Şimdi Ara

Dell Inspiron 7537 S51W81C Almayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir konu actım ve bana bu bilgisayarı önerdiler Dell Inspiron 7537 S51W81C sizce nasıldır teknik özelliklerden pek anlamam.
    Bana lazım olan özellikler Gta 4 tür oyunları rahatça oynayabileyim yani bir tür oyun bilgisayarı olarak kullanmayı düşünüyorum beni fazla sıkıntıya düşürmesin oyunlar konusunda. Canavar gibide çalışsın demiyorum ancak ihtiyaclarımı karşılasın ortalama 2 yıl kullancam elimde kalmaz umarım. Varsa tecrubeniz yada anlarım diyorsanız lütfen fikirlerinizi iletin Artılarını eksilerini bekliyorum sizden :))

    Buyrun Link:http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s51w81c-notebook



  • hocam aynı ürün ile bende ilgileniyorum ama hakkında fazla bilgiye sahip değilim, bildiğim kadarıyla u serisi işlemci olduğundan dolayı güç tüketimi az oluyor, bundan dolayı ısınma da fazla olmuyor bilgisayar da, ama diğer seri işlemcilerde bulduğun performansı bulamıyorsun diye biliyorum, ürünün tasarımı felan gayet şık bende almayı düşünüyorum daha detaylı bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olabilirse bende sevinirim
  • o kısmını tam bende bilmiyorum hocam işte, bazı 3. nesil işlemcilerin değerleri bile 4. nesilden yüksek çıkabiliyor cpuboss.com sitesinden işlemci kıyaslamalarına bakabilirsiniz. Bir de bugün vatan da satıcının söylediğine göre dell türkiye piyasasından çekildi abi alırsan da elinde kalır dedi ne kadar doğru bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.