Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
47
Favori
115.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba konu ile alakası yok ama siteyi yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum ve merak ettiğim bir filmi nereye sormam gerektiğini anlayamadım. Yardımcı olur musunuz? yıllar önce bir film izlemiştim. Çocuk arkadaşları ile inatlaşıyordu. Bir borunun üstünden geçerken suya düşüyordu ve başka bir kainat ya da evren gibi bir yere gidiyordu. 4 tane kuyruklu tatlımsı yaratıklar vardı. onlarla birlikte savaşlara katılıyordu. Bu filmi gören duyan bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sapereaude35

    Merhaba konu ile alakası yok ama siteyi yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum ve merak ettiğim bir filmi nereye sormam gerektiğini anlayamadım. Yardımcı olur musunuz? yıllar önce bir film izlemiştim. Çocuk arkadaşları ile inatlaşıyordu. Bir borunun üstünden geçerken suya düşüyordu ve başka bir kainat ya da evren gibi bir yere gidiyordu. 4 tane kuyruklu tatlımsı yaratıklar vardı. onlarla birlikte savaşlara katılıyordu. Bu filmi gören duyan bilen var mı ?

    https://forum.donanimhaber.com/adini-hatirlayamadiginiz-filmleri-buraya-sorunuz--31599917

    Adını hatırlayamadığınız filmleri yukarıda linkini verdiğim konuya yazarak sorabilirsiniz.




  • Senaryo ve yönetmen eksilerine rağmen en iyi Batman bana göre Ben Affleck. Kalıp olarak da çok yakışıyor. Tabi bu kişiye göre değişir. Ya adamlar saçma sapan jokerlerle(Leto) uğraşacaklarına Jim Carrey'i Joker Affleck'i de Batman yapsın süper bir film izleyelim. Yemin ediyorum tadından yenmez.
  • Büyük bir keyifsizlik ile kötü müziklerine, olmayan kurgusuna tekrar katlanıp Justice League'i 2.kez izledim ve hakikaten ekstra kötü bir film olduğuna bir kez daha kanaat getirdim.

    Benim merak ettiğim konu şahsen hakkının yendiğini düşündüğüm, seversiniz sevmezsiniz o ayrı ancak Man of Steel'dan sonraki 2 ana 1 yan filmde prodüksiyon kalitesi neden bu kadar düştü?

    Man of Steel'da Nolan'ın şirketi Syncopy ve Legendary'nin olmasının mı etkisi var bilemiyorum ancak hem filmin çapı daha büyük hissettiriyor hemde efektler oyuncular çok daha iyi evet MoS daha derin bir konusu olmaması sebebiyle eleştirilmişti ancak en azından film kalitesi olarak Justice League'in çok çok önünde.Kripton'daki sahneler, harika müzikler herhangi bir cıvıklık olmaması ancak BvS gibi de kapkara bir film olmaması benim çok hoşuma gidiyor.Bilen birisi neden Syncopy ve Legendary'nin sadece Man of Steel'ı yapıp ve diğer filmleri tamamen Zack ve Warner'a bıraktığını açıklayabilir mi?

    Matt Reeves ne yapar, Affleck sonunda net konusacakmı bunları bilemiyoruz ama bari filmin prodüksiyon kalitesini yukarıda tutsunlar JL gibi heryerinden CGI fırlayan, yüzeysel oyunculuklar kötü müzikler olmasın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Filmin çekimleri 2019’a ertelenmiş, bu da en erken 2020’de vizyona girecek demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin çıkacağını düşünmüyorum büyük ihtimal Shazam ve Aquaman filmlerinden sonra DCEU yavaş yavaş kepenk kapatır.
  • Marvel kıçı kırık Ironman i, captain i efsane yaptı.



    Wb ise koskoca en sevdiğim karakter olan Batman i çöp yapmak için uğraşıyor.



    Düne kadar elinde Amerikan bayrağından bozma Kalkanlı, komik, captain Amerika diye isim mi olur muhahaha diyen kitleye bile kendini sevdirdi.



    İronman ise çizgi romanlari öyle ahım şahım giden bı karakter değildi. Milletin hastası olacağı bı karaktere döndürdüler.



    Elinde Batman in mükemmel geçmişi, zibilyon tane yeteneği. Hem insan olarak hem kahraman olarak ayrı ayrı çeksen bile sana yetecek içeriği olan kahramanı daha ne kadar cöp yapacan.



