Şimdi Ara

Motorola Moto G Parti Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Forumda Motorola Moto G hakkında kronik sorunlar ortaya çıktığı tartışılıyor şu son 2 - 3 gündür. Ben de telefon arıyordum forumda sırf bu konu üzerinde durdum. Telefon çıktığından beri 1 büyük güncelleme almış. İlk çıktığında 4.3 olan moto g sonradan 4.4.2 ye yükseltilmiş.
    4.3 ile çıkan telefonlarda arkadaki motorola simgesi mat koyu ve soluk bir M harfi taşırken , aldığınızda içinden 4.4.2 çıkan cihazın ( 2.parti cihaz ) arka kapağındaki M harfi gümüşümsü parlak bir yapıya sahip. Ayrıca arka kapakta bir değişiklik daha var. 4.4.2 ile gelen telefonlarda malzeme kalitesi daha da artırılmış. Elden kaymıyor. ( önceki de kaymıyordu ama eğer aynı anda ikisini de karşılaştırırsanız anlarsınız farkı)
    Sonra gelelim Wi-Fi sorununa. Biliyorsunuz ki Moto G'nin kronik sorunlarından biri de elinizi telefonun ön kamerasının olduğu yere koyunca Wi-Fi çekim gücü şiddetle azalıyor ve bazen çekmez duruma geliyordu. Ama elinizi oradan çekince tekrar düzgün çekmeye devam ediyor. 4.4.2 ile gelen 2.parti telefonda bu sorun %80 giderilmiş. Elinizi bastırdığınızda bile en fazla 1 diş düşüyor.
    Moto G'nin bir diğer sorunu da karşı tarafa ses gitmemesi. Bu durum 4.3 ile gelen telefonlarda mikrosim e geçerken mikrosim kart satın almayıp kestiren arkadaşların başına geliyor sadece. 2. parti Moto G 'de ise kestirilmiş simkart bile kullansanız telefonunuzda herhangi bir konuşma problemi olmuyor.
    Bir diğer sorun ise ölü piksel olayı. Ölü piksel olayı da 1% karşılacağınız bir durum. Bazı 4.3 ile gelen telefonlarda bu sorun oluyor. Ekranın herhangi bir noktasında renk olmadığını farkediyorsunuz. Garantiye gönderirseniz ekranı değiştiriyorlar. 2. parti moto g'de ise henüz böyle bir sorunla karşılaşılmadı. (Tavsiye : cam filmini çıkarıp bakın çünkü cam filmindeki küçük lekeler gözünüzü yanıltabilir )
    Son olarak da en son sesde bozuk ses gelmesi olayı. 4.3 ile gelen 1.parti telefonlarda zil sesi, müzik veya hoparlör açık konuşurken hoparlörden çıkan bozuk ,titrek , cızırtılı ses sorunu 4.4.2 ile gelen 2.parti telefonlarda bulunmamakta.

    Son olarak diyeceğim şu ki telefon 2 parti olarak üretilmiş ve en sağlamı 2.parti(4.4.2 ile gelenler) deniyor.

    Eğer bu tür sorunlarınız varsa telefonunuzda garantiye gönderip ücretsiz yaptırabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concortt -- 20 Haziran 2014; 22:21:42 >







  • Motorola parti mi kurmuş? 1. parti, 2. parti? Bu ne iştir yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • concortt kullanıcısına yanıt
    ben ilk çıktığında aldım hiç bir sorun yok üzerine iki kişiye daha aldırdım mayısta onlarda benim gibi 4.3le gelen cihazlar oldu hiç bir sıkıntı yok bu parti muhabbeti falan hikaye ucuz olsun diye çeşitli sitelerden telefonl alanlarda sorun çıkıyor hep ben ve iki arkadaşım mağazadan aldık sorun yaşamadık
  • Ben de hepsiburada dan aldim bir sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • concortt kullanıcısına yanıt
    Benim telefon 2.parti(4.4.2 ile geldi) 2 adet ölü piksel var ve konuşurken ses gitmeme sorununu da yaşadım. 1.parti veya 2.parti değil teknoloji şans işi bence.
  • tekin30 kullanıcısına yanıt
    Kliksa dan mı satın aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • concortt kullanıcısına yanıt
    Atrixin yerine verdiler.
  • tekin30 kullanıcısına yanıt
    Hmm hepsiburada dan alanlarda sorun gormedim kliksadan sorunlu çıkan çok var

    Yanlış anlamayın markaları yerdigim yok sadece gördüklerimi açıklıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk parti ürünü var fakat bahsetiğiniz sorunlardan hiç biri yok ve 1.ve 2.partinin sadece farkı arka kapak.
  • Bende çok şükür yukaridaki sorunlar yok ancak telefonun ekrani çok fazla şarj yiyor, artık onu da 4.4.3 yamasi ile duzeltirler diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben türkiyedeki ilk parti telefonlardan birini aldım hatta belki ilktir.Yukarıdaki sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım.Telefon kullanımdan kullanıma farklılık gösterir.Bana göre ilk parti ürünler daha sağlam ve su geçirmezlik konusunda daha iyi.Kişisel görüşümdür.Herşeyin ilki güzeldir.
  • Bana kalirsa bu birinci parti ikinci parti olayi tamamen uydurma. Konuyu acan arkadas icin demiyorum ama bu tartismayi baslatanlar icin diyorum. Fabrikada uretilirken gordunuzmu de 1.parti 2.parti diyosunuz. Belki adamlar aynen devam ediyor sadece kapakta bi degisiklik oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugün gidip 4 mağazaya baktım 3 telefonun şarjı yoktu 1 telefonada sadece tasarımına bakmama izin verdiler sadece gold da arka kapaktaki M simgesi gümüştü diğer mağazalarda siyahtı kapak kayganlığına falan pek dikkat etmedim zaten 1-2 dakika inceleyebildim telefonu
  • bugun müzik attım icine ama çalarken arka hoparlorden degil on hoparlorden ses geliyoelr. Nasıl duzeltecegimi bulamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık takınca da aynı problem kulaklıktan degil konusma yapmak icin konulan hoparlörden ses geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatıp açtım düzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan alacağım inşallah yakın zamanda ama şu 1. parti 2. parti saçmalığı nedir? Şu telefonun kapaklarının farklı olmasının sebebi nedir? Motorola'yı arayıp sormak lazım bence, bir cihaz aynı markaysa bence herşeyi aynı olmalı diye düşünüyorum.
  • Kronik sorun olduğunu duymadım.
    Taş gibi telefon,standatlarınız kamera için veya havalı telefon olsun yönünde yüksekse başka telefona bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betimlemenize göre benimkide ilk parti mat m simgesi 4.3 ile açıldı fakat hiç bir problem yok sadece eli tamamen kapatınca 1-2 diş wifi düşüyor üst taraftan.
  • bende alıcam ama 1-2 ay sonra hangi parti ve nerden alayım? internetteki alışverişe güvenmiyorum ve telefon nasıl acaba bahsedermisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.