Şimdi Ara

klasör özellikleri açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar direk konuya geçeyim. bilgisayarıma format attım windows7 ultimate fakat ingilizce versiyondu bu yüzden türkçe dil paketi yükledim sanırım sorun oradan kaynaklı çünkü dil paketi yüklemeden önce sıkıntı yoktu. sorun şu ki hiç bir klasörün özellikleri açılmıyor. sağ tık yapıyorum özelliklere tıklıyorum fakat hiçbir şey açılmıyor. araştırma yaptım ama sorunuma çare bulamadım tekrar format atsam tekrar dil paketi yüklemem gerek yine aynı sorunla karşılaşacağım onun dışında bir çözüm öneriniz varsa söylerseniz sevinirim..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyanoR

    merhaba arkadaşlar direk konuya geçeyim. bilgisayarıma format attım windows7 ultimate fakat ingilizce versiyondu bu yüzden türkçe dil paketi yükledim sanırım sorun oradan kaynaklı çünkü dil paketi yüklemeden önce sıkıntı yoktu. sorun şu ki hiç bir klasörün özellikleri açılmıyor. sağ tık yapıyorum özelliklere tıklıyorum fakat hiçbir şey açılmıyor. araştırma yaptım ama sorunuma çare bulamadım tekrar format atsam tekrar dil paketi yüklemem gerek yine aynı sorunla karşılaşacağım onun dışında bir çözüm öneriniz varsa söylerseniz sevinirim..

    dili ingilizce yapıp deneyin. açılırsa dil paketi bozuk.
  • denedim açıldı ama başka uygun dil paketi bulamadım. dil paketi içinde çok yeri aramıştım uyuşan paketi zor buldum şimdi ne yapmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyanoR

    denedim açıldı ama başka uygun dil paketi bulamadım. dil paketi içinde çok yeri aramıştım uyuşan paketi zor buldum şimdi ne yapmalıyım?

    Oyleyse turkce win7 bul yukle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.