Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
1
Favori
90.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • R3 stabil olark çalışmıyor boot ekranında takılı kalıyor (turuncu ekranda) denemelerimde sadece bir sefer açıldı oda makine kitlendi ikinci açılışta turuncu ekranda kaldı dersinizki GPRS kullanmam r2 yi kullanmanızı tvsiye ederim
  • benim ki çalışıyor. turuncu ekranda biraz fazla kaldı ama açıldı sorunsuz. hiç kitlenme olmadı. sorunlar gerçekten düzelmiş. hesap makinesi ve welcomecenter.exe çalışıyor. wireless çalışıyor. gprs i test etmedim. ben memnunum gayet güzel
  • arkadaşlar bu wm 6 yı nasıl kurucaz.ben r3 olanı indirdim. bin dosyası var.yoksa ilk önce r2 yimi kurucaz.kuran varsa anlatabilirmi tam olarak.
  • öncelikle R3'ü kurma. muratalt'ın bahsettiği sorunlar bende de olmaya başladı. turuncu ekranda donmalar yaşıyorum.

    kurulum için bin dosyasının hafıza kartının içine at (ana dizine). reset ve kapama tuşuna aynı anda basılı tut. sonra üstteki kapama tuşunu bırak. 5sn kadar daha reset tuşuna basılı tut ve bırak. siyah bir ekran belirecek ve USB downloader gibi birşeyler yazıcak. kurulum tamamladıktan sonra turuncu ekrana dönmüş olacak.
  • ETEN M600+ WM6.1 R4
    USB DOWNLOADER
    yıldızlı çıkan yerleri biliyorsunuz :)
    arkadaş yeni versiyonunu çıkarmış sorun yok bunda dragon387 arkadaşımızın R2için yapmış olduğu yükleme kılavuzu aynısı r4 içinde gecerlidir kendisine teşekkürler buradan
    Yükleme işlemi :
    1. Sdkart ı FAT (Varsayılan) olarak formatlıyoruz. (FAT32 değil FAT 32 problem çıkarıyor)
    2. Sdkartın içine rar dosyasının içinden çıkan m600p_WM6.1kE_R2.bin dosyasını kopyalıyoruz.
    3.M600-update-tool u indirip içindeki USBDLUpdate_Console.exe dosyasısını Sdkarta kopyalıyoruz. Yani kartımızda .bin dosya ve USBDLUpdate_Console.exe dosyası olacak..
    4. Cihazın power ve reset tuşlarına aynı anda basılır, sonra hemen hızlıca powerden cekilir., Reset tusu 5-10 Sn kadar Basılı Turulur sonra bırakılır. (Bu işlem biraz uğraştırdı beni şahsen 3-5 denemede ancak yapabildim)
    5. Bu adımlar doğru yapıldığı zaman cihaz bootloder modda açılıyor ve yüklemeye başlıyor. Siyah ekran yükleme bölümü yaklaşık 7-8 dk sürüyor. Daha sonra cihaz açılıyor ve PRIE_OEM.CAB dosyasını yüklemeye başlıyor. Bu işlemde problem yoksa cihaz WM6,1 olarak açılıyor
    6. Eğer PRIE_OEM.CAB dosyası yükeleme işlemi fazla uzarsa cihazı resetleyin ,
    Bu rom un üzerine Mobilvizyonun Tükçe dil paketi yüklenince cihaz açılmıyor. Türkçe dil paketini yüklemeyin.




  • R4 kozhura edition kurdum.tüm özellikler sorunsuz çalışıyor.gprs ayarları için ultravizyonun ayarlarını kullanın.wifi takılma yaparsa resetleyin düzeliyor.msn si yok en büyük eksiklikti.bulamayanlar için uzun süre aradıktan sonra mobile 6.1 e yüklenebilecek bi windows live messenger buldum sorunsuz çalışıyor rapide yükledimlink aşağıda.mobile 6.1 kozhura edition r4 kurmanızı öneriyorum çünkü makinenin hzında belirgin artma sağlıyor.

    http://rapid_share.com/files/111253010/Windowslive_Messenger_Ppc.cab.html

    Peki etenle normal bilgisayarı nasıl birbirine bağlıyacağız.eski activesync bi işe yaramaz.yenisini bulmaya ve karmaşık prosedürleri uygulamaya uğraşmayın.onun rapid linki de şudur:

    http://rapid_share.com/files/111254346/active_sync_4.5.rar.html

    rapid için aradaki alt tireyi silmeyi unutmayın.
    İyi kullanımlar kozhura güzel iş çıkarmış..

