Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2015'ten Yeni Nesil İlk Görseller (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pes yeni nesilde kredisi yok 14 zaten çok kötüydü 13 oynuyordu millet busene sağlam çıkacaktır işallah yanitmaz beni bu resimlerle bişey söylemek zor yeni nesilde grafiklerde iyi olması lazim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Kurt.<br><br>Eğer Fifa'ya benzetilip simülasyona kayarsa bir daha kesinlikle almayacağım oyundur. Oyun oynuyoruz ulan oyun! günümüzün 10 saatini konsol başında geçiren liseli ergen değiliz ki. İşimiz gücümüz var arta kalan zamanlarda da girip 3-5 maç atıp çıkıyoruz. Oyun dediğin oyun gibi olur, 823272 saatte top kontrolü yapıp topu ayağıma alacaksam gider halısahada harbisini yaşarım.</blockquote><br><br>Len yeterince Arcade oyun yok mu ? Bi bitmediniz.. Çoluk çocuk oynuyor seviyor Arcade'i. Bıktık Arcade'den be.


    helal ! Bunlara 10 sene pes 2013 koy önlerine gıkları çıkmaz.Bide sürekli aynı muhabbet halısahaya gidermişmiş demekki o kadar gerçekçi bi oyunki Fifa beceremiyolar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kurt.

    Eğer Fifa'ya benzetilip simülasyona kayarsa bir daha kesinlikle almayacağım oyundur. Oyun oynuyoruz ulan oyun! günümüzün 10 saatini konsol başında geçiren liseli ergen değiliz ki. İşimiz gücümüz var arta kalan zamanlarda da girip 3-5 maç atıp çıkıyoruz. Oyun dediğin oyun gibi olur, 823272 saatte top kontrolü yapıp topu ayağıma alacaksam gider halısahada harbisini yaşarım.

    Bi yerdr haklisin. Mesela FIFA 13 cok guzel bir oyun. Hem top kontrolu bakimindan hem de zevk bakimindan.

    FIFA14 te Lob Pass dan baska birsey yapilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: porsux

    - sahaya seyirci girsin<br>- hakem yanlış karar verebilsin ve itiraz etme hakkımız olsun<br>- teknik direktörler lisanslı olsun arada bir yedek kulübesini falan göstersin<br>- seyirciler canlı olsun meşale yaksınlar hatta derbilerde arada bir sahaya meşale atsınlar maç tatil olabilsin<br>-kar yağmur olsun ama mesela ilk başta yağmur yağmasın ikinci yarı başlasın gibi yada kar ilk baş hafif yağsın sonrada çok hızlanıp saha bembeyaz olabilsin. maça ara verilip karların temizlenme işlemi yapılabilsin top kırmızı olabilsin<br>-kendimizi yere atıp hakemi aldatmaya yönelik hareket yapabilelim<br>- gol sevinçleri kesinlikle CGI olsun<br>-top kontrolü ve fizikler yeni nesile yakışır olsun aynı şekilde animasyonlarda<br>- lütfen lisans sorunu çözülsün<br>- Türkiye ligi olsun

    Seni daha gelişmiş bir gezegene alalım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • artık beklenen çıkışı yapsın lütfen bu seneyi futbolsuz geçirdim pes rezalet fifa desen çocukluktan beri alışamadım
  • yapay zekaya onem versınler bıraz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.