Şimdi Ara

Atak Kağıt Rayol Fotoğraf Kağıdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
6.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.Marmaris de yaşıyorum.Bende amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.Tabi evimde de Canon E514 yazıcı var.Piyasadan bir çok markanın fotoğraf kağıdını aldım.Epson,Hp,Canon hepsini denedim.Tabi fiyat olarak da gayet yüksekdiler.İnternetten araştırma yaparken forumlarda Atak Grup olarak firma adından bahsediliyordu.Hemen aradım.Şirket sahibi Oğuz Bey le görüşdük.En önemlisi müşterilerine karşı okadar bilgilendirici,okadar ilgiliki Oğuz Bey'e burdan tekrar çok teşekkür ediyorum.Kağıt siparişi verdim daha hesabına para çıkartmadan bir bakdım kağıtlarım ve bir dosya içinde numune çeşitleri.Böyle esnafların hala kaldığına gerçekten sevindim.

    Gelelim Royal kağıda 275 gr parlaklığı çok hoş bir kağıt.Diğer kağıtlarda yaşadığım kırmızı ton yok.Renkler çok iyi ve baskı çok güzel.Kağıdın kalınlığı gerçekten çok iyi.Anında kuruyor.Her boydan aldım gerçekten piyasadaki markalı kağıtlardan hem daha uygun hemde daha kaliteli.Kesinlikle tavsiye ederim.Hatta Marmaris deki fotoğrafçılarada önerdim.Zaten aradığınız da Oğuz Bey size yardımcı olacak bilgi verecekdir.




  • Ben bu yıl sınıfıma epson L220 yazıcı aldım. Öğrencilerime derslerde başarı artışı gösterenlere,davranışlarında olumlu yönde değiştirenlere ... resim basıp veriyorum. yazıcıyı alırken HP A4 kağıt aldım daha önce hiç fotoğraf kağıdı kullanmadığım için bana gayat güzel geldi. Kağıt bitince internetten rovi kağıt aldım ama hp kadar menmun olmadım.kağıt yine bitti ve tam 1. dönem sonu karne ile birlikte resim verilecek internetten kağıt araştırmaya başladım. atak kağıtı tavsiye edenler olduğunu gördüm ve telefonla sipariş ettim.Ertesi günü kağıt elime geçti.
    Ben kendi adıma royol kağıttan çok menmun kaldım.Baskı ,renk harika resmi elinize alınca farkı hissediyorsunuz tavsiye ederim.Bu kalitede daha ucuzu var mı bilmiyorum.Menmun kaldığım için yarıyıl tatilinde atak kağıda gittim , çaylarını içtim ihtiyacımın üzerinde kağıt da aldım.kağıt işim tamam. Buradan benimle ilgilendiği için Turgay beye teşekkür ederim.
    Gelelim mürekkep konusuna şimdiye kadar epson orijinal mürekkep kullandım. Ancak pıyasada epson uyumlu orjinaline göre bayağı ucuz mürekkepler satılmakta. Fotoğraflarda orijinal kaliteyi yakalayacağım sıkıntı çıkartmayan mürekkep alacak olsam nelere dikkat etmem gerekir ? bilgisi tecrübesi olanlar düşüncelerini yazarsa sevinirim.
    Yazıcım epson L220



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetin68 -- 3 Şubat 2017; 19:24:49 >




