Şimdi Ara

2si1 'Efil Efil' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Odaklama sorunu mu, dışarıda güneş altında ışıklandırmanın ayarı mı bilemedim ama bu videoda yanlış olan bir şeyler var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta ki 2si1 de geçen haberleri heyecanlı bulmasam da, sondaki videoyu çok beğendim. Teknoloji nereye gidiyor bunun kanıtı, 25-30 yıl içinde herkes de kendisini uçuran iyi kötü bir araç olacak, bu uçan araba olur, uçan kay kay olur, uçan bisiklet olur, uçan at olur, arabadan ucuza satılan kompact uçaklar olur, insan taşıyan dron olur, vs. Yani, Allah ömür verirse, eninde sonunda bizi uçuracak, uygun fiyatlı aletler, bir gün hepimizde olur diyorum.

    Asıl tartışmamız gereken nokta, Türkiye bu teknolojik gelişimlerin ve bu tekno pazarın neresinde, bir gün de Türkiye den böyle bir cihaz üretildi haberi çıksın. Mesela, içten yanmalı motor dönemini kaçırdık veya yapmamızı engellediler ve neticesinde yerli otomobilimiz olmadı, olamadı.

    Peki ya, başta elektrik olmak üzere, alternatif enerji ile çalışan araçların dönemini de kaçırırsak, millet olarak ne yapacağız. Çocuklarımız, torunlarımız yerli malı elektrikli araçlar kullanamayacak mı? Bir asırdır olduğu gibi başka milletlerin ürünlerini mi kullanacağız? Türkiye nereye gidiyor? Türkiye' yi acilen, bilime dört elle sarılan ve her alanda yerli malı tasarlayıp, yerli malı üreten sanayi devrimi yapacak, oluşumların yönetmesi gerekiyor. Türkiye şuan, bilimden ve yerli malı üretiminden çok uzak ve git gide de uzaklaştırılıyor. Milenyum devrine girdiğimizden, yani 2000 den bu yana kasıtlı olarak bilimden ve yerli malından, vatandaş soğutuluyor.

    Aha buraya yazıyorum, dediydi dersiniz;
    Türkiye alternatif enerjili (elektrik, hidrojen, güneş, vs) araçlar dönemini de kaçıracak, şuan elektrikli araçlar gelişim aşamasını tamamlamak üzere ama Türkiye de tık yok, elektrikli araçları da ithal edip, döviz çıkışı yapıp alacağız ve Türkiye ekonomisi daha da beter olacak, Türkiye yaşadığı buhranlar sonucu, yavaş yavaş benliğini kaybedip, yavaş yavaş dünya haritasından silinecek, çünkü Türkiyeyi yönetenler bilime değer vermiyor, sonucunda yerli tasarım yerli malı üretemiyoruz, satamıyoruz, marka yapamıyoruz.

    Türkiye, "yerli tasarım yerli malı" üretmeye başlamadığı sürece kurtuluşa eremeyecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 28 Haziran 2014; 10:50:41 >




  • Talha twitch te en çok izlenen 20 oyun listesinin hepsini tek tek sayamayacağız tabii dedi ama en az 15 tanesini saydı ya la
  • Twitch'te lol,dayz izliyorum genelde. Özellikle dayz yayınları çok iyi oluyor.

  • Dice hikaye okumayi sever, bad company ps3'de cilgin gibi oynaniyordu. serverlar genelde dolardi ve cok nadiren lag vb sorunlarla karsilasiyorduk. eee daha ne olsun.

    bu arada crytek turk firmasi. turklerin firmasi v.s degil hocam yerli kardesler almanyada egitim almis almanya da sermaye bulmus almanyadaki programcilarla calisiyor. saolsunlar turkce seslendirmeyi oyunlarina koyuyorlar ama turkiyenin, turk sermayesinin, turkiyenin egitim sisteminin urunu degiller. (amma uzattim)

  • Göz açıp kapayıncaya kadar bitti.
  • subliminal samsung reklamı ? :D :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X

    Göz açıp kapayıncaya kadar bitti.

    Ttnet kullanin 3 saatte zor bitirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matmuhendisi


    quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X

    Göz açıp kapayıncaya kadar bitti.

    Ttnet kullanin 3 saatte zor bitirdim

    TTNET kullanıyorum.Çok şükür 1 yıldır fiber internete geçeli ne en ufak kesik var,nede hız sıkıntısı.Kotada olmasa tam olacak ama bundan önce 2 yıl ADSL kullandım.. o günleri hatırlamak dahi istemiyorum 1 ay kopma sorunu olurmu demeyin,olur.




  • Otobüste bile efil efil, güzel programdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kpss haberinde kahka attım
  • Diablo 3 hem oynuyorum hem izliyorum.

  • Emeği Geçen Herkese Teşekkürler , Keyifle İzledim.
  • Oh ne ala çatıya oturmuşlar rahat rahat video çekip para kazanıyorlar ülkenin başbakanı canla başla çalışıyor bunun yanında haftada bilmem kaç adette suikast girişimi atlatıyor bu beyfendilerde oturdukları yerden adama laf atıyor, size karşı bu tip şeyler olsa o çatıda rahat oturabilirmiydiniz, yok metroya binsinmiş, siyaset programımı yapıyorsunuz teknolojimi belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 28 Haziran 2014; 20:00:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FalloutNV

    Oh ne ala çatıya oturmuşlar rahat rahat video çekip para kazanıyorlar ülkenin başbakanı canla başla çalışıyor bunun yanında haftada bilmem kaç adette suikast girişimi atlatıyor bu beyfendilerde oturdukları yerden adama laf atıyor, size karşı bu tip şeyler olsa o çatıda rahat oturabilirmiydiniz, yok metroya binsinmiş, siyaset programımı yapıyorsunuz teknolojimi belli değil.

    suikast girişimi ahaha slfkgsdfkglksdfh kafan güzelmiş güle güle kullan
  • uçan tahtalar güzel bir gösteriydi
  • vıdeonun sonuna olmasada altına guzel bır vıdeo da bndenhttp://www.youtube.com/watch?v=t2eBMuL0C2o

  • Bu hafta biraz gec kaldim, ancak izleyebildim. Elinize saglik cok guzeldi yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyifli bir 2si1 daha.

    President for Mesut Reyiz.
  • Talha reyiz BF Hardline konusunda sana aynen katılıyorum 15-20$ dlc yi 60$ yeni oyun diye ittirmeye çalışıyorlar

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.