Şimdi Ara

Tasarruf Ampul Kapalıyken Aniden Yanıp Sönüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lambayı 2 gün önce değiştirdim. Yeni taktığım tasarruf ampul anahtar kapalı olduğu halde hızlıca şimşek gibi yanıp sönüyor. Sebebi ne olabilir ?



  • Elektrikten anlayan birisine anahtar i ve lambana gelen kablolari kontrol ettir. Ampulde sorun olmaz tesisatta ufak bi sorundan kaynaklaniyrdur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizin odanın birinde de böyle oluyordu şimdi yapmıyor. Nedeni nedir acaba? Koridordaki de sürekli belli belirsiz duyulacak şekilde çıt çıt ses yapıyor, ampul markası Osram. Kullandığım ledlerde böyle bir durum görmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egenin_efesi

    Bizin odanın birinde de böyle oluyordu şimdi yapmıyor. Nedeni nedir acaba? Koridordaki de sürekli belli belirsiz duyulacak şekilde çıt çıt ses yapıyor, ampul markası Osram. Kullandığım ledlerde böyle bir durum görmedim.

    Ah bi bilsem önceden hiç olmazdı böyle bi sorun.
  • Lambayı açıp kapatan anahtar ışıklı anahtarsa yani lambayı kapattığınızda anahtarda ışık yanıyorsa tasarruflu ampulün bu tepkiyi vermesi normaldir. Aynı şey vavien anahtar sistemindede olur. Ya ampulü klasik ampul ile değiştirin Yada anahtarı normal anahtar ile değiştirin.

    Bir ihtimal anahtar faz hattını değilde nötr hattını kesiyordur ki bu çok büyük bir hatadır. Buna elektrik hakkında bilgili birinin müdahalesi gerekir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 29 Haziran 2014; 10:55:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.