Şimdi Ara

Hearthstone Coaching Yapabilecek Player Aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, oyuna yeni başladım 2 gün oldu, bana bu oyunda coaching yapabilece pro bir player mevcut mu acaba ?

    Gerekli görüldüğü taktirde ücrette konuşabiliriz. Teşekkür ediyorum herkese iyi oyunlar.



  • Twitch den steam izleyerek kolaylıkla öğrenebilirsin. Rakibin classının kartlarını ve senin kartlarını (varsa) pasif duruma getirecek kartları ezberleyince gerisi gelir.

    Burada ne demek istediğimi açarsam, rakibin mage ise oynayacağın kart polymorph ile koyuna dönüşebilir. Eğer warlock isen blood imp oynamadan önce rakibin AoE kartlarını bitirtmen gerekir. Murloc destesi oynuyorsan mage, shaman gibi yüksek miktarda her karta hasar veren AoE leri önceden bitirtmen gerekir. Eğer shaman oynuyorsan Mana Tide Totem, Flametongue Totem gibi kartların silence den koruman gereklidir çünkü saldırısı 0 olduğu için silencelanınca hiç işe yaramadığı gibi sana zarar vermeye başlar, maksimum 7 kart koyabilecekken işine yaramayan bir kart yüzünden 6 ya düşer. Bu yüzden o kartları bazen kendi spellerinle, bazende Rockbitter Weapon vererek sahadan temizlemen gerekir.

    Bu dediklerim gibi çok fazla taktik geliştirilebilir ama öncelikle oynayacağın sınıfı bulman gerekli. Hepsiyle başarılı olmak kolay değil, bir tanesine yoğunlaşırsan hem kendi oyun tarını oluşturur, hemde rakipleri bu sırada tanımış olursun. Oyuna başladığında ilk sıralarda çok yenildiğin olacaktır, bundaki en büyük nedense destenin yetersiz olmasıdır. Herkes legendary, epic, 12k dust lık destelerle gelirken senin sadece basic kartlarla gelmen seni haliyle güçsüz duruma düşürecektir. Hem basic, hemde expert kartları anlamak içinse en iyi yol twitch dir, onun dışındawww.hearthhead.com sitesinden kartlara bakıp özelliklerini okuyabilir ve işine en çok yarayan kartı elde etmeye çalışabilirsin.
  • Pro değilim ama yardımcı olurum. Tek sıkıntım oyunun zevkli yanlarından biride oyunu keşfetmek ondan mahrum kalırsın biraz. En azından 2-3 hafta felan kendin oyna elinden geldince.

    Arenadan da uzak dur oyunu öğrenene kadar. Gold harcama. Destelere para saçma.
  • goldu biriktir... yarin sezon baslayacak ben sezon baslayinca arenaya dadancam:D 900 altin oldu. yarin deli gibi arena gunum...:D
  • Sezon başında arena girince ne farkediyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MCErgun

    Sezon başında arena girince ne farkediyor?

    Oyunu bilenler ranked atıyordur, genelde bilmeyenler arenaya giriyordur. Herhalde mantık bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: girmiyor

    quote:

    Orijinalden alıntı: MCErgun

    Sezon başında arena girince ne farkediyor?

    Oyunu bilenler ranked atıyordur, genelde bilmeyenler arenaya giriyordur. Herhalde mantık bu

    Bence tam tersi. Ranked oynayanlar rank kasmaya geri dönecek, geriye sadece arenada takılanlar kalacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angél

    Arkadaşlar öncelikle merhaba, oyuna yeni başladım 2 gün oldu, bana bu oyunda coaching yapabilece pro bir player mevcut mu acaba ?

    Gerekli görüldüğü taktirde ücrette konuşabiliriz. Teşekkür ediyorum herkese iyi oyunlar.

    coachinge gereken bir şey yok oyunda sen birkaç stream izle birazda kurcala oyunu kendin keşfet zaten hem o zaman zevk alırsın zaten oyundaki kart sayısı az olduğu için RNG her şeyi etkiliyor istediğin kadar pro ol bir RNGE bakar
  • Dust ile deste kurmamda yardımcı olabilecek biri diyeyim o zaman
  • Kullanacağınız desteyi, oyun stiliniz belirler ki bu hususta verilecek tavsiyeler; sadece yönlendirme niteliğinde olup, size umduğunuzu veremeyebilir. İlk olarak yapmanız gereken, tüm classlarla oynayıp; aralarından main bir class seçerek, o classla ilerlemeniz. Oynadıkça, oyun kaybettikçe, destedeki eksiklikleri zaten zamanla kendiniz tespit edip, gereken kartları craftlayabilirsiniz. Size tavsiyem, diğer arkadaşların da yazdığı üzere, ilk etapta acele etmeyip; oyuna ve oyun stillerine iyice hakim olmanız. Boşlukları zamanla kendiniz, kendiliğinden dolduracaksınız.

    @Angél
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Hocam deck yapmam da yardımcı olur musunuz dust ile ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.