Şimdi Ara

Cod MW2 Ghost Ölmedi !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili Forum Takipçileri Biliyorum şu anda bi bitmediniz ya diyeceksiniz ama gerçekten ghostun ölmediğine dayir kanıtlarım var bu kanıtlar herkesçe söylenmiştir neyse başlayalım,

    Bildiğiniz Gibi Loose End Bölümünde Ghost Ve Roach Ölüyor Yada Sadece Öyle Sanıyoruz Neden Diyecekseniz 1. Kanıtım (Herkes Bilir)Loose End bölümünün başında bu ateş geçirmeyen kıyafetleri giymek zorundamıyız demiştir 2.Kanıtım Bildiğiniz Gibi Sheperd Ghostu ve Roach I vuruyor Tam Ghostu Yakmak İçin Yere Atarken Ghostun Nereden Vurulduğu gözüküyor Tam Karnının Yanındaki Bir Bölgeden vurulyor belkide o sırada kurşun onun koluyla karnı arasındaki bir yere gelmiştir neyse onuda geçelim bazılarınız diyecektir o yaktıklarında sadece gövdesinde o zırh vardı diye tabiki haklısınız belki bacagı kolu yüzü her tarafı yanmış olabilir yanı sizede hak veriyorum tekrar diyeceksiniz o kadar yakın bir mesafeden vurduklarında kurtulma oranı çok az diye sizde haklısınız ama. üzerinden kurşun geçirmez yelekte var yani bir düşünün MW3'de hiç Ghost'u Göremedik acaba 2 Yıl yada diğer yıllarda MW4 Çıkarmı Derseniz ki Advanced Warfare da duyruldu bence çıkmıyacak. Çünkü MW4 için Yeni Bir Karakter Ve Yeni Bir seneryo Yaratmaları Gerekecek Belkide ne dersiniz MW4 Çıkarsa Hep Ghost u bulmak üzerine yapılacak bir oyun olur siz ne dersiniz belkide ghost ölmedi ve yaklaşık 1 2 yıl sonra MW4 Çıkarmı Sizin Cevaplarınızı Bekliyorum (KAFAM ALLAK BULLAK OLDU YARDIM EDİN)







  • kalof oynamı kalof
  • Gerçeğe yönelik bir seneryo gibiymiş gibi düşünürsek, hangi insan evladı, öldürdüğü kişinin(biz) ölürken, palavradan başka arkadaşını, sırf biz ölürken tahtalıköye "bak bu arkadaş bizdendi, şehit oldu hakiki adamdı," mantığıyla düşündürmek için bu kadar kasar?Ölüyorsa hatta ben şerefsizdim sizi gammazladım şimdi de bunun acısıyla öl diye aslında zihinselce acı cektirerek öldürür hatta. Yoksa Shephard Deadpool mu yoksa bizim mi haberimiz yok, Roach'ın oyuncu olduğunu biliyor ve 4. duvarı yıkabiliyor? COD'un seneryolarına şapka çıkarırım, ama bence öyle bir durum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.