Şimdi Ara

Bu durumda siz ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akşam üstü babamla birlikte bisiklet binmek için çıktık. Yaşadığımız yer 25-30 bin nüfuslu küçük bir ilçe olduğu için bu olanağımız çok şükür var. Yalnız bugün başımıza gelen olay beni epey düşündürdü. Bir gidiş bir geliş yolda, ters şeridin dış kenar çizgisinden gidiyorduk arkamızdan araba gelirse çarpmasın karşıdan araç gelirse görürüz en azından diye. 1 km ilerledikten sonra arkamı dönüp baktığımda renault marka bir araç tırı sollamaya çıkmıştı babama seslenemeden daha (babamla arka arkaya gidiyoruz) symbolün beni teğet geçip aynasının babamın beline çarpıp dengesini bozduktan sonra yola düşürdüğünü gördüm. Babam yere düşünce adam hiç hız kesmeden yoluna devam etti. Neyseki arkasından başka bir araç gelmiyordu yoksa arabanın altında kalması muhtemeldi çünkü dengesi bozulunca bahçe tarafına değil yol tarafına düştü. Allaha şükür sadece dizi biraz soyulmuş kanama vardı biraz. Sağlık ocağına gidip pansuman yaptırdı, kırık çıkık yokmuş. Karakola gidip ifade verdik, şikayetçi olduk ki babam bu ilçede 10 yıl polislik yaptı şu an emekli. Orada mobese kameraları varmış ama polisler pek ilgilenecek gibi durmuyordu biz bakarız deyip yollayacaklardı. Babam çalıştığı dönemden bir arkadaşını çağırdı ifademizi ona verdik, sonra plakanın hatırladığım kısmını söyledim (sondaki rakamlara dikkat edemedim sadece il plaka kodu ve harfleri gördüm) sistemden baktık 2 tane renault çıktı biriai sedan birisi hb idi. Babama çarpan sedandı zaten aracı bulduk adresini tespit ettik. Şimdi siz bizim yerimizde olsanız ne yaparsınız? Insan bir durur özür diler, hastanelik bir şey var mı diye bakar. Düşerken kafasını asfalta da çarpabilirdi babam. Bu olayda bizim yerimizde olsanız ve şoför yerinde olsanız ayrı ayrı ne yapardınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Valla adama ulaşmışsınız geriye kalan tek şey adamın münasıp yerinden kan almak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetci olun, acımayın.
  • kaçtığı için cezalandırılmasını sağlardım. ama kesin o olduğundan emin misin? adam ben değildim dediğinde elinde bir şeyler olması gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia

    Valla adama ulaşmışsınız geriye kalan tek şey adamın münasıp yerinden kan almak

    Hocam öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir laf var. Bir anlık kızgınlıkla babam bir şey yapmak istemiyor. Zaten şikayetçi de olduk. Karakoldaki tanıdığımıza sordum yakalanırsa ne ceza alır diye. Ilk suçuysa ceza alsa bile 5 yıl erteleme alır dedi o süre içinde başka bir suç işlemezse ceza almaz dedi. Ceza almaz ise durum farklı olabilir tabiki. Peki şoför olsanız siz nasıl bir tutum izlerdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: disasterx

    Şikayetci olun, acımayın.

    Ikimizde ifade verdik babam şikayetçi olacağını söyledi zaten. Ama buranın polislerine kalırsa işimiz daha çok beklememiz gerekir gibi gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlatwaX

    kaçtığı için cezalandırılmasını sağlardım. ama kesin o olduğundan emin misin? adam ben değildim dediğinde elinde bir şeyler olması gerek.

    Mobese kamerası var dedi babam ama polislerin pek ilgileneceğini sanmıyorum. Akaryakıt istasyonunun az ilerisinde oldu çarpma anını görüntülememiştir ama aracı görmüştür mutlaka tabi istasyonda kamera varsa. Dediğim gibi son rakamları göremedim ama il kodu ile orta kısmı gördüm trafik kayıtlarında da 2 araç çıktı birisi hb birisi sedan. Babama çarpan zaten sedandı yüzde 99 eminiz yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert969 M kullanıcısına yanıt
    görgü şahidi varsa işin kolaylaşabilir. olay yeri civarında esnaf falan var mı? olaya illaki birileri şahit olmuştur?
  • Maalesef hocam her yer tarlaydı. Arkasından giden bir aracı durdurmaya çalıştık ama durmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert969

    Maalesef hocam her yer tarlaydı. Arkasından giden bir aracı durdurmaya çalıştık ama durmadı

    rastgele yaşıyoruz hakkaten
  • 5237. kanun gerekçesiyle dava açın. Denetimli serbestlik stresi yeter ona.
  • O anda aracı kim kullanıyormuş acaba. Belki ehliyetsiz ondan kaçtı normal bi insan evladı dururdu.

    Keşke adli rapor durumdasınız acilde polisler bulmak zorunda kalirdi savcı ifadesini alırdı sürücünün ve alkol testinde sokardi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 20 Haziran 2014; 2:02:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmportant

    5237. kanun gerekçesiyle dava açın. Denetimli serbestlik stresi yeter ona.

    Şikayetimizi yaptık yarın gidip kamera kayıtlarına bakılmış mı diye bakıcaz. Adamın ev adresine de polis göndermişti babam evin oralarda araç park halinde duruyor mu diye akşam saatlerinde yoktu yarın bir daha bakılabilir belki. Aracın aynası kırılmış olabilir ya da kapısında çizik olabilir bisikletin sürtmüş olması muhtemel. Arabayı buradan da tanıyabiliriz diye düşündük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçta çocuk ve kadında vardı ehliyetsiz ailesinin canını taşıyacağı aklımıza gelmedi ama bu da olabilir. Bir ekip arabası bile yollamadılar, 2-3 km bisiklet sürerek gittik karakola zaten ilçede taksi bulmak çok zor baya küçük bir yer. Kendi çabalarımız ve tanıdıklarımız olmasa adamın bulunacağından da şüpheliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkollü falan olmasın hocam? Şikayetçi olursanız, belalı tip falandır. Evinize, ailenize zarar vermesin dikkat edin! Sizin kaybedecek çok şeyiniz var ama o adamın olmayabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adresine gidip eşşek sudan gelinceye kadar dövsen haklısın.

    yine de yasal yollarla hakkını aaman en mantıklısı.
  • Araci bulup incelettirip bilirkisi raporuyla sikayetci olabilirsiniz.Diger turlu isiniz zor,adam ben yapmadim arabayi cocuklar cizmistir vs. der siyrilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam şükür ki babanıza çok bir şey olmamış. Yapılacak şey belli esasen bi temiz dayaktır böylelerinin hakkı ama boşverin vicdansızla kendinizi bir tutmayın hakkınızı hukuki yollardan arayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun şikayetçi olmasaydınız insanlara kötülük etmiş olurdunuz. hadi bir kaza olmuş insan inip iyi olup olmadığınızı sorar ve özür diler. tekrar geçmiş olsun.
  • Adresine gidip dövseniz adam haklı olur.

    Savcılığa cinayete teşebbüsten dava açın derim.Babanın eski polis olduğunu da belirtin kasıtlı yapmış olabilir değin artık o düşünsün.

    Sonra sizi görüp yardıma gelen biri varsa tanıdık şahit yazdırın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.