     E-ten M600+ Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_founder -- 30 Nisan 2008; 22:39:44 >




  • selamlar öncelikle teşekkürler,
    USB DOWNLOADER linki ölmüş elinde olup upload etmek isteyen iyi niyetli bir arkadaşımız varmı acep :)
  • ayıp ettin :)
    usb downloader
  • Eline sağlık kardeş indirdim kurdum ilk izlenim olarak sistem ciddi bir şekilde hızlandı wifi kullanımında kararsızlıklar var. Live messenger gayet başarılı oldu :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megaturk


    Arkadaşlar bunu nasıl yapıyorlar ?

    http://www.youtube.com/watch?v=y3Se8DMfWM8


    http://mahmood1.com/iphone.aspx

    Biraz geç oldu ama ben yaptım bunların hepsi benim m600+ta şu anda var.hem de mobile 6.1 kozhura edition a kurdum.harika da oldu.ayrıca kullanımı çok kolay.çıkması kolay.girmesi kolay.(programdan)ingilizce sırasıyla anlatıp tüm download linklerini anlatmış bu saygıdeğer şahıs.İngilizceniz yetersiz kalırsa eğer, türkçeleştirir burada yayımlarım.
    ben iphone olarak kullanıyorum eteni aynı zamanda.

     E-ten M600+ Kullanıcıları


     E-ten M600+ Kullanıcıları


     E-ten M600+ Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_founder -- 30 Nisan 2008; 22:38:39 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alicems

    Eline sağlık kardeş indirdim kurdum ilk izlenim olarak sistem ciddi bir şekilde hızlandı wifi kullanımında kararsızlıklar var. Live messenger gayet başarılı oldu :)


    umarım sorması ayıp olmaz ama usb downloader ne işe yarıyor?

    Teşekküre teşekkür..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_founder -- 1 Mayıs 2008; 2:23:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: system_founder


    quote:

    Orjinalden alıntı: alicems

    Eline sağlık kardeş indirdim kurdum ilk izlenim olarak sistem ciddi bir şekilde hızlandı wifi kullanımında kararsızlıklar var. Live messenger gayet başarılı oldu :)


    umarım sorması ayıp olmaz ama usb downloader ne işe yarıyor?


    hafıza kartından win mobile cihaza rom yüklemeye yarıyor bu mesajdaki eten m600+ içindir diğer cihazlara uymaz
  • Çok aranan ve bulunamayan opera mobile 9.5 (çıktı çıkacaktı derken ve daha çıkmadan ) karşınızda.gerçekten dedikleri kadar hızlıymış.çoklu pencere desteği de cabası.crack serial istemez.(isteyen bi iki 9.5 piyasada var) görünüm oldukça hoş.menüye ulaşmak için boş ekrana stylusu basılı tutun.zoom in seçeneğiyle yazılar büyüyor.

    http://rapid-share.com/files/112074827/Opera_Mobile_9.5_with_uninstall.cab.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_founder -- 2 Mayıs 2008; 23:44:37 >
  • ve de banka sayfalarına girmek için gerekli olan bir diğer progamı da vererek tamamlıyorum.kaspersky windows mobile edition.isterseniz register da edebilirsiniz.size kalmış.crack'li çalışıyor.active syncle bağlıyken bilgisayardan otomatik olarak update oluyor.banka sayfalarına erişmek için flash player yüklü olması gerekir hatırlatmakta fayda vardır.hem opera hem de kaspersky eten m600+ ta test edilmiştir.

    http://rapid_share.com/files/112075955/Kaspersky_Security_For_PDA_5.0.rar.html

    Kaspersky sorunlu update sorunlu.en son sürümü de kurulurken ben de sürekli sorun verdi.ben de sildim.

    Airscanner 3.0 oldukça iyi çalışıyor.update sorunu yok.serial'ı ile beraber.Download linki :

    http://rapid_share.com/files/117306889/Air.Scanner.Mobile.AntiVirus.v3.0.rar.html

    rapid arasındaki alttireyi kaldırmanız gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.İyi kullanımlar..




     E-ten M600+ Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_founder -- 24 Mayıs 2008; 20:04:48 >




  • mrb.arkadaşlar bende eten m600 var.ama oyun, program vb. gibi şeyler yüklemek istiyorum.nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim
  • merhaba arkadaşlar.eten m600 üm var.program,oyun vb. şeyleri yüklemek için neler yapmak gerekiyo.ltf bilgilendirirmisiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratalt


    quote:

    Orjinalden alıntı: system_founder


    quote:

    Orjinalden alıntı: alicems

    Eline sağlık kardeş indirdim kurdum ilk izlenim olarak sistem ciddi bir şekilde hızlandı wifi kullanımında kararsızlıklar var. Live messenger gayet başarılı oldu :)


    umarım sorması ayıp olmaz ama usb downloader ne işe yarıyor?


    hafıza kartından win mobile cihaza rom yüklemeye yarıyor bu mesajdaki eten m600+ içindir diğer cihazlara uymaz



    benim m600+'da program kurulumuna hiç gerek kalmadı bilmiyorum. reset ve power tuşuna 5sn kadar basılı tutun ve kendiliğinden başlıyor yüklemeye

