Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-2015et Hard Disk Uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşalar Merhaba,

    Hp Pavilion Dv6-2015et serisi notebook bilgisayarım açılışta hard disk not exist hatası veriyor, bir kaç siteden araştırdım hard diskin sorunlu olduğunu söylüyorlar.

    Zaten harddiskten de dönerken ses geliyor, sanırım içindeki disk tavana çarpıyor.

    Şimdi harddiskimi değiştireceğim ama internette hangi harddiskin uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz.?

    Aşağıdaki fotoğraflar bozulana hard diskime aittir.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1598897/9c0beed6-6937-475c-948a-6e7dd0ba3b0a.jpg

    Teşekkür ederim.







  • Donanım önerileri kısmı forumun başka bir yerinde, burası teknik detsek kısmı. Diskim arızalandı ne yapabilirim demiş olsanız burada olmanhız doğal olrudu ancak hangi diski alacağım deyince işler değişiyor.
    Sonrasında diskiniz tavana çarpmaz, böyle bir arıza dünya tarihinde hiç yaşanmamıştır içiniz müsterih olsun. Sonrasında diskiniz sata bir disk notebook için üetilmiş bir adet sata disk alırsanız işinizi görecektir. Kapasite bilgisi sizin kullanım durumunuza göre eseçileiblir. Çok fazla film, program, müzikt gibi dosyalardan arşiv yapıyorsanız 1 -2 TB sade basit bir kullanıcı iseniz 500 -750 GB işiniiz görecektir diye tahmin ediyorum. Yinede daha detaylı bilgi isterseniz forumun donanım önerisi kısmından gerekli bilgileri temin edebilirsiniz. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.