Şimdi Ara

Bölümümün durumu kötüye gidiyor ve okuldan memnun değilim bırakmalı mıyım? (3 yıldır buradaym)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kocaeli üniversitesi sivil havacılık yüksek okulunda uçak elektirik elektronik bakım okuyorum 2. sınıfım ve hazırlık okudum 3 yılımı verdim. 2 yılım daha var. Biz 4-5 yılımızı okula veriyoruz. THY - İŞKUR anlasmalı bi 4 ay süren bir kursla bizim yerimize elaman alıyorlar. Son yapılan denetlemeden sonra hocalarımızın yetersizliginden dolayı lisans almamız için gereken tecrübe süresi 3 yıla cıktı. 5 yıl okul + 3 yıl sonra lisansımı alıp adam akıllı maaş almaya baslayacagım. Cok değil mi ? Vizeler finaller haric daha önce muaf oldugumuz modül sınavlarına artık eskisehirde girmek zorundayım vs. Kampüsümüz berbat bi yerde ve sınıf arkadaslarımla aram cok iyi değil. Okulu bırakmak için cok sebebim var aslında ama 92 dogumluyum okulu bırakmak için cok geç oldugunu düşünüyorum.
    Ama bırakıp tekrar sınava girsem daha iyi bir bölüm kazanabilecegime inanıyorum. Bırakmasamda iş imkanım var. Cok kararsızım anlayacagınız. 21 yas bırakmak için gecmi sizce ? ve 3 yılımı verdim. bi tavsiyenizi alabilir miyim?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shawna

    Kocaeli üniversitesi sivil havacılık yüksek okulunda uçak elektirik elektronik bakım okuyorum 2. sınıfım ve hazırlık okudum 3 yılımı verdim. 2 yılım daha var. Biz 4-5 yılımızı okula veriyoruz. THY - İŞKUR anlasmalı bi 4 ay süren bir kursla bizim yerimize elaman alıyorlar. Son yapılan denetlemeden sonra hocalarımızın yetersizliginden dolayı lisans almamız için gereken tecrübe süresi 3 yıla cıktı. 5 yıl okul + 3 yıl sonra lisansımı alıp adam akıllı maaş almaya baslayacagım. Cok değil mi ? Vizeler finaller haric daha önce muaf oldugumuz modül sınavlarına artık eskisehirde girmek zorundayım vs. Kampüsümüz berbat bi yerde ve sınıf arkadaslarımla aram cok iyi değil. Okulu bırakmak için cok sebebim var aslında ama 92 dogumluyum okulu bırakmak için cok geç oldugunu düşünüyorum.
    Ama bırakıp tekrar sınava girsem daha iyi bir bölüm kazanabilecegime inanıyorum. Bırakmasamda iş imkanım var. Cok kararsızım anlayacagınız. 21 yas bırakmak için gecmi sizce ? ve 3 yılımı verdim. bi tavsiyenizi alabilir miyim?

    Madem 4 aylık kursa girende o işi yapıyor. Salak mısın devam ediyorsun, herkes işini eğitimini para kazanmak için yapıyor. Mühim olan diploma değil para. Aynı iş aynı para sende diploma var omda yok kinib umrunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.