Şimdi Ara

Golden yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta yeni bir golden yavru köpeği sahiplendim yaklaşık 3.5 4 aylık ve bir haftadır benimle yaşıyor daha önceki sahibinde kalıyordu ve ben sahiplendim ve kuru mamayla besliyorum sabah ve akşam veriyorum maması ve sadece sabah yediğinde mamayı yiyor ve olduğu gibi geri çıkartıyor kusuyor acaba bunun sebebi nedir bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ?



  • Başka marka mama denediniz mi? Birde önceden iyi bakılmamış, aç kalmış, gereğinden az yemek verilmiş köpekler yada başka köpeklerle ortak bir yaşam alanında yaşamış köpekler çok hızlı bir şekilde yiyor, iyi çiğneyemediğinden dolayıda çıkarabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chum lee

    Başka marka mama denediniz mi? Birde önceden iyi bakılmamış, aç kalmış, gereğinden az yemek verilmiş köpekler yada başka köpeklerle ortak bir yaşam alanında yaşamış köpekler çok hızlı bir şekilde yiyor, iyi çiğneyemediğinden dolayıda çıkarabiliyor.

    hımm aşırı hızlı yemek yiyor yutuyor gibi sanki dediğiniz şeylerden dolayı olabilir heralde mama markasını değiştirdim ama şuan maşallah öle bir sıkıntı yok 4-5 günden beri mamadada sıkıntı olabilirdi heralde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.