    ETEN M600+ WM6.1 R4'ü kuran var mı. telefonun üzerindeki mesaj ve home tuşları çalışmıyor hata veriyor. "error opening the shortcut or locating the target filename". ayrıca utilities de backup programi vardi suan yok. yani yedeklemeyi m600+ uzerinden yapamiyorsunuz. başka ne çalışmıyor şuan denemedim ama bunlar da ölümcül şeyler benim için




  • Ben 6.1 R4'ü kurdum.Kozhura isimli bir Rus arkadaş halletmiş bu işi.Normalde bildiğiniz üzere Eten m600+ ta mobile 6.0 ve üstünü desteklemiyor.Kozhura da gereksiz gördüğü birçok programı silmiş romdan ve böylece sistem hızlanmış.sildiklerinin arasında paint ve backup programları da var.ama zaten ben backup'ı hiç kullanamamıştım.çok ta sağlıklı çalışmadı ben mobile 5.0 kullanırken de.Gereksinim de duymadım aslında.Sistemim hep stabil gitti şansıma.Şu anda da o şekilde devam ediyor.
    Usb downloader ben de kullanmadım.SD karta laptopta format attım.(kozhura yazın googleda çıkacaktır tüm kurulum talimatı ingilizce olarak)Sonrasında da tekrar hem resete hem de başlangıç tuşuna 5 sn basılı tuttum.Otomatik olarak başladı kurulmaya.Kurduğun r4 kozhura edition'mı bilmiyorum ama benimkisinde wifi tuşunu G harfi yazan yerden açma zorunluluğu dışında şu ana kadar bir problem çıkmadı.Bir de bluetooth çalışıyormu kuranlarda benim k750i nin ekranı kırıldı.bir türlü servise götürmeye fırsatım olmadı.başka bir arkadaşın telefonuyla paylaşım bir türlü yapamadım.kendi telefonumda da haliyle deneyemedim.bir ara bakıcam artık.sonucu eklerim buraya.
    Paint yerine de zaten pocket painter kurdum.daha photoshop benzeri bi ton program var zaten.Bendekilerin tümü crackli.
    Son olarak kaspersky'nin verdiğim sürümünde update sorunu oluştu.ben de airscanner son sürüm crackli buldum.süper.antivirüs isteyenler için rapide yükledim kaspersky i verdiğim yere ekliyorum.

    Not:spb backup kurdum.crackli yine isteyen olursa rapide yüklerim.oldukça başarılı bir program.50 mblık kısma bütün romu sıkıştırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_founder -- 24 Mayıs 2008; 23:13:59 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mub

    merhaba arkadaşlar.eten m600 üm var.program,oyun vb. şeyleri yüklemek için neler yapmak gerekiyo.ltf bilgilendirirmisiniz?


    konu başlığı altındaki önceki sayfaları incelemeni öneririm.Detaylı olarak anlatılan yerler var.

    Bu arada şimdiye kadar hiç İş Bankası yada diğer bankaların sitelerinden hesaplarına erişebilen varmı?Sanırım Garanti çalışıyormuş fakat ben hiç denemedim.Benim için en önemlisi İş Bankası ve onada ulaşmayı başaramadım daha.
  • öncelikle merhaba arkadaşlar m600 için duyarlı olmanız çok güzel.benim bikaç sorunum war.Saat sabahın 7si ve ben bu sorunları çözmek için gece 12den beri uğaşıyorum ama nafile çözemedim.Bende üstadlara sormanın daha mantıklı olacağını düşündüm(sizlere).sorunuma gelince; ben çok büyük bir hata yaparak telefona hard reset attıp telefonu tekrar açtıktan sonra ekranda installing yazısı çıktığı anda(.cab formatlı dosyaları yüklüyordu) telefonun bi dosyayı yüklerken donması sonucu tele reset attım.atmaz olaydım keşke işte o olaydan sonra telefonda windows ekranı açılmıyor erase deault settings diyor açılırken no veya yes ikisinide denedim ona tıkladıktan sonra donuyor.bootloaderdan versiyonda değiştirmeye kalktım anck oda olmadı uyumsuz oluyor.update leride kurmayı denedim bu sefer activesyncde tel gözükmüyor (kapalıyken görünmesi normalmi bilmiyorum) USBDL den gözüküyor ve bin dosyalarını atabiliyorum.ancak bunlarada uyumsuz diyor.arkadaşlar ben kafayı yedim ya şu olayı çözcem diye uykusuz kaldım ve çözmedende yatmak istemiyorum.lütfen bana yardımcı olun.ne yapmam gerekiyorsa yapmaya hazırım.hiç bu kadar çaresiz olduğumu hatırlamıyorum.şimdiden teşekkürler.saygılar




  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.