Şimdi Ara

Far Cry 4'den Yepyeni 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • snipeeerr
  • Far Cry 3 Elephant Edition
  • Şu tanıtım videosuna körü körüne razı olup yüksek beklentileri olan hayranların eleştirilerinden rahatsız olanların bu oyuna para verip oynayacağını hiç sanmıyorum. Para verecek olsalar muhakkak karşılığını yani haketmesini isterlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baskanbosnak

    <b> bu oyuna dlc dıyen krolar dlcenın ne oldugunu bılmıyolar dlc paralı ındırılebılır ıcerık demektır ve kucuk boyutlu ekıpman kıyafet yan gorev falandır bu oyun far cry 3 andırıyo olabılır bır cok sey aynı olabılır ama 2senede yapılmış bır oyun far cry2 2008de cıktı far cry3 2012de cıktı yanı 4senede bı oyun yapmışlar yanı 2senelık bı oyun bu kadar olur bence guzel 2sene daha beklemeyı ıstemezdım </b>


    ''DLC gibi'' tabiri Far Cry 3'ten pek farkı olmadığını kastetmek için gayet haklı bir şekilde kullanılmış, sen DLC'yi küçük ekipmanla sınırlandırıyorsun demek ki fil cüssesi işin içine girince büyük ekipman oluyor ve DLC sınıfından ayrılıyor demek ki, ayrıca aptal yapay zeka arasında arcade ruhunun yeniden canlandırılmak istenmesi hoşuna gidiyor demekki ama senin hoşuna giden şey benim oyundan soğumama neden oldu.




  • Birde bu ara her oyuna Dlc diyen çok bilmiş oyun konusunda yurtdışı masterli tipler çıktı !
  • Farcry 3 Rambo çakmasıydı bu da öyle olmuş. Aşırı sıkıcı overrated bir oyun.
  • Sitemizde nede çok oyun profu varmis ! Neymiş efendim DLC mis çok komiksiniz su oyunlari kotuleyen tiplerden tiksinti geldi artik ben Hardline nida bunuda heyacanla bekliyorum incelemeler umrumda değil.
  • Far Cry 3 : Blood Dragon'da Dragonlar , Far Cry 4 de Filler.
  • bu oyun bence far cry 3 ek paketi gibi durmuyor fakat çok belli takedownlar far cry 3 ten alınma hatta ses efekti bile aynı fakat oyun yeni harita farkındaysanız ilk videoda çok farklı dağlıklar uçurumlar bizi bekliyor olacak, yeni hikaye olucak yeni karakter ve bir çok ek şeyler animasyonlardan araçlara kadar ... Far cry sevenlerin begenecekleri şekilde olmuş ben begendim umarım ubisoft bunu batırmaz yeni bir EA dogmasını kimse istemiyor zaten
  • Yahu tabiki Far Cry 3'e benzeyecek ne bekliyordunuz ki? Konsept aynı ne bekliyordunuz yani? 2 yılda ne olacaktı? Yeni harita, yeni hikaye, yeni karakterler, yeni ekipmanlar, yeni silahlar, yeni araçlar. E daha ne?
    Bu oyunda önemli olan görevlerin keyifli olması ve yanında takip etmekten keyif etmekten alacağımız bir hikaye.
    BF Hardline gibi değil yani. O yeni bir konsepti aynı şekilde sundu, tamam o DLC gibi 60 Dolar verilmez ona ama Far Cry 4'de kendinizi boş beklentilere sokmayın Watch Dogs'daki gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Harika olmuş oyun 150 TL hazır çıktığı gibi alacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Harika olmuş oyun 150 TL hazır çıktığı gibi alacağım.


    he he kasımda çıkcak oyun için hazirandan parayı tamamlayan zeka küpü

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_t

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Xbox One<br><br>Harika olmuş oyun 150 TL hazır çıktığı gibi alacağım.</blockquote><br><br>he he kasımda çıkcak oyun için hazirandan parayı tamamlayan zeka küpü