  • çetin68 Ç kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı yazıcıyı kullanıyorum. Orjinal mürekkepler bittikten sonra photoınk mürekkeplerle şu an yaklaşık 17000 çıktı almış bulunmaktayım. Fotokopi kağıdında orjinali aratacak bir fark göremedim, mürekkepten yana bir sıkıntı yok. Birkaç fotoğraf dışında hep A4 kağıda yazdırdığım için fotoğraf konusunda bir şey diyemem.
  • Murat3807 arkadaş ilgilendiğin için teşekkür ederim.
    Ben sınıfta fotokopi işlerimde brother 7860 yazıcı kullanıyorum tonerinide kendim dolduruyorum. L220 yi fotoğraf ve sınıf için gerekli renkli baskılarda kullanmaktayım. Ama yazıcıdan bu kadar güzel fotoğraf (tabii başka renkli yazıcıda foto basmadığım için) çıkacağını düşünmedim. Yazıcıdan çok menmun kaldım. ama orijinal mürekkep fiyatlı geldi nedense.
    Bu yazıcıda başka mürekkep kullanmadım.photoınk mürekkeplerde fiyat bana çok cazip geldi ama ucuz diye de menmun kalmayacağım ürünü almak istemem.Fotoğrafta kalite güzel olsun yazıcıya sıkıntı çıkarmasın. Bu yüzden kullanan arkadaşların tecrübelerine bilgilerine ihtiyacım var. Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmasını bu yüzden istemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetin68 -- 3 Şubat 2017; 19:52:17 >
  • emrebyrmbs E kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız için teşekkürler
  • çetin68 Ç kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler çetin hocam.
  • Atak grup numune kağıtlarını hemen yolladı gayet te güzel şekilde sağolsunlar dosyalamış göndermişler. Test için Rovi-Star-HP-Rayol kağıtlarına aynı resmi aynı ayarlarda bastırdım toplamda daha 2 ay oldu ama şu an için kalite bazında problem yok. Epson 4 ve 6 renkli orijinal mürekkep-hp photoink 4 renkli mürekkeplerle çeşitli kombinasyonlarda baskı aldım bir iki güne kadar da hp orijinal mürekkeple baskı alacağım. Fotoğrafları bastırıp hangi yazıcı ile hangi tarihte bastığımı ve kağıdın modelini arkalarına not aldım. İlgilerinden dolayı Atak Gruba teşekkürler. Telefonla da bayağı konuştuk, mesaj trafiğimiz de oldukça fazlaydı.
  • sozunak arkadaş
    epson 4 renk photoink mürekkep denersen foroğraf basımında tecrübe sonucunuzu öğrenmeyi çok isterim teşekürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetin68 -- 7 Şubat 2017; 10:48:0 >
  • HP yazıcıya şimdilik orijinal kartuş taktım ama sizin için bir şekilde başka bir yerde denerim fakat öncelikle kafalarda orijinal mürekkep bitmeli ki photo ink kullanıldığına emin olayım. Kısa vadede yada ilk basımda sorun çıkacağını sanmıyorum birkaç yazıcıda normal baskılarda kullandım photoink mürekkebi. Hatta bir yazıcıya orijinalde gelen az dolu kartuşlar bitene kadar resim bastırıp sonra photoinkli kolay dolan kartuş taktım yine 4 renk. Olmaz ise onda bastırırım ama test çıktısında yine photo ink gayet güzel sonuç veriyor. Tek endişem 1-2 yıl sonrası için ki onda da sonuç almamız uzun sürecek yaz olsaydı tüm kombinasyonları güneşe dizer testi hızlandırırdık.
  • photoink mürekkebin orijinal mürekkebe göre çok ekonomik olduğunu gördüm ama daha kullanmadım. renkli baskılar için iş yapar benim için fotoğraf kalitesi önemli diğer mürekepleride araştırıp orijinal mürekkep bitince almayı düşünüyorum
  • L365 yazıcı bunun için sorun çıkarmayacak orta kalite evde resim basma amaçlı 13 18 boyutlarında kağıt arıyordum bu konuyu gördüm ancak satışın nerden yapıldığını anlayamadım kâğıtlarınıza nerden alabiliriz ayrıca şuan bi deneyimim olmadığından hangisi nasıldır bilmiyorum aldığım paketin içine numune diğer modellerden koyma şansımız oluyor mu veya hangisini onerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numune talebi ettiğim günün ertesi numuneler elime ulaştı paketleme özenliydi ve bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum teşekkür ederim. Kağıtlara gelince hem mat hem de parlak kağıtlardan konulmuş boy boy ilk defa kendim fotoğraf bastırdığım için objektif yorum yapamayabilirim fakat fotoğrafcıda bastırılan fotoğraflardan hiç bir fark olmadı kendim bastığımdan da olabilir hepsinden güzel geldi :) Şimdi bu kağıtlardan nasıl alacağız?
  • Nerden satın alabiliriz? Sadece 100 adet alabilir miyiz?
  • Google ye atak kağıt derseniz royol kağıt için gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz sanırım ben az önce yazdım ve

    Ücretsiz numune!

    Ücretsiz numûne paketimiz 10x15, 13x18, 15x21 ve A4 ebatlarından oluşan 8 adetlik bir pakettir. Lütfen numûne talebi için info@atakkagit.com adresine adınızı, adresinizi ve telefonunuzu belirten bir e-posta atınız ya da aynı bilgileri 312 475 34 41 numaralı telefonu arayarak iletiniz.
    kopyalayıp buraya yapıştırıyorum
  • Burda Atak grup ve kağıtları hakkındaki yorumları görünce kağıt siparişi vermek için aradım. Gerçekten çok ilgili bir firma, ürünleri hakkında güzel açıklamalarda da bulunuyorlar. Rayol Mat kağıtlardan sipariş verdim. Siparişlerim 1 günde elime ulaştı.
    Eski bir karanlık oda fotoğrafçısı olarak Rayol kağıdı kaliteli buldum. Henüz baskı alamadım. Baskı alıncada paylaşacağım.
    En önemlisi Atak Grup Oğuz Atak beye ilgisi, güzel paketlemesi hızlı gönderimi için çok teşekkür ederim. Bol kazançlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbila -- 13 Aralık 2017; 16:9:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.