    Batman i hiç karıştırma. Sadece Bruce Wayne başlıklı bı film çeker. Gene gişelere oynardı o film. Elinde öyle değerli bı karakter var ama bunlar nasıl çöp ederiz diye uğraşıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin konusu ne olacak sıfırdanmı çekilecek yoksa devam niteliği filanmı taşıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    Filmin konusu ne olacak sıfırdanmı çekilecek yoksa devam niteliği filanmı taşıyor

    Bruce'un 20 yıllık bir geçmişi var Gotham'da DCEU'ya göre. Bence geçmiş işlenecektir.

    Ağırdan almaları çok normal çünkü bence fazla sayıda villain olacak. Zaten Harley Quinn, Deathstroke ve Joker kafadan vardır şu an filmde. Penguin, Falcone falan da katabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icefyre -- 25 Mart 2018; 19:1:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Batman'in içine ediyorlar. Zaten Justice League izleyip tamamen soğudum DCEU'dan. Batman karakteri yok yani JL'de. Zaten bundan sonra umurumda değil DCEU. Batman gibi müthiş bir karakter dururken gitsin Batwoman, harley quinn filmi çeksin warner bros. Bu filmlerle hedef kitleyi seçmişler zaten.
  • Yeni gelen söylentilere göre Ben Affleck Batman rolünü bırakmak istemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affleck bıraktı,bırakmadı demekten başka bi şey yok herhalde.Film hakkındaki tek haber.
  • Valla benim artık umudum kalmadı. Batman gibi beyazperdede devasa potansiyeli olan bir karaktere nasıl oluyorda böyle üvey evlat muamelesi yapıyorlar anlamış değilim. MoS'dan sonra Batman'nin solo filmi beyazperdede olmalıydı.

    Bu gidişle en sonunda DC evreninde olduğu gibi aceleden çekelim olayına girip herşeyin içine edecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 15 Mayıs 2018; 15:21:29 >
  • Artık gram merak etmiyorum bu evreni.Aquaman geliyor fragmanı bile izlemem sanırım.

    Yani çok uğraştılar şu ana kadar çok..

    Karakterler olarak altyapı olarak Marvel evreninden daha sağlamlar ama işte...Marvel tur bindirdi bunlara yetmedi 3.turu atıyor DC halen yok Batman yok Superman yok bıyık yok şu yok bu..Abik gubik işler.

    Biri mükemmel Thanos karakteri yapıyor diğeri daha bıyık silemiyor.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Çok geç kaldılar sonrasında ise yetişmek için senaryoyu birbirine soktular. Karmakarışık hiçbirşeyin belli olmadığı bir film ortaya çıktı.

    Marvel solo filmler + Avengers ile çok planlı ilerledi.

    DC'nin yapacağı tekşey; Marvel yürüdü gitti onlara yetişmek yerine kendi işimizi yapacağız demek olmalıydı.

    MoS sonrası bir Batman solo filmi arkasından BvS gelmeliydi sonrasında ise hem solo hemde Justice League olarak ilerlemeliydi. WB birdenbire grubu kurdu ve kimse ne olup bittiğini anlamadı, senaryo yerine oturamadı.
  • DC WB kanserinden kurtulmadıkça DC karakterlerinden bir halt olmaz. Marvel tek atımlık kurşunu kaldığında çıkarttı Iron Man'i. Eğer WB ismi altında sürselerdi şimdiye tarihin tozlu raflarında yerlerini almışlardı.
  • Söylentilere göre Ben Affleck Batman olarak 2 filmlik daha anlaşmak için WB ile görüşüyormuş.
    Eğer doğruysa zaten 1 filmi daha vardı toplam 3 filmde daha Batman olarak görebileceğiz DCEU'da umarım olur.

    Olay yeri
  • Penguin olmaması yerinde olmuş. O değilde şu Batman filmlerinde villain olarak Clayface, Solomon Grundy veya Man-Bat tarzı uçuk ve güçlü düşman görmeyi bir tek ben bekliyorum sanırım. Şunları beyaz perdede Batman ile savaşırken görmeyi çok isterdim.
  • UberkS kullanıcısına yanıt
    Clayface değilde Solomon Grundy yada Man-Bat güzel olur. Nolan'nın evrenin olması mümkün değildi ama yeni Batman filmleri çizgiroman evrenine daha yakın olduğu için belki sonraki filmlerde olabilirler.
  • Michael Keatonun oynadığı batman ve joker gibi kasvetli bir hava verebilseler ne güzel olurdu. Çocukken izlerken bunalıma girerdim fakat yinede izlemekten kendimi alıkoyamazdım.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.