Şimdi Ara

Yamaha Tricity (125cc - 3 Tekerlekli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
12
Favori
55.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Manisa da yaşıyorum bu motoru almak istiyorum fakat 125 cc oluşu beni biraz düşündürüyor. Şehirler Arası yol yapmıcam. Genelde Manisa İzmir gidicem ( bu yol çok yokuşludur ) yada manisada bulunan spil dağına çıkıcam ve bu motoruda genelde iki kişi binicem. Sorum şu Bu motora 2 kişi bindiğimizde rampadaki gidişi performansı nasıl olur. Çok bayarmı hızı ne olur ?? Özellikle savrotin nickli arkadaşım manisa izmir arası gittiği için izlenimlerini yazarsa cok memnun olurum
  • seccckin S kullanıcısına yanıt
    Hocam kullananlar cevabı yazar. 2 kişi o yokuşlarda canının pek yeteceğini sanmıyorum. Kullananlar söyler. Tabi durumunuzu bilmiyorum ama motorda yeniyseniz artçı işine biraz tecrübe kazanana kadar pek girmeyin derim. Gerçi o yokuşta bir de artçı olursa arkada riskli bir hıza çıkmasına da pek imkan yok gibi geliyor bana ama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EaglesWing

    Hocam kullananlar cevabı yazar. 2 kişi o yokuşlarda canının pek yeteceğini sanmıyorum. Kullananlar söyler. Tabi durumunuzu bilmiyorum ama motorda yeniyseniz artçı işine biraz tecrübe kazanana kadar pek girmeyin derim. Gerçi o yokuşta bir de artçı olursa arkada riskli bir hıza çıkmasına da pek imkan yok gibi geliyor bana ama...

    Zonguldağı bilenler bilir,her yer yokuş rampa.Ben iki kişi rahatlıkla çıkıyorum. Şimdilik sorun yok. Şimdilik diyorum çünkü uzun vadede ne olur bilmiyorum. Gerçi uzun ömürlü olur düşüncesiyle yamaha aldık. Gidip çin malı almadık.
  • üçteker Ü kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yapmışsınız. Rampada da iki kişi dahi sıkıntı çıkarmıyorsa daha ne olsun. Harika...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alalı 2 ayı gecı sanırım aracımda olduğu ıcın cok fazla bınemıyorum . 2 ayda anca 260 km yol yaptım .İlk aldığım gun 1 . 115 kılo 2 . 55 kılo olmak kaydı ıle
    2 kışı bındık geldık hıc banamısın demedı alet . Ilk depo 185 km yol yaptım 90 geçmemek kaydı ıle .
    Donusler her alanın dedıgı gıbı yatıp kalkması cok rahat yolundan sasmıyor alet cızgısınde yuruyor.
  • Çok kararsızım bu gunde biri ile konustum kendisinde x max 250 var tricity test etmiş alet gitmiyor rampada 50 60 sı gecmezsın dedi içime dert oldu sürekli video izliyorum ama bakalım konu ile ilgili daha fazla yazan olursa memnun olurum.
  • seccckin S kullanıcısına yanıt
    EĞER FARKLI KATEGORİDEKİ MOTORLARLA KIYASLAMA YAPARSAN SONUCA VARAMAZSIN. TRİCİTY BİR ŞEHİR İÇİ ARACI. X MAX İLE KIYASLAMAK YANLIŞ. EVET 60 I GEÇMEZSİN BELKİ AMA X MAX A GÖRE ÇOK DAHA AZ YAKARSIN. ŞEHİRİÇİNDE NE KADAR HIZ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN. EĞER TRİCİTY İ ŞEHİRDIŞINDA KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORSAN YANLIŞ SEÇİM.
  • dün tricity imin arka tekerine michelin city grip lastik taktım. şimdi yol tutuşu daha iyi oldu. kayma tamamen bitti
  • Ya ben aprilia scarebeo aldım kullanamıyorum. Gaz telini orijinal takmamışlar. Takılı kaldı sonra koptu. Bayağı korktum. Şimdi kullanmaya cesaret edemiyorum. Gaz telini değiştirmeme rağmen. Acaba tricty i kullanmak daha mı kolay olur? Acaba tricty i ayakta tutmak 3 tekerle daha mı kolay?
  • Herkese merhaba. Test motoru olarak elimizde şu an bir Tricity mevcut. GoPro ile istanbul trafiğinde neler yapabildiğini an be an kayıt ediyoruz. Yakındahttp://www.motoetkinlik.com/ adresinde paylaşırız fakat bekleyemeyecekler için şu bilgileri verebilirim:

    (ilk test yazı ve videosu)
    http://www.motoetkinlik.com/dikkat-bagimlilik-yapar-test-yamaha-tricity/
    http://www.youtube.com/watch?v=X8d_86K5O3I

    Yamaha "New Mobility" demiş bu makina için. Gerçekten kullanmaya başladıkça öndeki iki teker size güveni hissettiriyor. Tricity'i kimi test edenler gidonun biraz farklı olduğundan yakınıyor fakat küçük bir tüyo, kontra tekniği kullanarak Tricity'den tam performans alabilirsiniz. Birazdan tricity ile otoyol kenarlarındaki su oluklarından nasıl rahat geçildiğinin videosunu youtube'a ekleyeceğim. Yüklenme işlemi bitince hemen paylaşırım, izlersiniz.

    Ayrıca Maslak Oto Sanayi'deki MotoEtkinlik.com garajında Tricity'yi yakından gelip görebilirsiniz. Haftanın 6 günü buradayız. Gelmeden önce aramak veya ulaşmak isterseniz 0538 528 81 04 (saka)




  • Tricity i beğeniyorum ben de. Motora başlamak için ideal.
  • sakaerkan S kullanıcısına yanıt
    Saka Erkan arkadaşa tşkler. Telefon ile bana dönüp tricity hakkında beni bilgilendirdiği için
  • Fiyatı ne kadar??
  • üzerinde maxxis marka lastik var motoru alan arkadaşlar bu lastiklerlemi kullanıyor acaba?? Bu motoru alırsak lastikleri değişmemiz gerekir mi ?
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Abi ne demek... Daha zaten konuyu kapatmadık. Bir de canlısını görmek lazım Tricity'nin. Toplandığımız zaman çağıracağım sizi de... Görüşmek üzere.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Sanırım 9400 TL
  • seccckin S kullanıcısına yanıt
    Stock lastikleri "aşırı" titiz değilseniz değiştirmeye gerek görmedim ben şahsen.
  • sakaerkan S kullanıcısına yanıt
    Fiyat fena değil.
  • Ben de Marmaris'te yaşıyorum ve buraya çok uygun bir motor olduğunu düşünüyorum. 1-2 ay daha bekleyip 2015'ini almaı düşünüyorum 2015 modeli tahminen ne kadar olur ? Geçen gün burdaki yamaha bayisinde test sürüşü yaptım çok hoşuma gitti plaka dahil anahtar teslim fiyatı 9900TL dediler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.