Şimdi Ara

Assos civarı günlük kiralık yazlık/villa öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Arkadaşlarla birlikte Assos ta tatil yapmayı düşünüyoruz. İnternetten kiralık yazlık/villa araştırdım fakat tam olarak istediğim bir yer bulamadım. Bu konuda yardımcı olur, önceden Assos'ta veya çevrelerinde tatil yapmış olanlarınız var da önerilerde bulunursanız sevinirim.

    Yazlık/villa için kriterlerimiz;
    - minimum 3-4 kişilik
    - kalabalıktan uzak (çok merkezi olmayacak, şu aşamada araba kiralamayı düşünüyoruz)
    - mümkünse havuz :)
    - yakın mesafede sahil

    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • bende aynen bu sekilde arıyorum. yok mu bilgisi olan?
  • Altınoluk ve küçükkuyuda tatil yaptım. Çok sayıda ev var günlük kiralık villasından dairesine. Emlak sitelerinden bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asos zor.. orda genelde y.p motel ve oteller var... Tavsiyem en yakın Küçükkuyuda istediğiniz gibi bir yer tutun, günübirlik Asosa gidin. Zaten 2 kere giderseniz, 3. de sıkılırsınız.. bunun yanında Altınoluk ve çevresindeki gerek Milli Park gerekse diğer Ören yerlerini dolaşmak çok daha keyif verici olacaktır.. bu arda Ayvalık Şeytan Tepesini kesinlikle tavsiye ederim, günübirlik muhakkak gidin.
  • İnternetten uygun bir yer bulamadım. Çevremde gittiğiniz gün kalacak kiralık yer bakın diyenler oldu, ki daha mantıklı geldi. Hem çevreyi az çok tanır ve yerli halkın yönlendirmesiyle uygun bir yer buluruz diye düşünüyorum.

    Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @p4p800se

    Asos zor.. orda genelde y.p motel ve oteller var... Tavsiyem en yakın Küçükkuyuda istediğiniz gibi bir yer tutun, günübirlik Asosa gidin. Zaten 2 kere giderseniz, 3. de sıkılırsınız.. bunun yanında Altınoluk ve çevresindeki gerek Milli Park gerekse diğer Ören yerlerini dolaşmak çok daha keyif verici olacaktır.. bu arda Ayvalık Şeytan Tepesini kesinlikle tavsiye ederim, günübirlik muhakkak gidin.


    Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Gidilecekler listeme ekledim (Ayvalık Şeytan Tepesi, Milli Park).
  • Sakın ama sakın Altınoluk' ta pansiyon kiralamayın. Denize giremeyeceksiniz boşuna paranız gitmesin. Bence Assos Kadırga koyuna gidin. Biraz paraya kıyın ve Assos Eden Beach' te kalın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tatiller konusunda çok fazla plan program yapan bir insanım, her senede yazın farklı yerler görmek istediğimiz için yazlık almak yerine kiralık yazlıklara bakıyoruz. Bizim için uygun olanını seçip o sene orada tatil yapıyoruz. Uzun zamandır da kiralama işleminihttps://www.yazlikvilladatatil.com/ dan yapıyoruz. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık, gerçekten çok güvenilirler ve yazlıklar çok temiz. Biz çok memnun kaldık o yüzden de her yaz tercih ediyoruz. Sizlere de tavsiye ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.