hala konuşucaksan hiçbir yorumum yok iyi günler ;)

    boş konuşuyorsun . kahin misin sen benim ne telefon kullandığımı biliyorsun.saçma konusmalarınla sinir bozmaya calısyorsun konudaki insanlara da laf atıyorsun ixperia muhabbeti filan adam fikrini belirtmiş kardeş laf salatası yapma.ben 5s kullanıyorum beni içindeki ilgilendirmiyor kullanımdaki performansa bakıyorum ben telefonla uzaya cıkmıycam aldım bi tane sağlıklı kullanayım dedim uzun sure bu yüzden apple tercih ettim . suanda bi bok üstünlüğü yok 5s in baska telefonlarla kıyaslamıyorum bak z2 s5 lg g3 demiyorum . android gibi olmayan tek telefon m8 o kadar stabil o kadar rahat calısan tek telefon. en az iphone kadar . simdi saçma sapan fanlık yapmayı birakın.millete de sarma .

    Aynen adam htc kullanmamışır hayatında bol keseden sallıyor :D

    Ne HTC'si hocam, konunun açıldığı bölüme baksana Apple - iPhone bölümü. Buradaki en bol üye Apple'ın elmasına para verip sonra gelip burda ahkam kesen troll'ler. Adam teknolojiden bi haber, araştırma falan desen hak getire anca kulaktan dolma bir kaç birşey öğrenmiş sonunda gidip iPhone almış. Sonrada gelmiş burda Android'e yok Samsung'a yok HTC'e b*k atıyor(lar).

    Yanlış anlaşılmasın ben iPhone-iPad-Mac alanlara kötülemiyorum, teknolojiyi takip ediyosundur araştırmışsındır sonunda Apple'ı seçmişsindir. Ne güzel ama işte bazısı var ki yukarda dediğim gibi; gidiyor, alıyor, internetten biraz okuyor sonra millete Android hakkında ahkam kesiyorlar.




  • SONY XPERIA Z2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc One M8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana göre android telefonlar iphone nun verdiği hissi donanım ve malzeme olarak verebiliyor. sony ve lg yi dış görünüş olarak beğendim ama samsung ve htc görüntü olarak pek hitap etmiyor şu an. özellikle samsung un üst seviye telefonlarını bir elden geçirmesi lazım bence.

    iphone nun 4s deki yanlızlığı geride kaldı biraz. 6 da ne yapar bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 28 Haziran 2014; 17:08:33 >
  • iPhone'm hic olmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony veya HTC
  • İphone moda şekil telefon diyenler 6 ayda bir model çıkaran diğer markalar. Hangisi moda ya da sizlerde mi modayı takip etmeye karar verdiniz? En iyi telefon işinizi gören telefondur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc m8 tabiki.
  • Aklımdan geçen LG G3. Fiyatının düşmesini bekliyorum, şu an çok kazık.
  • Sony alırdım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'in en kaliteli cihazları HTC'den ve Sony'den çıkıyor, şu an Galaxy S3 ihtiyacımı karşıladığı için kullanıyorum ama bir sonraki tercihim büyük ihtimalle Sony ya da HTC olacak. Belki LG de olabilir, bilemiyorum.
  • Sony Xperia Z2
  • Z2, nexus 5, g3
    Dip: 3 gs kullanıyorum bunlardan birini alıcam artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukama -- 28 Haziran 2014; 18:05:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone degilde ios dersek yerini tutmaz android.

    Androidler arasindada sonu derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almazdım herhalde, ios işletim sistemi çok hoşuma gidiyor, android vs hiç ama hiç kullanamıyorum. Rahat kullanım hoşuma gidiyor apple'da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle LG, G3 gibi muhtesem bir telefon cikardiklari icin tesekkur etmek lazim.

    Belki Apple biraz bakarda ibret alir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle HTC alirdim simdi bile dusunuyon telefonu satip One M8 alsammi diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pişmanım
  • Iphone iyi güzelde sınırlı ve sıkıcı, şimdi z1 compact var. Tamam, yazılım sorunları var, birtürlü Sony mükemmel yapamadı. Fakat tek tek yazmıyayım ama cihazın yapabildikleri ve şarjı çok iyi..Iphone dan geçtim, bu şartlar altında Apple a dönmeyi düşünmüyorum..
  • G3 veya M8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.