    Ahahahaha

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nedense beni de heyecanlandırmadı
  • Genel oyun dinamikleri FC3 ile aynı mekanda benzer olunca heyecanladırmaması noraml ama kaliteli bir oyun olacak ama file binmek ve helikopter tek başına yeterli yenilikler değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Son dönemin bilinçsiz kullanıcı yorumları "bu oyun DLC gibi , 3,5 yok 4,5 , her sene oyun geliyor -sanki her çıkanı ilk gün alıp oynuyor-" . DLC'ye meydan okuyanlar DLC olarak çıkmalı diyor hadi DLC olarak çıkartsa yine karşı bir şey beğenmiyor anca eleştiriyor sanki kendi ülkesi yaparmış gibi yaptığını da aşağılıyor . Far Cry 3 çok başarılı bir sistem getirdi ve kullanıcılar bu sistemin devam etmesini istediler sonucunda aynı sistemin gelişmişi ve daha uzun bir versiyonu çıkacak . 2 yıllık bir ara verdiler bazı kullanıcılar takvime bakmasa da sonucunda hikaye anlamında beni heyecanlandırdı . Seri oyunları aslında birbirinin devamıdır o zaman siz her BF , FIFA , AC ,Batman , Dead Island gibi oyunlara DLC diyeceksiniz mantık aynı sadece bir öncekinin üstüne koyan oyunlar bunlar DLC demek tüm seri oyunlarına bir hakarettir , siz bir oyun yapımcısı olsanız oyunculara göstermediğiniz arka planda seslendirmeden çizimlere kadar geçen o emeğin boşa gittiğini düşünürsünüz uzaktan bakmakla olmaz bu iş .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Aslında Far Cry 3'e benzetilmesi bence iyi bir şey,hele ki bir de o oyunun iyi özelliklerini hala korumuşsa üstüne birkaç yenilik ve yeni bir hikaye sunumuyla çok güzel bir oyun olur.Oyun sunumunu ve reklamını gerçekten güzel yapıyor bence ki Watch Dogs'u eleştiren arkadaşlar aynı şeyi bence Far Cry 4'ten beklemeyin.Seri Far Cry 2'nin sıkıcılığını Far Cry 3 ile ciddi anlamda bozdu bence ve bu çizgide giderlerse bu seriyi fazla sapıttırmadan iyi bir noktaya getirirler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pastadanadam

    Yahu tabiki Far Cry 3'e benzeyecek ne bekliyordunuz ki? Konsept aynı ne bekliyordunuz yani? 2 yılda ne olacaktı? Yeni harita, yeni hikaye, yeni karakterler, yeni ekipmanlar, yeni silahlar, yeni araçlar. E daha ne? <br> Bu oyunda önemli olan görevlerin keyifli olması ve yanında takip etmekten keyif etmekten alacağımız bir hikaye. <br> BF Hardline gibi değil yani. O yeni bir konsepti aynı şekilde sundu, tamam o DLC gibi 60 Dolar verilmez ona ama Far Cry 4'de kendinizi boş beklentilere sokmayın Watch Dogs'daki gibi.


    hardline da da yeni harita.yeni karakterler,yeni ekipmanlar,yeni silahlar,yeni araçlar var.neden o oyun bir dlc de bu değil.çünkü hardline battlefield 4'ün ne 4'ü bf 3'ün makyajlanmış hali.bu oyunda da aynı hikaye.2 yılda ne yapsın diyorsun da adam gibi bekleyip üç yılda bir çıkarsınlar.o vakit cod'un her oyunu bir şaheser çünkü adamlar her yıl çıkarıyor ne yapsınlar.eğer siz bu mantıkla bakarsanız adamlar her yıl far cry çıkartırlar.bu oyun bildiğin dlc.bf vietnam dlc'si gibi ama dlc.birde yapay zeka evlere şenlik
    bu arada oyun konsolda ultra high çalışacamış.haberin linki aşağıda.yalnız bir türk haber sitesinden öğrendim.
    http://leadergamer.com.tr/far-cry-4un-yeni-nesil-konsol-grafikleri-pcdeki-ultra-ayarlar-olacak-59678.html

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Tabi ki heyecanlandırmaz. Çünkü €A gibi süslü püslü reklamlara ihtiyacı var bu oyununda. Eh en azından güvenilir bir firma yapıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmi524

    Tabi ki heyecanlandırmaz. Çünkü €A gibi süslü püslü reklamlara ihtiyacı var bu oyununda. Eh en azından güvenilir bir firma yapıyor.


    dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.